Gość: edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:07 witam czy ktos bedzie w najblizszych dniach rozpoczynał remont mieszkania? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:21 to moze zainteresuje Cie moja ofera allegro.pl/item127240060_malowanie_gipsowanie_w_czestochowie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:29 czy nikt nie będzie robił remontu lub wykańczał dom lub mieszkanie? pozdrawiam przyszłych remontujących allegro.pl/item127240060_malowanie_gipsowanie_w_czestochowie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: remont mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:34 Czy w cenę 3zł/m2 malowania, wchodzi przygotowanie sciany do malowania?? Tzn. skrobanie + ewentualne uzupełnienie ubytków w powłoce lakierniczej. I ostatnie już pytanie. Czym bedziesz do mnie przyjeżdżał (Grabówka ul. Ikara)? Samochodem, czy autobusem? I czy przyjezdzasz na wycene roboty bez zadnych kosztow za pomiary, albo inne takie oplaty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: remont mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:35 Aha. I czy wystawisz mi fakturke, bo oprucz pomieszczen mieszkalnych mam jedno pomieszczenie biurowe na potrzeby firmy/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:42 no niestety fakturki Ci nie wystawie a co do reszty to mozemy sie dogadac ale normalnie za skrobanie scian doliczam zlotowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: remont mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:57 witam odświeżam temat czy będzie ktoś w naj bliższymy czasie rozpoczynał remont mieszkania ? www.allegro.pl/show_item.php?item=127240060 zbieram zamówienia prosze dzwonic pod nr tel 665088429 Odpowiedz Link Zgłoś