Gość: Adam IP: *.net 03.09.06, 11:30 Czy politycy nie mają innych pomysłów na uprawianie polityki, Czy msza świeta dożynkowa jest właśnie po to aby poczas niej prowadzić kampanie. Ja mam tego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: 80.54.171.* 03.09.06, 11:37 To jest parodia. Pośmiewisko na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo101 Re: Transmisja z Jasnej Góry 03.09.06, 12:35 Kaczynski jeszcze sie ograniczył, ale Lepper to przesadzil z wystąpieniem.... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: *.os1.kn.pl 03.09.06, 15:48 Absolutnie się zgadzam - Lepper był żenujący.Zresztą jak zwykle.On uprawia taką ochydną propagandę,że fuj!Te ciągłe gadki o tym jak to poprzedni rząd wszystko zrobił źle i jak to przez te poprzednie rządy mamy teraz takie ciężkie życie.A zaraz potem tekst o tym,że on nie będzie wytykał błędów,bo nie jest od tego.to najśmiejszniejszy polityk świata!Ograniczony prostaczek. A w ogóle to oburzające,że kościół pozwala na coraz większą ingerencję polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: 212.160.86.* 03.09.06, 16:30 A czego mozna spodziewać sie po Leperze,przecież jemu sloma z butów zawsze wystawała.A dzis to juz przeszedl samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Transmisja z Jasnej Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:42 a mnie rozwala najbardziej jak widzę jak Księża "kłaniają się" politykom. Widziałam tylko fragment dzisiejszej mszy, ale w miejscu, gdzie zazwyczaj jest kazanie Kard.Dziwisz rozpoczął: Panie Prezydencie...(inni ważni)...Bracia i Siostry, Kurde, przecież Księża mają być głównie dla zwykłych ludzi a Pan Prezydent i inni powinni siedzieć razem z wiernymi w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś