Gość: yadiya IP: *.21.pl 29.08.06, 21:00 mam dosc nietypowe pytanie:) mianowcicie czy orientuje sie ktos lub posiada namiary na fajnego czestochowskiego striptizera??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo Re: wieczor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:12 a Wy tylko o jednym..... niech przyszly pan mlody sie zaprezentuje na tym wieczorku bo jak sie mloda zapatrzy na striptizera to jeszcze gdzie w tany z nim pojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 21:24 prosilam o namiary a nie o opinie na temat striptizu na wieczorze panienskim...rozumienie tekstu czasem sie przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantic Re: wieczor panienski IP: *.pools.arcor-ip.net 29.08.06, 21:28 Dosyc ze zberezna to jeszcze niegrzeczna... Odpowiedz Link Zgłoś
takitaam Re: wieczor panienski 29.08.06, 22:30 Gość portalu: Frantic napisał(a): > Dosyc ze zberezna to jeszcze niegrzeczna... Widać z nudy, pychy i cholera wie czego w główce się coś tam niektórym pindoli aż żal dupę ściska ! A porządnego bata na dupę brakuje, innaczej by wtedy to myślało i głupotami głowy sobie i innym nie zawracało. A za gary, porządki się do cholery wziąść a nie o gołodupcach myśleć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: wieczor panienski IP: 80.51.236.* 29.08.06, 21:49 Gość portalu: yadiya napisał(a): > prosilam o namiary a nie o opinie na temat striptizu na wieczorze > panienskim...rozumienie tekstu czasem sie przydaje Tak zgadzam sie "rozumienie tekstu czasem sie przydaje". Przydaje sie tez umiejetnosc korzystania z wyszukiwarki bo jak dobrze pamietam, to temat byl z pewnoscia juz walkowany i jest tam co czytac, ale trzeba chciec i miec troszke umiejetnosci w znalezieniu tego czego sie szuka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 21:57 1. dosc juz w naszym kraju obroncow morlanosci 2. jedyne o co poprosilam to namiary w zamian za co dostaje dobre rady wujka moralizatora za ktore z calym szacunkiem serdecznie dziekuje 3. niestety nie spedzam kazdej wolnej chwili namietnie analizujac wszystkie tematy pojawiajace sie na tym forum...moze stad powielenie tematu za co przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: wieczor panienski IP: 80.51.236.* 29.08.06, 22:09 Gość portalu: yadiya napisał(a): > 1. dosc juz w naszym kraju obroncow morlanosci > 2. jedyne o co poprosilam to namiary w zamian za co dostaje dobre rady wujka > moralizatora za ktore z calym szacunkiem serdecznie dziekuje > 3. niestety nie spedzam kazdej wolnej chwili namietnie analizujac wszystkie > tematy pojawiajace sie na tym forum...moze stad powielenie tematu za co przepra > szam Tu nikt nie karze nikomu spedzac kazdej wolnej chwili na tym forum. Powtarzam jeszcze raz dla zrozumienia, jest cos takiego jak wyszukiwarka i przed zalozeniem watku mozna bylo sprawdzic czy cos jest czy nie !! a nie czekac na odpowiedzi i wzajemne podnoszenia sobie cisnien. Proszę lekture do czytania: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=wieczor%20panienski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 22:09 1. Jaja sobie z Ciebie robią. 2. Przed zadaniem pytanie uzyj wyszukiwarki, nie musisz nic analizować cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 22:22 ad1. niech robia jezeli w ten sposob sie dowartosciuja to prosze bardzo...trzeba pomagac ludziom ad2. przyznaje z czystego lenistwa nie przejrzalam forum...teraz to zrobilam i mimo wszystko powielam pytanie poniewaz od przybytku glowa nie boli a slyszalam ze panowie z el diablo (jedni z dwoch polecanych przez forumowiczki) sa dosc niemrawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eligiusz Re: wieczor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:29 wieczór panieński ze striptizerem -hehehe, wyjątkowe wieśniactwo Odpowiedz Link Zgłoś
takitaam Re: wieczor panienski 29.08.06, 22:32 Gość portalu: eligiusz napisał(a): > wieczór panieński ze striptizerem -hehehe, wyjątkowe wieśniactwo Właśnie ! Porządnego bata na dupę brakuje bo innaczej to jak wieśniara się myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 22:39 ok..wystarzy..moze juz nic nie bede sie odzywac bo rece opadaja do samej ziemi..odpowiada tylko masa pseudointelektualnych zakompleksionych i moralizujacych facetow (do ktorych to pytanie akurat niespecjalnie zostalo skierowane) majacych problem ze zrozumieniem funkcji jaka forum powinno pelnic...zycze slodkiego milego zycia w swojej zasciankowej mentalnosci...szkoda tracic czas na czytanie tych wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: wieczor panienski IP: 80.51.236.* 29.08.06, 22:40 Gość portalu: eligiusz napisał(a): > wieczór panieński ze striptizerem -hehehe, wyjątkowe wieśniactwo No wiesz, ale jestes bezposredni. Daj dziewczynie juz spokoj, kazdy z nas ma przeciez jakies zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
takitaam Re: wieczor panienski 29.08.06, 22:35 Gość portalu: yadiya napisał(a): > mam dosc nietypowe pytanie:) mianowcicie czy orientuje sie ktos lub posiada > namiary na fajnego czestochowskiego striptizera??:) Sama się porozbieraj albo z osobami towarzyszacymi, polataj po dziurze gdzie mieszkasz /bo uważam, zes nie z Cz-wy/ i bedziesz miała taki niezapomniany ten swoj wieczór partacki znaczy panienski flustratko jedna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 29.08.06, 23:24 jeszcze jedno...skoro juz uwazasz sie za wyrocznie dobrego samku to polecam od czasu do czasu skorzystac ze slownika jezyka polskiego...nie wiem skad "zes" ty jest ale jezeli faktycznie z czestochowy to narawde godnie reprezentujesz to miasto a twoj poziom intelektoualny to chyba dwie pierwsze klasy i komunia swieta...acha jezeli bylbys na tyle uprzejmy to wytlumacz mnie beznadziejnie pustej wiesniaczce co znaczy slowo flustratka bo w moim slowniku widnieje tylko frustratka ale nie wiem jak to tam jest u ciebie panie miastowy...jak widac jednostki sa zdolne do normalnej dyskusji dlatego pozwole sobie nie znizac sie do poziomu jaki w wiekszosci reprezentujecie...pozdrawiam nielicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: wieczor panienski IP: 80.51.236.* 30.08.06, 16:14 Gość portalu: yadiya napisał(a): > jeszcze jedno...skoro juz uwazasz sie za wyrocznie dobrego samku to polecam od > czasu do czasu skorzystac ze slownika jezyka polskiego...nie wiem skad "zes" ty > jest ale jezeli faktycznie z czestochowy to narawde godnie reprezentujesz to > miasto a twoj poziom intelektoualny to chyba dwie pierwsze klasy i komunia > swieta...acha jezeli bylbys na tyle uprzejmy to wytlumacz mnie beznadziejnie > pustej wiesniaczce co znaczy slowo flustratka bo w moim slowniku widnieje tylko > frustratka ale nie wiem jak to tam jest u ciebie panie miastowy...jak widac > jednostki sa zdolne do normalnej dyskusji dlatego pozwole sobie nie znizac sie > do poziomu jaki w wiekszosci reprezentujecie...pozdrawiam nielicznych Przestan sie juz głupu wymadrzac !! Piszesz bzdury a pozniej wyciagasz jakies malo znaczace bzdety. A ty umiesz ćwoku ze slownika korzystac ? bo ja u innych jakos ewidentnych baboli nie widze, u ciebie oszofomie tak !! Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: wieczor panienski. 29.08.06, 22:39 Pod koniec videoklipu jest link do firmy: www.cartoonland.de/archiv/einfallsreicher-opa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam29 Re: wieczor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:16 czesc ja jestem stripizerem, możesz sie ze mna skontaktowac ,moj numer GG to 1643417 chetnie sie z TOBĄ spotkam jak cos to odpisz na moj numer GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: wieczor panienski IP: 80.51.236.* 30.08.06, 16:40 Jak chcesz to zadzwon to porozmawiamy na ten temat: nr. 889225893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: wieczor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:17 Polecam striptizerow z el diablo www.eldiablo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wieczor panienski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:51 Organizujac wieczor swojej przyjaciolki zwrocilam sie do el diablo Naprawde bylam zadowolona . Dziewczyny bawily sie cala noc i zrezygnowaly z wyjscia na dyskoteke podam stronke www.eldiablo.pl lub telefon 34 368 02 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadiya Re: wieczor panienski IP: *.21.pl 30.08.06, 23:00 za wszystkie normalne komentarze serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś