Dodaj do ulubionych

Absolwenci Kochanowskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:23
czy sa na forum absolwenci Kochanowskiego rocznik 99??
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:00
      jest rocznik 97
      • Gość: ewka25 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 17:16
        ja chyba bylam tym rocznikiem ale juz nie pamietam:((
    • Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 17:17
      a jacy byli wtedy wychowawcy nazwiska to wtedy mi cos pomoze
      • Gość: ona Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 17:19
        Ja też skończyłam Kochanowskiego, ale nie bardzo pamiętam w którym to było
        roku. Jedno jest pewne, jestem teraz na 5 roku studiów, czyli skończyłam w...
        2002?
        MOją wychowawczynią była p. Pyrc
        Pozdrawiam.
        • Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:45
          rocznik 99 wychowawca m.in Paweł Trebert . Pozdrawiam
          • Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 23:11
            moja byla Grazda
            • Gość: ela Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.cn.com.pl 03.09.06, 07:54
              A ja jestem z pierwszego rocznika, który ukończył to Liceum czyli `94.
              Wychowawcą była pani Lis. Przy okazji pozdrawiam najlepszą polonistkę na
              świecie - panią Grażynę Nowak.
              • Gość: cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.juranet.czest.pl 03.09.06, 07:58
                Witam
                Kto pamięta śp Jacka Birna???
                Pozdrawiam wszystkich z Kochanowskiego:)
                • Gość: evka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 03.09.06, 12:16
                  cos mi mowi nazwisko czy to ten gruby sympatyczny pan chyba od histori?
                • Gość: ela Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.cn.com.pl 03.09.06, 12:21
                  Ja pamiętam profesora Birna. Super facet. Pisałam u niego maturę.
                  • cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego 03.09.06, 19:47
                    Przewspaniały profesor,pedagog,człowiek.
                    Też zdawałam u niego mature:)
                    • Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:01
                      ja też Go pamiętam [*]
                      a ten drugi, również od historii?starszy? zapomniałam nazwisko...
                      pozdrawiam cudowną polonistkę, której wiele zawdzięczam p. Monikę Merczyńska
                      moją wychowawczynią była p. E. Żółtowska, też pozdrawiam
        • Gość: agrafka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:20
          Ja też skończyłam w tym roku co Ty. Moją była p. Kozak
    • Gość: rrrrr Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:13
      No jasne;-). Wychowawczyni p.Piątkowska, ogolnie spoko babka bez zarzutu. A
      Trebert...szeryf jest w mieście hehe-pozdro, ciekawe jak tam chłopaki w kosza
      grają?? A ta od fizyki...jak jej tam było? Ta to była jebnięta heh...
      • Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:21
        a włąsnie znał ktos chłopaków z druzyny koszykówki ?
        • Gość: rrrr Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:53
          No ja znałem, a o kogo Ci szczególnie chodzi?
          • Gość: Anka Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:01
            nie wiem jak na nazwisko wiem ze na imie Tomek z klasy pana Tereberta
      • Gość: ania Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:48
        czyżby p. Król? jak ona nas gnębiła za farbowanie włosów(ona
        mówiła"malowanie")..wtedy w połowie lat 90-tych..już ponoć nie uczy....ciekawe
        co sądzi o wpółczesnych trendach...:)
        • cosmo79 Re: Absolwenci Kochanowskiego 04.09.06, 07:46
          Ja miałam fizyke z Grazdą..czy może Gaza się nazywała...:)
          A kto miał NIEszczęście miec polski z panią Nowak????wrrrrrr

• Gość: eva Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.ip.fastwebnet.it 04.09.06, 10:35
            grazda byla moja wychowawczynia a matme uczyla mnie Braciszewicz uuuu,po 6
            latach odwiedzilam szkole mialam tam praktyki i malo juz starego grona zostalo
            • Gość: maciek28 Re: Absolwenci Kochanowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:35
              Ja rónież miałem zajęcia z Panią Braciszewicz. Paiętam, że z klasówek miałek 4
              i 5, niestety gdy byłem u odpowiedzi przy tablicy zazwyczaj miałem 1 lub 2.
              Jestem aboslwentem rocznik 1997 klasa A wychowawca Pani Senderecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka