Dodaj do ulubionych

Transmisja z Jasnej Góry

IP: *.net 03.09.06, 11:30
Czy politycy nie mają innych pomysłów na uprawianie polityki, Czy msza świeta
dożynkowa jest właśnie po to aby poczas niej prowadzić kampanie. Ja mam tego
dosyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: 80.54.171.* 03.09.06, 11:37
      To jest parodia. Pośmiewisko na cały świat.
      • paolo101 Re: Transmisja z Jasnej Góry 03.09.06, 12:35
        Kaczynski jeszcze sie ograniczył, ale Lepper to przesadzil z wystąpieniem....
        bez komentarza
        • Gość: marta Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: *.os1.kn.pl 03.09.06, 15:48
          Absolutnie się zgadzam - Lepper był żenujący.Zresztą jak zwykle.On uprawia taką
          ochydną propagandę,że fuj!Te ciągłe gadki o tym jak to poprzedni rząd wszystko
          zrobił źle i jak to przez te poprzednie rządy mamy teraz takie ciężkie życie.A
          zaraz potem tekst o tym,że on nie będzie wytykał błędów,bo nie jest od tego.to
          najśmiejszniejszy polityk świata!Ograniczony prostaczek.
          A w ogóle to oburzające,że kościół pozwala na coraz większą ingerencję
          polityki.
          • Gość: Basia Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: 212.160.86.* 03.09.06, 16:30
            A czego mozna spodziewać sie po Leperze,przecież jemu sloma z butów zawsze
            wystawała.A dzis to juz przeszedl samego siebie.
    • Gość: m Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:42
      a mnie rozwala najbardziej jak widzę jak Księża "kłaniają się" politykom.
      Widziałam tylko fragment dzisiejszej mszy, ale w miejscu, gdzie zazwyczaj jest
      kazanie Kard.Dziwisz rozpoczął: Panie Prezydencie...(inni ważni)...Bracia i
      Siostry, Kurde, przecież Księża mają być głównie dla zwykłych ludzi a Pan
      Prezydent i inni powinni siedzieć razem z wiernymi w tłumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka