santamanana 16.07.06, 23:59 mam gorset - taki miekki nie usztywniany ide w nim na wesele - normalnie calkiem niezle sie trzyma ale w tancu bje sie ze ie bedzie zsuwal czy jest jakis sposob zeby go przytrzymac, nie wiem plastry czy cos ktos probowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: gorset 17.07.06, 00:02 Mialam taki gorsetzeszlego lata.Zsuwal sie niemilosiernie ale kupilam plastry u lrawcowej.Ok.4zl za komplet(2 sztuki) i naprawde swietnie zadzialaly.Nic sie nie zsuwalo.Wiec naprawde godne polecenia sa:) Albo jesli masz czas na przerobki to moze zanies do krawca niech wstawi fiszbiny usztywniajace? Odpowiedz Link Zgłoś
santamanana Re: gorset 17.07.06, 00:04 plastry - u krawcowej czy sa na przyklad w pasmanteriach? jakos sie nazywaja specjalnie? przyklejasz je na gole cialo czy do stanika? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: gorset 17.07.06, 00:08 Nie pamietam firmy,ale poprosilam krawcowa o takie plastry do sukienki,zeby mi nie spadala.Przykleilam je do stanika i do sukienki.Na szczescie stanik nie spadal wiec nie mialam problemu.Wydajemi sie,ze w pasmanteriach tez mozesz je dostac,wystarczy tylko popytac i wyjasnic o co dokladnie chodzi.Aplastry wygladaly jak male kwadraciki z jednej i drugiej strony mialy"klej" latwo sie je przykleja i odkleja,wiec nie ma problemow wiekszych z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś