Gość: burnett IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:34 Gdzie jest najtansze oc na samochod o pojemnosci 2,5l. Gdzie jest jakis agent, ktory ubezpiecza w roznych firmach, zeby mozna bylo porownac ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojapierdu Re: oc IP: *.prenet.pl 09.09.06, 13:05 a nie łaska wziąć książkę telefoniczną do ręki?? Albo Panoramę Firm?? Albo chociazby w internecie poszukać?? Ludzie !! Z byle pierdołą od razu na forum???? Samemu się nie chce szukać to niech inni szukają, ja pierdziele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burnett Re: oc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:56 Dziekuje kolego za pomoc, wyzaliles sie juz, to prosze Cie nie pisz w tym temacie. Moze jednak ktos zyczliwy moglby mi cos doradzic. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: oc IP: *.sfc.pl 09.09.06, 14:02 GOOOOGLE!!! Od ilu lat masz prawo jazdy, ile stłuczek/lub ich brak, jakie auto, który rocznik, jakie zabezpieczenia, wpisz sobie na goglach kalkulator OC albo idź do wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:18 a co maja zabiezpirczenia do oc??albo rocznik??przy oc licyz sie pojemnosc silnika wiek ubezpieczajacego ile lat ma prawo jazdy,bezszkodowy/szkodowy przebieg jego ubezpieczenia.jedyne co mi przychodzi do glowy to agencja ubezpieczen na sabinowskiej naprzeciwko aso fiata.tam pani ma wszystkie mozliwe firmy i doradzi w ktorej najtaniej wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: oc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:22 Ja od paru lat ubezpieczalam auto o tej pojemnosci w jednej z firm oc wynosilo mnie na rok 1200zl!!!!!!!!!!!!!!!!!o ac nie wspominam teraz znalazlam rewelacyjna kobitke ktora ubezpiecza auta w roznych firmach teraz za oc place 360zl jak chcesz dam ci namiary pisz na maila zonawilka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burnett Re: oc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:31 Nie chce zadnych kalkulatorow w internecie, bo czesto sa one nieaktualne, chodzi mi o namiar na taka firme jak ta na sabinowskiej, tylko z wieksza liczba ubezpieczycieli. Mam pelne znizki i 25 lat, jestem wspolwlasicielem auta z osoba, ktora ma lat 48. Ludzie , jezeli znacie adres takich miejsc to dajcie namiar. Co sie wszyscy na to google uparli. Nie mozesz pomoc konkretnie to porsze nie odzywaj sie jeden z drugim. Aha na sabinowskiej bylem i wyszlo mi cos kolo 500zl na rok , wiec szukam czegos taniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:41 to moze samopomoc hdi na krakowskiej??samopomoc ponoc najtaniej wychodzi w ubezpieczeniach aut z duzymi pojemnosciami silnika Odpowiedz Link Zgłoś