Gość: Mini IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 22:24 Czy moze mi ktos powiedziec cos wiecej o Akademi Poloninej a konkretnie o wydziale ekonomi i zarzadzania. W tym roku rozpoczynam tam studia i chciałabym wiedziec o nich cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:26 nie musisz się o nic pytać na pewno skończysz bo tę "szkołę" wszyscy kończą pod warunkiem że masz pieniądze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: Akademia Polonijna IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 22:34 A jacy sa ludzie na wydzialei profesorowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:35 Mini podaj @ to CI napisze co nieco na spokojnie bo tutaj na temat tej uczelni rozmawiac sie nie da :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:38 no właśnie dobry pomyśł,tak będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: Akademia Polonijna IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 22:42 dzieki oto moj meil martekk@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś