Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:23 czy sa na forum absolwenci Kochanowskiego rocznik 99?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:00 jest rocznik 97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka25 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 17:16 ja chyba bylam tym rocznikiem ale juz nie pamietam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 17:17 a jacy byli wtedy wychowawcy nazwiska to wtedy mi cos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 17:19 Ja też skończyłam Kochanowskiego, ale nie bardzo pamiętam w którym to było roku. Jedno jest pewne, jestem teraz na 5 roku studiów, czyli skończyłam w... 2002? MOją wychowawczynią była p. Pyrc Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:45 rocznik 99 wychowawca m.in Paweł Trebert . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 23:11 moja byla Grazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.cn.com.pl 03.09.06, 07:54 A ja jestem z pierwszego rocznika, który ukończył to Liceum czyli `94. Wychowawcą była pani Lis. Przy okazji pozdrawiam najlepszą polonistkę na świecie - panią Grażynę Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.juranet.czest.pl 03.09.06, 07:58 Witam Kto pamięta śp Jacka Birna??? Pozdrawiam wszystkich z Kochanowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 03.09.06, 12:16 cos mi mowi nazwisko czy to ten gruby sympatyczny pan chyba od histori? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.cn.com.pl 03.09.06, 12:21 Ja pamiętam profesora Birna. Super facet. Pisałam u niego maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego 03.09.06, 19:47 Przewspaniały profesor,pedagog,człowiek. Też zdawałam u niego mature:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:01 ja też Go pamiętam [*] a ten drugi, również od historii?starszy? zapomniałam nazwisko... pozdrawiam cudowną polonistkę, której wiele zawdzięczam p. Monikę Merczyńska moją wychowawczynią była p. E. Żółtowska, też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:20 Ja też skończyłam w tym roku co Ty. Moją była p. Kozak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:13 No jasne;-). Wychowawczyni p.Piątkowska, ogolnie spoko babka bez zarzutu. A Trebert...szeryf jest w mieście hehe-pozdro, ciekawe jak tam chłopaki w kosza grają?? A ta od fizyki...jak jej tam było? Ta to była jebnięta heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:21 a włąsnie znał ktos chłopaków z druzyny koszykówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:53 No ja znałem, a o kogo Ci szczególnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:01 nie wiem jak na nazwisko wiem ze na imie Tomek z klasy pana Tereberta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:48 czyżby p. Król? jak ona nas gnębiła za farbowanie włosów(ona mówiła"malowanie")..wtedy w połowie lat 90-tych..już ponoć nie uczy....ciekawe co sądzi o wpółczesnych trendach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego 04.09.06, 07:46 Ja miałam fizyke z Grazdą..czy może Gaza się nazywała...:) A kto miał NIEszczęście miec polski z panią Nowak????wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 04.09.06, 10:35 grazda byla moja wychowawczynia a matme uczyla mnie Braciszewicz uuuu,po 6 latach odwiedzilam szkole mialam tam praktyki i malo juz starego grona zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek28 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:35 Ja rónież miałem zajęcia z Panią Braciszewicz. Paiętam, że z klasówek miałek 4 i 5, niestety gdy byłem u odpowiedzi przy tablicy zazwyczaj miałem 1 lub 2. Jestem aboslwentem rocznik 1997 klasa A wychowawca Pani Senderecka Odpowiedz Link Zgłoś