Gość: kakanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:06 eurodance.altervista.org/poll_06.htm jak narazie jestesmy na 5 miejscu do pierwszego brakuje nam bardzo duzo glosow wiec zaczynamy glosowac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GA Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:38 podium musi byc nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fobka Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:47 Zagłosowałam i postaram się głosować codziennie. Ale mam też prośbę o głosowanie na blachownię w konkurskie danonków www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ== Indiańskie miasteczko (pozycja 3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:43 no ja juz swoj glos oddalem teraz czas zaatakowa 3 miejsce :) GLOSUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:56 pozwoliłem sobie skopiować pomysł na forum Kielce, w koncu naszych trzeba wspierać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurel Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:01 i bardzo dobrze :) jeszcze jeden glos i juz na 3 miejscu bedziemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Głosujemy na POLSKE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:56 no i oczywiście zagłosowałem Odpowiedz Link Zgłoś