Gość: halina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:16 j.w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacek Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:33 na willsona jest sklep idz sie zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:33 witam.w 100% moge polecic stolarza pana Sebastiana Kubana.kuchnie sa przepiekne.Jednym slowem artysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:22 napisz jakieś bliższe namiary też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:38 możesz podać adres albo telefon tego stolarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:44 prosze bardzo Sebastian Kuban tel.601677432 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:49 dzięki. mam pytanko czy to jest jakaś firma i w jakim stylu robi kuchnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:00 a wiec tak.jest to meszczyzna w wieku okolo 30 lat.Pracuje sam na siebie.A meble wykonuje w kazdym stylu.Przykladowo projektuje pani jak najlepszy wizerunek ukaldu mebli, ale przewaznie jest tak ze kazdy klient ma jush swoj wybrany projekt, a on pani doradzi, powie co bedziej bardziej pasowalo, co bedzie bardziej praktyczne.Naprawde w 100% moge pani polecic tego stolaza.Bedzie pani zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąla Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:54 Bardzo faine i bardzo dobre jakościowo meblr kuchenne - robi Pan Przemek Błaszak w Nieradzie k/Częstochowy - solidnie i fachowo.Do tego wczesniej robi komputerowy projekt - gdzie widzi sie kuchnie i meble i można dokonywac korekty i zmiany.Poza tym montaż odbywa sie bardzo sprytnie i do tego czysto - kuchnie odbiera sie gotowa do gotowania:)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:52 a gdzie jest Willsona? i kto robi tm kucnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:54 wilsona jest tam gdzie filcharmonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:56 kto robi kuchnie na Willsona? czy są jakieś fajne? może ktoś ma ? Czy są drogie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.21.pl 21.09.06, 13:00 sa ladne drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: 212.160.86.* 21.09.06, 20:25 Jezu,jakie Wy błędy ortograficzne robicie.Goliat czy ty siebie reklamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:42 bardzo ladne kuchnie robi w radziechowicach polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.net 21.09.06, 22:04 zgadzam się z "gościem" co niektórzy wykorzystują forum i wątek do własnej reklamy.Zbyt pięknie niektórzy opisują polecanych stolarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Bobstyl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:26 firma Bobstyl robi tanie i ładne kuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: Bobstyl IP: *.crowley.pl 15.10.06, 10:37 www.bobstyl.kurian.pl można obejrzeć, wszystko zrobią, ceny przystępne, tylko jedna wadę mają. Trzeba trochę poczekać na kuchnię, bo chyba mają dużo zamówień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:24 hahahah o boze i jush sie zaczynaja schodki.czlowieku czy ty sie dobrze czujesz, uwazasz ze wykorzystuje foroum zeby siebie zareklamowac??? jesli tak to sie grubo mylisz.A to ze chwale tego czlowieka to jest tylko i wylacznie moja inicjatywa.widze ze niemozna normalnie porozmawiac na forum bo zaraz sie znajdzie jakis pajac co zmieni temat.....ludzie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:32 już podobny wątek był ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=55&w=47295203&a=47295203 Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie 07.10.06, 15:46 Gość portalu: halina napisał(a): > kto robi kuchnie na Willsona? czy są jakieś fajne? > może ktoś ma ? > Czy są drogie?? Na ul.Wilsona znajduje sie salon mabli WI-WO Kuchnie sa ladne ale niestety nie tanie. Powod?? Sa lakierowane oklejane lub cokolwiek ci sie zamarzy. Projekt jest pod twoja kuchnie wiec nie ma problemow z wymiarami. Tutaj masz adres stronki sklepu meblewiwo.com/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek [...] IP: *.realestate.net.pl 07.10.06, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:49 bardzo znam dobrze urokiliwego Pana Krzysztofa.... tylko chyba poznałam go z niezbyt dobrj strony. Kuchnie robi nie złe le myśli, że Czew jest taka duża, że ludzie go nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 14:22 zmierzam zrobić sobie kuchnie w njbliższym czasie.. i szczerze zamierzałam ją zrobić w sklepie n Willsona u Pana Krzysztofa bardzo miły i przystojny Pan. ale po opiniach jakie są na tym forum zwątpiłam. Myślałam ze to jest odpowiedzialna osoba,a tu takie opinie. co ja mam teraz zrobić. Może my nie mówimy o tej samej osobie szef sklepu WIWO taki niski blondyn// Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d 08.10.06, 15:29 wez pod uwage ze kazdy ma inne gusta ostatni bardzo negatywna opinie od mojego kumpla lakiernika uslyszalem na temat mebli rust o ktorych wczesniej byla mowa , a dla tych ktorzy nie lubia mebli na zamowienie polecam sklepy gdzie sa juz gotowe i mozna dotknac obejrzec jak chcecie to nawet policac wtedy wiecie co kupujecie . Z meblami na zamowienie jest ten problem , ze klienci sami nie wiedza czego chca a pozniej maja pretensje oj znam takie przypadki oj znam. Sam obejdz cala czestochowe i zobacz co ci pasuje wilsona shota i kilka salonow mebli na warcie sa chtyba dwa miedzy innymi jeden sie tak nazywa hehe i wybierz co uwazasz nie sluchaj innych. O gustach sie nei rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:06 Sympatyczny Panie Jerzy odpowiadam i prosze o ujawnienie sie bo to co Pan napisal to jedno wielkie klamstwo. Bardzo pragne aby Pan sie ujwnil a juz Sad i Prokurator okresli po czyjej stronie lezy prawda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d IP: *.realestate.net.pl 19.10.06, 22:17 ha! no panie Krzysiu straszenie sądem i prekuratorem jak jaki Waserman pokopany wanną albo jaki inny Kaczyński. Dali tu opisy na Pana, a najbardziej mnie rozbawiło tłumaczenie jakiegoś gaya że pomylki są celowe żeby ukryć technologię żeby nie podrabiali w garażu no dobre, chyba w domu nie wszyscy zdrowi.... Drugi zaś tłumaczył że maluje dla Pana fronty, a ja mam fronty w 3 wykonaniach różniących się odcieniem i połyskiem ciekawe czy to od niego. Nie dziwota jak 4 razy przerabiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: MEBLE WIWO super meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:57 Panie tchurzliwy Jerzy skoro Pan obiecal jak Ja sie odezwe na Forum to Pan sie ujawni i co boi sie Pan .Jest Pan mieczakiem. Pozdrawiam i ponizej cytuje Pana slowa a tak na marginesie to prosze poprawic swoja stylistyke i ortografie (dosc ze jest Pan lysy to jeszcze zakapleksiony) Cyt. "Jeżeli pan Krzysiu się odezwie na tym forum to podam adres i nazwisko zeby nie było ze zmyślam albo oczerniam, remendacja negatywna, omijać szerokim łukiem." Odpowiedz Link Zgłoś
ski_board Re: MEBLE WIWO super meble 21.10.06, 14:27 Taaak, poprawienie stylistyki i ortografii - tej zwłaszcza - okazuje się konieczne... także u Pana, Panie Krzysztofie, skoro już Pan porusza tę kwestię. Zamiast „tchurzliwy” bowiem, powinien Pan napisać: „tchórzliwy”, zamiast „zakąpleksiony” - „zakompleksiony”. Doradzam też przypomnienie sobie zasad interpunkcji. Cóż, sam Pan się prosił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:00 Panie tchurzliwy Jerzy skoro Pan obiecal jak Ja sie odezwe na Forum to Pan sie ujawni i co boi sie Pan .Jest Pan mieczakiem. Pozdrawiam i ponizej cytuje Pana slowa a tak na marginesie to prosze poprawic swoja stylistyke i ortografie (dosc ze jest Pan lysy to jeszcze zakompleksiony) Cyt. "Jeżeli pan Krzysiu się odezwie na tym forum to podam adres i nazwisko zeby nie było ze zmyślam albo oczerniam, remendacja negatywna, omijać szerokim łukiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wep Re: meble WIWO polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:48 Chce zwrócić uwagę że poziom dyskusji na tym forum przerodził się w opluwanie na poziomie rynsztoka.Obawiam, że ktoś zakoplesiony rozładowywuje swoje frustacje i kompleksy składając na karb "przystojnego sukinsyna" (to chyba komplement a nie obraza). Chcę zapytać tego Pana Jerzego czy złożył stosowną reklamację w stosownym trybie (urzędnik zapytałby czy na stosownym druku) albo spisał notatkę o uwagach na temat wykonania. Zapytałbym się też jak to się ma w stosunku do zawartej umowy. Umowa obowiązuje dwie strony... Czy wywiązał się z swoje części umowy? Bo mam kilka wątpliwości... Bo poziom rynsztoka z polityki widzę w poziomie wypowiedzi.... I nasuwa mi się opowieść o Kalim i kradzeniu krów. A meble WiWo to inny segment niż meble Krawczyk. To nie klocki, a myśl "disajnowska". Pozdrowienia dla tych ktorzy chcą kupować meble a nie szafki do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
adrsczewa Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d 08.10.06, 19:40 Gość portalu: Jurek napisał(a): > meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z daleka. > pan Krzysiu jest wyjątkowo roztrzepany i rozkojarzony, mylą mu się dane, nie > umie pomierzyć kuchni, pie..ie się o 10 centymetrów i dalej już są problemy. > Ja wszedłem w interes z nim bo spodobał się mojej Małżonce, sukinsyn przystojny > i bałamutny jest nie ma co ukrywać. > Na szczęście go zostawiłem z 20% resztówką i jakoś te meble dzęki temu > wyglądałay, 4 razy wnosili i znosili na 4 piętro, gdyby nie ta resztówka to > inaczej moja Małżonka by pewnie już nie była moją Małżonką, były kwasy oj były > kto nie żonaty z ambitną niewiastą to nie wie jakie są kłótnie małżeńskie. > Moja Małżonka zarzucała mi że to moja wina że te meble nie wyglądają tak jak > sobie wymażyła no nie wiedziałam co zrobić, niestety taki przystojny jak pan > Krzysiu to ja nie jestem. > > Pak Krzysiu w ramach przeprosin miał dorobić stolik i taboretki ale nie dorobił > i wyśmiał moją Małżonkę w swoim sklepie na Wilsona , a byłem wtedy gdzieś na > delegacji a w ogóle to miałem już to w dupie bo meble były w kuchni i jakos tam > wyglądały a w ogóle to nie obchodzą mnie meble mam to w nosie. > > W każdym razie rekomendacja negatywna, po jakimś 2 latach zmówiłem się z koleżk > ą > na ten temat a on mi mówi chłopie qrwa co to za paprok dałeś mu się nabrać i c > o > jak sobie z nim poradziłeś, no miałeś szczęście że go zostawiłeś do konca z tą > kasą bo ja miałem mniej szczęścia. > > Jeżeli pan Krzysiu się odezwie na tym forum to podam adres i nazwisko zeby nie > było ze zmyślam albo oczerniam, remendacja negatywna, omijać szerokim łukiem. > > Drogi Panie Jerzy chcialbym panu przedstawic moja opinie na temat mebli Wi-Wo. mianowicie 2lata temu zamowilem sobie kuchnie u pana Krzysia i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.od momentu pomiaru osobistego przez pana krzyska do momentu montazu bylem zdecydowany na 100% ze chce miec meble wi_wo w swojej kuchni.wraz z zona kiedy meble zostaly zamontowane w naszej kuchni nie mielismy ochoty jej opuszczac meble byly piekne,spelnily w 100%nasze oczekiwania.byly wykonane bardzo solidnie i starannie.montazysci byli uprzejmi i o kazda rzecz ktora prosilismy wykonali. nierozumiem pana postow na temat pana krzyska, znam go odkad zamawialem kuchnie,po dzien dzisiejszy klaniamy sie sobie z daleka.pana zdanie na temat mebli mialo byc na temat mebli a jest na temat osobisty,na miejscu pana krzyska zrobil bym panu odwiedziny i ...ale to sprawa nie moja. natomiast pan uzywal takich zwrotow ze nie widze takich potrzeb.przykro mi ze za plecami pisze pan w kierunku pana krzyska ze jest on "sukinsynem" to ze czuje sie pan gorszy i brzydszy to juz pana sprawa wyglad osobisty nie ma nic do znaczenia,mial pan opisac meble a uzyl pan wyrazen niekulturalnych,tak samo to ze pana zona sie do niego kleila,no coz widocznie spodobaly jej sie tak meble ze chciala miec ich wiecej.i lepiej niech pana ludzie omijaja bo jak zdenerwuje pan kogos tak jak obuzyl pan mnie a to nie moja sprawa to jak pana nie ominie to ja naprawde wspulczuje. Na koniec chcialbym polecic wszystkim goraco meble WI-WO i wspulprace z panem Krzyskiem, to facet konkretny ktory zetelnie wykonuje swoje obowiazki a to ze bywa i tak ze "malzenstwa sie rozpadaja przez niby niego " to juz wina tego ze klienci chcieli by taboretki i stolik za darmo a nie pamietaja tego ze czasy sa takie ze za darmo to mozna tylko po twarzy dostac to pozniej posty takie jak pana jurka.no coz nic innego mi nie pozostaje jak pozdrowic pana krzyska a panu jurkowi zyczyc oby sie zonie mebli pokojowych nie zachcialo bo to juz moze zakonczyc jego malzenstwo. !!!! GORACO POLECAM MEBLE WI-WO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: MEBLE WIWO super meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:05 i co Panie Jerzy minely 4 dni i jakos Pan sie nie ujawnia .Najlepiej kogos obsmarowac i schowac glowe w piach jest Pan TCHORZEM nie obrazajac ladnego zwierzatka Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: meble WIWO odradzam i zalecam się trzymać z d 11.10.06, 07:31 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Jeżeli pan Krzysiu się odezwie na tym forum to podam adres i nazwisko zeby nie > było ze zmyślam albo oczerniam, remendacja negatywna, omijać szerokim łukiem I sie pojawil "pan Krzysiu" To sie teraz "panie Jurku" ujawnij zeby nie bylo, ze oczerniasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof meble WIWO super meble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 14:57 I co Panie tchorzliwy Jerzy redakcja zdjela Pana POST , bo byl niezgony z regolaminem .Ja daje Panu 24 Godziny na ujawnienie sie w przeciwnym razie skladam wniosek do Prokuratury i bede sie domagal wysokiego odszkodowania za bezprawne naruszenie mojego dobrego imienia ,a sa ku temu podstawy . Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: 217.96.15.* 07.10.06, 11:44 Znacie jeszcze jakieś inne osoby/firmy robiące dobrze ładne kuchnie na wymiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.man.czest.pl 08.10.06, 09:22 Ja zamawialam kuchnie w Art mebel u Skibinskich na Morsztyna...moze nie sa bardzo tani ale zrobia jak sobie czlowiek wymarzy.dostosuja sie do ograniczen finansowych klienta i jego wymagan. przy okazji zrobili mi zabudowe przedpokoju. przyjechali, szybciutko zamontowali...polecam. dotrzymuja terminow co tez jest wazne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 10:31 Podaj jakis telefon kontaktowy do siebie lub adres mailowy. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.prenet.pl 08.10.06, 09:58 mój szwagier. dobrze i tanio. jak chcesz namiary to Ci dam. GG 8233719 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umeblowany Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.net 08.10.06, 10:07 właśnie od kilku dni mam meble kuchenne i jestem b zadowolony , oto namiar: P.W. KARO A. B. Krawczyk ul Krakowska 19\21 w bramie tel. 034 3682747 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:16 jakie są ceny za mb. ?? firmy z radomska robią już od 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:07 Szybko sprawnie kolorowy projekt montaz gratis a na koniec zawsze jakis drobny upominek ,mnie np. dali suszarke chromowa zewnetrzna pozdrawiam i goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
art_de_rue_studio Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad 10.10.06, 11:42 Gość portalu: Magda napisał(a): > A wracając do mebli WIWO, to przydałaby im się kompetentna obsługa. Jestem > laikiem, jeśli chodzi o meble, ale jak się pytam, ile więcej kosztuje jak > fronty z MDF będą polakierowane obustronnie i słyszę, że to bez znaczenia to > jakoś wierzyć mi się nie chce. Tak samo z tych ich ala witrażami. Nie lubię jak > > mi się wmawia, że to prawdziwe witraże, a widzę, że to szło "zrobione" na > witraż. Co do mdf-ów to nie masz racji, maluje się je tylko z jednej strony druga to tzw. laminat, czyli wewnętrzna strona frontu. Co do malowania dwustronnego to może chodzi ci o hdf który jest frontem giętym i wtedy jest malowany obustronnie (z czego wewnętrzna strona jest biała aby nie różniła się od mdf-u) i wtedy faktycznie cena się nie zmienia bo zawsze się to robi. Ale na zyczenie klienta jest możliwość pomalowania obustronnie na kolor (kwestia gustu)ale wygląda to dziwnie. Pozdrowienia Lakiernictwo frontów meblowych Art. De Rue studio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:59 była w salonie i zstanawiam sie nad zakupem tych mebli le do końca nie jestem pewna bo negatywne opinie sie pojwiły ze Pan nie umie pomierzyć kuchni itd. Proszę o więcej opinii o meblach WIWO bo nie wiem co zrobić a to nie jest mała kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:06 Mialem i odradzam. Cena nie byla niska, w pomiarze oczywiscie sie pomylil, na koniec twierdzil ze to moja wina :) Rozstalismy sie po ostrych slowach i przyznanym na moja korzysc rabacie (w sumie niewielkim - jakies 10%)I wlasciciel i jego mama siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:21 Widocznie czlowieku jestes zbyt cienki moze lepiej zamow meble na rynku i nie rzucaj sie na "mercedesa " jak cie nie stac a poza tym skad mozesz wiedziec o bledzie w pomiarze skoro nie robiles .Niektore firmy ukrywaja specjalnie pewne bledy aby tacy jak ty nie wykorzystali projektu w firmach "garazowych" roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:47 Mercedesa ?? Roman oszalales czy prowokujesz?? Teraz mam meble, ktorych "mercedesem" bym nie nazwal (bo to durne porownanie), choc i wizualnie, i jakosciowo, i cenowo przewyzszaja wiwo co najmniej 5 - krotnie. . Meble wiwo to dla mnie co najwyzej "dacia logan" (porownanie na twoj uzytek, bo pewnie inaczej nie zrozumiesz). No ale jest mocna grupa pragnacych sie dowartosciowac ponad mozliwosci, ktorzy twierdza, ze logan ma tyle miejsca na tylnej kanapie co e-klasa (kolejne porownanie stworzone przez tych, ktorzy meble wiwo nazywaja mercedesem) :) Dodam jeszcze tylko, ze nie wierze, ze pan Krzysztof cokolwiek i komukolwiek zrobil za darmo. Wytlumacz mi jeszcze co miales na mysli piszac, ze nie wiedzialem o bledzie w pomiarze ?? Czy uwazasz, ze skoro szafka zaslonila mi calkowicie kratke wentylacyjna to jest malo namacalny dowod na blad pomiarowy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:09 Kolego jak mozesz twierdzic ze kratka zostanie zaslonieta przez szafke skoro tych mebli nie zamowiles - daj spokoj - nie osmieszaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:17 czy ty potrafisz czytac, czy tylko robic kiepskie meble (przepraszam "mercedesy") i slabo mierzyc ??? Niegdys zamowilem meble wiwo i przez kilka lat je uzytkowalem. Tak mi sie przytrafilo, ze zmienilem miejsce zamieszkania i znow kupilem meble - ale tym razem nie popelnilem bledu i zmienilem wykonawce. Ot tyle. A ty zastanow sie czy piszesz jako krzysztof, czy roman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:13 Ja mam meble od Wiwo od 3 lat i jestem bardzo zadowolony . Ostatnio moja 5 letnia corka obila drzwiczki szafek zadzwonilem do Wiwo przyjechal szef i w ciagu 7 dni pomalowal ponownie choc bylo to z mojej winy i po gwarancji. Goraco polecam . jesli bedziesz potrzebowac namiary to mam kilku znajomych ktorzy tez robili kuchnie w Wiwo i mozesz popytac . wiem ze sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:33 jestm bardzo zainteresowana bo nie wiem co zrobić byłam zdecydowana na zrobienie kuchni w WIWO ale nie wiem co zrobić po przczytaniu kilku opini. Słyszałam kilka rzeczy o właścicielu ale w czestochowie to różne plotki sie puszcza.Poproszę o namiary na te osoby, które są zdowolone z kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:45 oto namiary p.Maslanka 604 214 981 p.Ewa 034 3147282 p.Polak 602685604 nie obawiaj sie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:56 bardzo dziękuje jutro będe kontaktować sie z tym Państwem i może rozwiąże mój problem w którym salonie zrobić kuchnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werunia07 Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:48 odradzam szczerze zakup kuchni w firmie wiwo szef to drobny cwaniaczek kilka lat temu zamowilam u niego kuchnie stracilam wiele nerwow najpierw zle wymierzone meble potem szafki w roznych odcieniach wykonczenia byle jakie montaz trwal ok 2 miesiecy!fachowcy pouszkadzali czesc mebli a potem obwinili mnie oczywiscie meble kosztowaly tyle co ekskluzywne meble rust aha zapomnialam ze czesc sprzetu agd zamontowal z wystawki albo jakiejs reklamacji naprawde odradzam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad 11.10.06, 14:37 Sorki, ale dla mnie wygląda dziwnie jak z zewnątrz np niebieski front, a w środku otwieram i białe - i chodzi mi tutaj o płyty mdf. Można pomalować fronty od wewnątrz, ale to podraża koszty o jakieś 25% Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad 12.10.06, 09:02 www.forplyt.com.pl/index.php?gID=26 dla tych ktorzy nie wiedza co to mdf bo chyba mikita10 nie bardzo wie o co jej chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: MEBLE WIWO super meble z cena idzie sie dogad 12.10.06, 09:28 Jestem laikiem w sprawie mebli i dla mnie fronty z mdf to fronty z mdf, już nie dochodzę, czy wewnątrz czy od drugiej strony to mdf czy nie. Cały czas mi chodzi o to, aby fronty obustronnie były w takim samym kolorze, tak jak to w przypadku mebli fornirowanych lub drewnianych. Wiem, że jak wybiorę fronty z mdf to od drugiej strony będą białe, ale za dodatkową cenę mogą być polakierowane (pewnie będzie róznica w odcieniu, bo z drugiej strony może być inny materiał). Zdenerowało mnie to, że w każdym odwiedzonym studiu mówią mi, że to dodatkowy koszt o ok. 20-30%, a w WiWo, że za to nic nie będzie więcej kosztowało. To nabijanie klienta w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharka Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: 80.50.253.* 08.10.06, 14:52 szukaj firmy RUST z Dobrodzienia, mają w Częstochowie salon. Bardzo drogo i bardzo dobrze. projekt pod kuchnę, nadzór budowlany prac wykończeniowych, dokładność co do milimetra. Najwyższa jakość materiałów i osprzętu. Robili u mnie więc wiem. Tylko cena nieco zwala z nóg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientaka Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 15:35 NIE POLECAM TEJ FIRMY DRODZY, AROGANCCY I OLEWAJA KLIENTA, zapłaciłam bardzo duże pieniądze u nich a kiedy zgłosiłam reklamacje zostałam zignorowana za 40 000 dlatego zanim wypłacicie swoje pieniądze to najpierw dobrze pomyślcie komu je płacicie ta firma niezasługuje na moje i wasze pieniądze przestrzegam nie róbcie mojego błędu a jeśli juz tam zamówicie kuchnie to nie wypłacajcie wszystkich pieniędzy rządajcie wykonania uslugi do końca a dopiero potem jak bedzie wszystko okey wpłaćcie resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:26 o jakiej firmie Pani pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:14 Po pierwsze nie ma co porównywać Rusta do Radomska. Jak chcę mieć w miarę porządną kuchnię za małe pieniądze, to fakt tam mają doświadczenie z takimi meblami, a co innego WIWO czy Rust, to juz inna liga, inne materiały idt. RUST jest ogólnie nie chwalony za olewactwo klienta (poczytałam kiedyś kilka negatywnych opinii na innych forach). Jakościowo za to jak dla mnie super. Szukam podobnych jakościowo mebli, ale trochę tańszych. Dięki za opinie o firmie WIWO bo się nad nimi zastanawiałam. Szukam solidnej firmy, która zwykle robi na Blumie lub Hettichu (więc Radomsko odpada). Nie wiem, czy nie zdecyduję się na Dobrodzień. Widziałam tam fajne meble, wizualnie i jakościowo w stylu Rusta, za to jakieś 1/3 tańsze. Będę wdzięczna za namiary na podobną kuchnię od wykonawcy z Cz-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatordobrychmebli Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:43 Szukam solidnej firmy, która zwykle > robi na Blumie lub Hettichu (więc Radomsko odpada). Oj zdziwiłabyś się. Jest kilku zawodników w Radomsku którzy na Blumiku zjedli ząbki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:24 Ale gdzie konkretnie? Kiedyś zrobiłam tam wycieczkę, ale bardzo się zawiodłam. Wykonastwo fatalne (przynajmniej te wystawki, które widziałam), w jednym miejscu faktycznie były prowadnice Bluma, ale dla tego Pana to była totalna nowość, przeżywał ją jakby normalnie nobla miał dostać. Fakt faktem byłam tylko w tych halach, naprzeciwko fabyki mebli giętych. A możesz dać namiary na tych konkretnych fachowców z Radomska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:57 A wracając do mebli WIWO, to przydałaby im się kompetentna obsługa. Jestem laikiem, jeśli chodzi o meble, ale jak się pytam, ile więcej kosztuje jak fronty z MDF będą polakierowane obustronnie i słyszę, że to bez znaczenia to jakoś wierzyć mi się nie chce. Tak samo z tych ich ala witrażami. Nie lubię jak mi się wmawia, że to prawdziwe witraże, a widzę, że to szło "zrobione" na witraż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatordobrychmebli Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:02 mój wpis z 10: 01 miał się znaleźć tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
art_de_rue_studio Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie 10.10.06, 11:54 Gość portalu: Magda napisał(a): a co innego WIWO czy Rust, to juz inna liga, inne materiały idt. Faktycznie masz rację Wi-Wo ORAZ Rust to inna liga , ale Wi-wo i Rust to tez inna liga. Różnice lakierowanych frontów dla kogoś kto siedzi w tym fachu jest zauważalna, dla prostego klienta który się na tym nie zna być może nie!! Sami idżcie do Wi-Wo i Rusta i dokładnie przypatrzcie się frontom. Gorąco polecam meble Wi-Wo pomimo mniejszej renomy , opini na forum. Nie wiem jak jest z meblami Rust ale meble w salonie Wi-Wo nie stoją od wczoraj pomimo tego , że wyglądają jakby stały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatordobrychmebli Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:01 np. p. Skibiński ul. Narutowicza (wylotówka na Piotrków) Tyle że policzy za mebelki tyle co dobrzy wykonawcy z Czewy. Uwaga ogólna: chyba nie muszę mówić co warte są kuchnie po 300 zł/metr niezależnie czy powstały w Radomsku czy gdziekolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:24 a czy robił ktoś z was meble wrzosowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:14 Poldar al. Jana Pawla II 56/58 Maja tam salon mozna sie rozejzec jak wykonane sa meble.Wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 06:49 Wspaniała jest też cena Wrzosowej, w Krakowie za 3 m 15 tyś oczywiście bez sprzętu AGD, skromniutkiej zabudowy z frontami rama drewniana wypełnienie płyta, nie wiem ale się ostatni przekonałam, że to co jest w Krakowie za 2500 m to w Czwie 1600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 10:26 wy głupie h...e Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_bm Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie 09.10.06, 11:47 Wiem kto robi złe kuchnie!!!!!!!!!!!!!!! Krawczyk z Krakowskiej złe doractwo i zła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:01 Czy ten Skibiński z ul. Morsztyna to ten sam? A co do mebli Wrzosowa, to bardzo fajne, ale za to szef, eh. Jak coś źle zrobią, pomierzą, itp. itd, to jak już zapłaciłeś to nie masz szans na poprawki. za cenę jaką trzeba zapłacić za te meble jest to dla mnie nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatordobrychmebli Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:05 nie ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie 09.10.06, 13:06 Ale się dzisiaj rozpisałam, ale to u mnie po prostu teraz "temat na topie" Podobno Poldar robi ładne, ale bardzo drogie meble. Poza tym przeraża mnie trochę napis na sklepie - szukam stolarza, wisi regularnie co jakiś czas. Chyba się przejdę do tego Art Mebel, zobaczę mniej więcej jakie mają ceny. Zależy mi na porządnych meblach, z porządnymi prowadnicami, zawiasami i wyposażeniem, którzy wykluczą moje głupie pomysły, a nie chcę przy tym płacić po prostu za "markę" Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie 09.10.06, 13:07 Ale czy to totalna zbieżność nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:29 KUchnię mam już 4 lata, jest przepiękna, finezyjna, do dzisiaj zwala z nóg wszystkie zazdrośnice - koleżanki. Zamówiłam na Wilsona tam gdzie była księgarnia techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:19 obecne zamowilem w Ruscie. Z pomiarami mieli rowniez maly problem - zrobili niewielki blad, ktory na szczescie w ciagu kilku dni skorygowali (nie czepialem sie mocno bo pomiar byl robiony gdy budynek byl niemal w stanie surowym). Nie oznacza to, ze wszystko jest calkowicie ok - na wymiane ciezko wysuwajacej sie szafki czekalem pol roku, po czym sie poddalem (nie lubie sie szarpac o szczegoly). Co sie tyczy jakosci - to w porownianiu z poprzednia kuchnia (wiwo) jest ona nieporownywalnie wyzsza (materialy, spasowanie, trwalosc, wykonanie, funkcjonalnosc) - wszystko ok. Cena jednak jest znacznie wyzsza. Tak czy inaczej smieszy mnie prownywanie prowincjonalnego wytworcy mebli (wiwo) z uznanymi markami (wrzosowa czy rust). A juz przyrownywanie Wiwo przez Romana (czytaj Krzysztofa - prezesa holdingu wiwo) do "mercedesa" wsrod mebli to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moncia17 Re: do gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:30 zdecydowanie polecam meble Poldar. Robili mi teraz drugą już kuchnię. Pierwszą w blokach 6 lat temu, a drugą teraz w domu (po przeprowadzce). Meble super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Kuchnie WIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:23 Bardzo mnie dziwi kilka rzeczy.Wraz z małżonką poszukuję kuchni dobrej jakosciowo i w rozsadnej cenie.Byłem z moją ukochaną w wielu sklepach międzyinnymi na Willsona w Wiwo.Mojej małżonce spodobała sie jedna z kuchni więc na koniec miesiąca mieliśmy isc ją zamówić.Teraz naprawde nie wiem co zrobić, opinie na tym forum są tak podzielone jedni bardzo chwalą WIWO a inni mówią że lepiej sie w to nie pakować. Najbardziej podejrzane jest to żę jakiś gosciu podaje namiary na ludzi którzy robili kuchnie w WIWO szczerze miałem zadzwonić ale stwierdzam ze po co bede ludzi nękać.co najmniej dziwne jest to, że ktoś wymienia ludzi z nazwiska coś chyba jest nie tak to jest jakiś chwyt reklamowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Kuchnie WIWO IP: 217.116.110.* 11.10.06, 16:43 tez mam odczucie, ze pozytywne glosy pisane sa rekami wlasciciela Wi-wo. Ja tez slyszalem rozne opinie, ale glownie takie, ze to kawal cwaniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
art_de_rue_studio Re: Kuchnie WIWO 12.10.06, 08:47 to nie sa chwyty reklamowe.to co pisza tutaj ludzie co nie ktorzy to kpiny. znam wlasciciela mebli wi_wo nie od dzisiaj.jak go poznalem bylem zwyklym czlowiekiem na bezrobociu.dostalem u niego prace dorywcza,sprawdzilem sie i jakis czas pracowalem u niego.jak juz zarobilem i odlozylem co nieco zwolnilem sie...pytanie dlaczego?? bo na tyle dobrze mi sie z nim wspolpracowalo ze otworzylem lakiernie frontow meblowych. smieszy mnie opinia ze jest taki czy taki albo ze to kawal cwaniaka. mozecie wiezyc lub nie ale to moj jedyny klient bo nie potrzebuje ich wiecej meble wi_wo to na tyle pozadne meble ze starcza mi pracy tyle ile mam,nigdy nie zostalem oszukany.wiem ze nie zostane. Pan Krzysztof to porzadny czlowiek,opinie wystawiaja ci ktorzy znajomym nagadali ze maja najlepsze meble w polsce a nie chca uslyszec ze wi_wo robi meble duzo lepsze od tych ktore maja w domu. to jest moja opinia.znam wiele osob ktore maja te meble i sa bardzo zadowolone. ci ktorzy pisza pierdoly na temat tych mebli to ludzie ktorzy pisza ale z meblami i z wlascicielem firmy nie maja nic wspolnego,podejzewam ze nie wiedza nawet o kim pisza ale wypowiedziec sie trzeba. Po tym jak widze jak sa wykonane,po opiniach ludzi ktorzy maja meble w swoich kuchniach moge tylko napisac : POLECAM MEBLE WI-WO!!!! A jezeli ktos sie zastanawia nad meblami,wchodzi na forum spytac sie czy sa dobre czy nie to nie wydaje mi sie ze jest tak naprawde zainteresowany meblami, wydaje mi sie ze wazniejsze sa pierdoly ktore ludzie pisza do okola za plecami wlasciciela...bo czy nie lepiej isc do salonu i osobiscie porozmawiac??? wydaje mi sie ze lepiej.robcie jak uwazacie,ale bez pierdół. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kuchnie WIWO 12.10.06, 09:40 Chyba troszkę przesadziłeś. Jakoś wątpię, aby osoba pytająca się o jakość mebli byla tak naprawdę zainteresowana, kto z kim i za ile. Ale każdy sądzi według siebie. Ja szukam solidnego studia mebli kuchennych. Już się na jednym nacięłam, obiecywali nie wiadomo co, a nawet projektu nie potrafili zrobić. Dla mnie opinie, że coś było źle wymierzone, nie dopasowane są cenne, bo przynajmniej się zastanowię zanim tam zamówię meble. Pasowałoby by tylko założyć filtr na złośliwą konkurecję, tylko jak? Nie twierdzę, że meble WiWo są złe, bo tego nie wiem. Mnie się nie pdoba obsługa. Pokazują tylko jakie wszystko jest piękne, a jak się zaczyna człowiek pytać o szczegóły to się gubią. Mam porównanie, bo takie same pytania zadawałam w Ruscie, Wrzosowej, i u jednego z produncentów wystawiających się w Dobrodzieniu. Cenę kuchni najbardziej podraża wyposażenie, okucia itd. Prowadnice Bluma ze spowalniaczami i samodomykajace się mogą być i lepsze i gorsze, i oczekuję, że w studiu mi wytłumaczą, co warto mieć, a na czym można zaoszczędzić, a nie tylko, że za prowadnice Bluma czy Hetticha będzie tyle a tyle drożej bez dokładnej informacji za co faktycznie będę płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kuchnie WIWO 12.10.06, 09:51 A poza tym jak ma wyglądać to "pójście do studia i porozmawianie?" Przecież się nie spytam, czy to prawda, że zdarzają im błędy? Przecież w każdym studiu się zdarzają, a wątpię, aby ktokolwiek się przyznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kuchnie WIWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:36 jestes w bledzie mikita 10 informacje w Wiwo sa konkretne za co sie doplaca bylem slyszalem i mam zamiar zamowic TRZEBA TYLKO SLUCHAC a nie slyszec POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kuchnie WIWO 12.10.06, 12:40 A dlaczego na mnie krzyczysz?! Gratuluję wyboru, mam nadzieję, że będziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Kuchnie WIWO 12.10.06, 12:48 Poza tym trzeba umieć czytać, a nie tylko czytać. Pisałam, że nie powiedzieli, za jaki rodzaj prowadnic ze spowalniaczmi i samodomykaniem mam zapłacić. Tylko, że 150 zł więcej za szufladę, ani słowa, czy będą to plastikowe, czy metalowe. sama się wtedy o to nie dopytałam, bo nie wiedziałam, że są wogóle różne rodzaje, dopiero w innym studiu mi to wytłumaczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gosc Re: Kuchnie WIWO IP: *.prenet.pl 12.10.06, 12:54 szkoda ciagnac ten watek. Zaloga Wi-wo pod szyldem zadowolonych klientow bedzie zachwycona swym wyrobem, a klienci beda pisali swoje opinie. Kazdy powazny czlowiek, ktory przeczyta ten watek i tak zrozumie w czym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient RUSTa Re: Kuchnie WIWO IP: 80.50.253.* 12.10.06, 09:48 to ja też napiszę. Oświadczam, że nie znam właściciela firmy RUST, nigdy tam nie pracowałem, nie prowadzę lakierni frontów dla RUSTa. Na podstawie własnych obserwacji trwających już trzy lata mogę stwierdzić, że kuchnia wykonana przez firmę RUST jest nadal w znakomitym stanie. W przeciwieństwie do kuchni wystawionych w salonie WI -cośtam, jest ona w ciągłym użyciu i nadal wygląda jakby była montowana wczoraj (jedynie nie ma tego zapachu nowości). Jeżeli chcecie mieć dobrą kuchnię i możecie sobie pozwolić na "dobre" ceny to polecam właśnie firmę RUST. PS. to nie reklama, to opinia zadowolonego klienta Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: RUST 12.10.06, 12:43 Niestety, ale nie jestem w stanie dać tyle za meble, żal, ale cóż. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Muszę szukać tańszego wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: RUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 10:28 Osobiście mogę polecić Pana z Cz-wy, który robił mi melble kuchenne pod wymiar oraz do pokoju. Jestem bardzo zadowolona. Jakość naprawde super a cena conajmniej dwukrotnie niższa niż w firmie RUST, gdzie rzeczywiscie meble trzeba przyznać są ładne. Tel. 515435026 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:51 polecam p. W. Piszczałę z Radomska. Prócz mebli kuchennych, zrobił mi również rewelacyjne szafy, półkę do łazienki i komody. Jestem zadowolona z wykonania i ceny. Zresztą b. kulturalny człowiek i potrafi nieźle doradzić. jeśli ktoś jest chętny, to proszę o maila na oipp@ interia.pl wtedy podam nr. tel. tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: 217.96.15.* 12.10.06, 15:23 A ja polecam pana Michała z Częstochowy, który zrobił mi szafy z drzwiami przesuwnymi oraz cudowną! kuchnię. Nr telefonu dla zainteresowanych 602-473-956 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: 212.87.241.* 12.10.06, 16:49 Pan Piotr Dabrowski ul. Wolnosci przy dawnym weglobloku fajni mlodzi ludzie z pomyslami,szybko i sprawnie wykonali montaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kto robi dobre kuchnie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:16 I ja dorzucę 3 grosiki do dyskusji. Zdecydowanie NIE POLECAM firmy Cedrus (mają sklep meblowy na 1 Maja). Dodam, że wybierając wykonawcę kierowałam się głównie ceną, bo mam dość ograniczone możliwości w tym zakresie. Pan w sklepie podkreślał, że mebelki kosztują w granicach 300-400 zł za metr... po czym skasował 50 zł za jak się wyraził zrobienie projektu (czym wprowadził w błąd, bo 50 zł to zdaniem właściciela tego bajzlu kosztuje dojazd do klienta). Na tym nie koniec. Projekt (że się tak szumnie wyrażę o nabazgranym ołówkiem szkicu mebli) nie posiadał większości wymiarów, co jest istotnym uchybieniem zwłaszcza jeśli się robi kuchnie pod wymiar. Na ten zarzut pani sekretarka zarzuciła mi, że muszę być idealna skoro nigdy się nie mylę... Do tego doszła bajońska cena mebelków (chyba sądzono, że jak się zainwestuje 50 zł za "zaszczyt" poznania właściciela Cedrusa, to się kupi meble), która nijak się miała do poziomu cen jaki wstępnie deklarował gostek ze sklepu. Do tego nie chciano wskazać sposobu wyliczenia ceny kompletu mebli (bo w sumie możnaby z czegoś zrezygnować, jeśli jest to drogie a może niekoniecznie potrzebne). Co więcej... miałam wrażenie, że właściciel sądzi, że tylko jego firma istnieje na rynku częstochowskim, dlatego zdobywając klientów kieruje się metodami rodem z głębokiego prl-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel janmar IP: 195.116.125.* 13.10.06, 23:19 zamowilismy niedawno projekt w Janmarze. Czy ktos z was robil u nich kuchnie? jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka29 Panki Meblopank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:00 Zamawiałam w tym roku kuchnie w firmie Meblopank w Pankach i jestem bardzo zadowolona, Przed zatwierdzeniem projektu wykonano dla mnie kilka próbek frontów w kolorach które mnie interesowały. Poza tym bardzo sympatyczni pracownicy, potrafia doradzić najlepsze rozwiazanie dla kazdego pomieszcenia. Poswięcają duzo czasu na omówienie kazdego szczegółu. A sprzęt kuchenny tez maja w dobrych cenach. PS. Duzo taniej niz w AZ i Ruscie a na prawde solidnie i dokładnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś