Dodaj do ulubionych

Częstochowskie DNI CHWAŁY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:42
Częstochowskie dni chwały :
Kiedy :
22.09 - 23.09 2006r. godzina 18:00
Gdzie :
Akademickie centrum kultury"Klub Politechnik"Ul.Armii Krajowej 23/25
Bilety :
W cenie 10zl - do nabycia w "Klubie Politechnik"
Obserwuj wątek
    • Gość: Przebieg Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:43
      Hosanna :
      To grupa mużyków połączona przyjaźnią i pasja do Boga. Ich doświadczenie to 10
      lat wspólnych prób i występów. Hosanna łączy w sobie muzykę Pop, Gospel oraz
      Rock odsłaniając nowe brzmienie muzyki granej współcześnie w "chrześcijańskim
      świecie" dla Najwyższego. Tegoroczny koncert wzbogacony będzie występem 15
      osobowego chóru.

TN Generation :
      T Taniec Nowej Generacji będący nową formą uwielbienia dla Boga. Współczesne
      układy pełne ekspresji z wątkami pantominy wyrażają podziw i tęsknotę za
      Stwórcą. Wzbogacony efektami świetlnymi i multimedialnymi stwarza
      niepowtarzalne wrażenie, porywając wyobraźnie widza tak, jakby to on sam brał
      udział w tym niezwykłym widowisku.

Przesłanie :
      Inspirujące przesłanie przekaże Tomasz Kmiecik, jeden z najbardziej
      dynamicznych i silnie motywujących kaznodziei w naszym kraju. Tomasz Kmiecik
      jest charyzmatycznym mówcą, który łamie tradycyjne i skostniałe wyobrażenie o
      Bogu. Jego usługa pozwoliła wielu ludźią odnaleźć swoje przeznaczenie, wnosząc
      wiele radości i pokoju do ich życia. Stawia przed ludźmi wyzwanie, by patrzyli
      poza siebie i odkryli prawdziwy sens swojego istnienia. Jego pragnieniem jest,
      by każdy mógł odkryć pełnie życia, obfitującego w radość, spełnienie oraz
      wolność od ciężarów i trosk.
      • Gość: Rahela Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: 80.54.170.* 12.09.06, 19:11
        Ciesze sie ze nie tylko przyjazd papierza jest okazja do uwielbienia Boga w tym
        miescie.Taniec dla stworcy to chyba to czego oczekujesie od wspolczesnej
        mlodziezy. W końcu najwyzszy czas aby i w tym miescie zapanowalo ożywienie i
        radosc jaka daje poczucie bliskosci Najwyzszego.Ciesze sie ze przelom nastepuje
        w tak konserwatywnym srodowisku jak religia.Na pewno bede.Czuje ze bedzie to
        wspanialy czas
        • Gość: simon Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.21.pl 12.09.06, 19:15
          Jestem jednym z organizatorów... tych co nie sa pewni tej imprezy to szczerze
          zachecam... to jest cos nowego... to jest swierze spojrzenie na religie jak i
          zycie... Mysle ze takiej imprezy jeszcze nie bylo. A tych co sa pewni tego...
          zachecam do przyjscia w wiekszej ekipie... zabierzcie swoich znajomych rodziny
          przyjaciol.. bedzie naprawde cool!!!
          ZAPRASZAMY !!!
          • Gość: pAulinKa Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.09.06, 20:19
            to bedzie super!! ja tam na pewno pojde!! Bóg jest godzien wywyzszenia!! mam
            nadzieje ze wy tez przyjdziecie!! zapraszam!!
            • Gość: ppp Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.09.06, 13:32
              super hiper extra!!!!!!! :D
              • Gość: ggggg Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:09
                Up Up :D :)
          • Gość: Wlodek Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.vf.shawcable.net 12.09.06, 20:27
            Gość: Rahela 12.09.06, 19:11 + odpowiedz

Ciesze sie ze nie tylko przyjazd papierza jest okazja do uwielbienia Boga w tym
            miescie.
            Gość portalu: simon napisał(a):

> Jestem jednym z organizatorów... tych co nie sa pewni tej imprezy to szczerze
            > zachecam... to jest cos nowego... to jest swierze spojrzenie

A nie mozecie wielbic Boga zgodnie z zasadami polszczyzny????
            Jak oboje zajrzycie do podrecznikow, to dopiero bedzie cool:))) I CHWALA tez.
            • Gość: Tomcio Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:38
              A nie mozecie wielbic Boga zgodnie z zasadami polszczyzny????
              > Jak oboje zajrzycie do podrecznikow, to dopiero bedzie cool:))) I CHWALA tez.

Gwarantuje to jest zgodne z podrecznikiem - tym jedynym o nazwie Biblia :) :D
              Przyjdz i zobacz, napewno nie pozalujesz :)
              • Gość: simon Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.21.pl 12.09.06, 21:35
                Dzieki Tomcio za popracie..
                jesli pisze nie zgodnie z zasadami polszczyzny, to przepraszam.
                pozdrawiam
              • Gość: Eduardo Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:28
                Uważam,że ta impreza to bardzo fajna inicjatywa,ze strony jej organizatorów. Ma
                na celu przyblizyc wszystkim Boga. Każdy będzie tam na pewno mile widziany.
            • Gość: Beata Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:06
              Drogi Wlodku, kazdemu moze sie zdazyc jakis blad, nie obwiniajmy ich za to :):)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich organizatorow buziaki :*:*:*:*
              • Gość: Wlodek Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.vf.shawcable.net 15.09.06, 19:23
                Gość portalu: Beata napisał(a):

> Drogi Wlodku, kazdemu moze sie zdazyc jakis blad, nie obwiniajmy ich za
                to :):)
                >

Droga Beato!
                Masz racje, ze moze, ale dwa do kupy w tej samej sprawie, to chyba lekka
                przesada i to porownanie Biblii do podrecznika, to chyba jakas drobna
                niezrecznosc..
                • Gość: Beata Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:16
                  Male niezrozumienie :)
                  Bedzie dobrze bo jak ma byc :D
                  • Gość: Ula Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:41
                    Super :))))))))
          • Gość: Rafal Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:27
            Superancko bede, szkoda ze tak malo o tym slychac.
          • Gość: Ortograf Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:40
            Simon! Świeże to się pisze przez "Ż" a nie przez "rz". Jakie ty szkoły kończyłeś...
        • Gość: vanilla sky Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:32
          Bóg tam będzie, więc nie może zabraknąć każdego z Was. Świeże spojrzenie na Boga
          i wogóle....Zachęcam gorąco. On jest godzien by Go wielbić, to świetna okazja ,
          by zrobić to wspólnie....Prosto z serca...Zapraszam...k.
          • storina Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY 12.09.06, 23:15
            Calym sercem jestem z wami wszystkimi.
            Wierze gleboko w Boga i to wlasnie on jest glownym daniem moim na sniadanie.
            Bo chwala i homor to najwazniejsze cechy charakteru jakie wynioslem z domu
            rodzinnego i z rakowskich pieleszy.
            Bim bam bom
            Bim bam bom
            Bim bam bom
        • Gość: Makao Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:43
          Tak ozywienie :)
          • Gość: ,,,,,,,,, Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:50
            I tak
          • Gość: o Re: Częstochowskie DNI CHały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:50
            Własnie tak
            • Gość: Ania Re: Częstochowskie DNI CHały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:20
              Super, bede tam na bank :):)
              • Gość: rafal Re: Częstochowskie DNI CHały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:28
                Super bede tam, tylko szkoda ze tak malo o tym slychac.
    • Gość: o tak Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:41
      up temacik :)
      • Gość: xxx Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:12
        Nie ma jak podnoszenie tematow
        • Gość: pikus Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:48
          Super, uwazam ze relacje z Bogiem nie powinny byc drentwe, szkoda tylko ze taka
          cena wysoka za wejsciowke, ale mam nadzieje ze warto bedzie :)

Do zobaczonka :)))))))))))))))))
          • Gość: blanka Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:43
            Na bank bedzie warto :)
    • Gość: Kuba Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:17
      Supeerrrrrrrrrrrrrrrr mam nadzieje ze nie bedzie sie to powtarzac co roku tylko
      co miesiac kiedys :D :)
      • Gość: ja tez Re: Częstochowskie DNI CHWAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:28
        Ja rowniez mam taka nadzieje

Chwala Bogu.

Jana 14,6 :
        Odpowiedzial mu Jezus: Ja jestem droga i prawda i zywot. Nikt nie przychodzi do
        Ojca tylko przeze mnie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka