Gość: grzybiarz IP: 80.51.236.* 14.09.06, 12:26 Bobrowniki , Smolarze są jeszcze grzyby czy już koniec wysypy. Może ktoś jechał ta trasa i widział przygrożnych handlarzy.Licze na info.bo nie wiem czty jutro warto jechać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.czestochowa.agora.pl 14.09.06, 12:44 Widziałem grzybiarzy w okolicach Krzepic, a od znajomych słyszałem, że wielki wysyp grzybów jest w lasach w okolicy Miedźna, Ostrów, Władysławowa i Borowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:47 zacznijmy od tego, iz grzyby nie maja zadnej wrtosci odzywczej.... skladają sie w 90% z wody, a skladniki mineralne wystepuja naprawde w sladowch ilosciach... szkoda pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:57 to nic -twoja kalkulacja paolo to wyrachowanie a dla nas grzybiarzy to sosób na mile spędzony czas, powiedzmy hobby. Spacer po lesie, odpoczynek a widoku dogodnego borowika a najlepiej całej rodzinki nie można z niczym porównać. Ale o tym wiedzą nieliczni-ci zarażeni grzybomanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 22:05 w okolicach dzialoszyna -mnostwo grzybow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 22:13 mam nadzieję że do soboty nie wyzbierają wszystkich. Rozumiem że to informacje bieżące z dziś lub wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: czy w kierunku na Wieluń IP: 80.51.236.* 15.09.06, 10:42 chcę jechać na grzyby ale nie znoszę jak ludzi w lesie jest jak na promenadzie. Gdzie mozna nazbierać grzybów a nie ma takich tłoków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Re: czy w kierunku na Wieluń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:57 Lasy przez grzybiarzy to chyba pod niemiecką granicą lub kresy wschodnie ... teraz to już nie ma miejsc wolnych od grzybiarzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: czy w kierunku na Wieluń IP: 80.51.236.* 15.09.06, 13:14 trudno, będzie musiało starczyć dla nas wszystkich.Dziś trudno odmówic sobie przyjemności grzybobrania Odpowiedz Link Zgłoś