Gość: dzidzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:22 Bardzo proszę o opinię dr Najman. Gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blanuś Re: Dr Najman IP: *.scout.pl 11.09.06, 13:34 Z tego co wiem (również z forum) - przyjmuje w przych.kolejowej na Wolności i na 3Maja16- prywatnie, czwartki-15-20, rejestracja codziennie po 15, 3680123. Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Dr Najman IP: *.realestate.net.pl 11.09.06, 13:54 Posłuchaj dziewczyno,ja chodze do niego, ale nie powiem Ci nic. zadaj sobie do cholery trudu i wpisz najman w wyszukiwarke a znajdziesz wszystko. Albo brak inteligencji albo lenistwo na mksa, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: do miki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:10 Miki nikt cię nie zmusza żebyś odpisywała. Brak inteligencji bije od ciebie na kilometr, a chamstwo to twój przyjaciel. Powtarzam nikt cię nie zmusza prosta dziewucho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: do miki IP: *.realestate.net.pl 11.09.06, 14:20 Oj ale znasz duzo słów, to moze rusz jeszcze głową do tego i poszukaj inforamcji madam -ach no tak wszystko na tacy podac panience? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:07 Polecem Ci Go bardzo.Kompetentny fahowiec, bardzo miły gość. Na szczęście nie jest zbyt duzym zdziercom, wizyta kosztuje ok. 50zł. Był obecny podczas porodu i interesuje się swoimi pacjentkami po porodzie nawet jak są w domu. Ja mam super synusia. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dr Najman IP: *.21.pl 14.09.06, 21:30 a w jakim szpitalu pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dr Najman IP: *.net 14.09.06, 22:56 Na 1000- leciu w szpitalu. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś