Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:43 jakie firmy, gdzie i za ile teraz buduja mieszkania w Częstochowie.Wiem tylko ze Bajda gdzies na Grabówce, ale czy sa jeszcze wolne lolkale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz_czewa Re: mieszkania-nowe 03.09.06, 12:15 wiem, że spółdzielnia METALURG, zostały im jeszcze wolne mieszkania na Lipowej, mają biuro na Nowowiejskiego, tam gdzie pisze Nieruchomości, kawałek za Radiem FON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: mieszkania-nowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:59 wiem ze hutnik buduje ostatni nowy blok na lechonia biuro glowne jest na wojska polskiego zapytac mozesz a o metalurgu ze po sasiedzku tez slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok26 Re: mieszkania-nowe IP: 80.54.171.* 03.09.06, 16:52 Wie ktoś może kto buduje między ul. Czecha a pętlą tramwajową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MieszkaniecPółnocy Re: mieszkania-nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:40 to TBSy czyli budynki Towarzystwa Budownictwa Socjalnego. Wysokie czynsze, pełne wykończenie (kuchni, łazienki - wszyscy mają tak samo) i nigdy nie będziesz mógł tego wykupić na własność. Aby móc przystąpić do TBS nie możesz mieć zbyt niskich dochodów ani też przekroczyć pewnej bariery wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok26 Re: mieszkania-nowe IP: 80.54.171.* 03.09.06, 19:11 Dzięki za info. Gdzie jeszcze są jakieś nowe mieszkania do kupienia?(poza tymi wymienionymi wyżej i poza tymi na Wyszyńskiego za 5000 za metr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: mieszkania-nowe IP: *.icis.pcz.pl 03.09.06, 19:23 Cos moze jeszcze jest w Edilgi na Slaskiej - powinni tez budowac cos nowego. Widzialem ogloszenia o ul. Gajcego - to chyba na Polnocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: mieszkania-nowe IP: *.icis.pcz.pl 03.09.06, 19:24 Byly ogloszenia na wielkich bilboardach o osiedlu bieszczadzkim czy cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś