Dodaj do ulubionych

remont mieszkania

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:07
witam
czy ktos bedzie w najblizszych dniach rozpoczynał remont mieszkania?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: remont mieszkania IP: *.tktelekom.pl 13.09.06, 13:17
      tak ja:)
      • Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:21
        to moze zainteresuje Cie moja ofera
        allegro.pl/item127240060_malowanie_gipsowanie_w_czestochowie.html
    • Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:29
      czy nikt nie będzie robił remontu lub wykańczał dom lub mieszkanie?
      pozdrawiam przyszłych remontujących

allegro.pl/item127240060_malowanie_gipsowanie_w_czestochowie.html
      • Gość: max Re: remont mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:34
        Czy w cenę 3zł/m2 malowania, wchodzi przygotowanie sciany do malowania??
        Tzn. skrobanie + ewentualne uzupełnienie ubytków w powłoce lakierniczej.
        I ostatnie już pytanie. Czym bedziesz do mnie przyjeżdżał (Grabówka ul. Ikara)? Samochodem, czy autobusem? I czy przyjezdzasz na wycene roboty bez zadnych kosztow za pomiary, albo inne takie oplaty??
        • Gość: max Re: remont mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:35
          Aha. I czy wystawisz mi fakturke, bo oprucz pomieszczen mieszkalnych mam jedno pomieszczenie biurowe na potrzeby firmy/?
          • Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:42
            no niestety fakturki Ci nie wystawie a co do reszty to mozemy sie dogadac ale
            normalnie za skrobanie scian doliczam zlotowke
    • Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:57
      witam
      odświeżam temat czy będzie ktoś w naj bliższymy czasie rozpoczynał remont
      mieszkania ? www.allegro.pl/show_item.php?item=127240060 zbieram
      zamówienia prosze dzwonic pod nr tel 665088429
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka