Dodaj do ulubionych

pamietacie szkolna sympatie :)

IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.09.06, 13:04
Dzisiaj mi sie snila moja szkolna milosc :))))))))) Ciekawe co u Niej????
Nawet nie wiem gdzie mieszka, z kim, czy ma dzieci jest szczesliwa????? Ale
mnie na wspomnienia wzielo, to chyba pierwsze oznaki starosci :)))
Pamietacie swoje pierwsze milosci ze szkolnej lawki. Utrzymujecie kontakt?
Ach, jakie to byly czasy......................................................
Obserwuj wątek
    • Gość: pao Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:50
      ja ze swoja dawna szkolna miloscia widze sie codziennie - w szkole. a dzis to
      mnie tak wku.....la tekstem do mnie...oj, Edytko nie ladnie!!!
    • Gość: Anika Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:29
      Szkolna sympatia... Kocham go do dziś, chociaż on ma dziewczynę, ja chłopaka...
      Kontakt ze sobą mamy sporadyczny, czego bardzo, bardzo, bardzo żałuję... Gdybym
      mogła cofnąć czas i inaczej rozegrać swoje życie, wiele bym za to dała...
      • Gość: ja Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.cn.com.pl 01.12.06, 23:03
        pamiętam było slodko i fantastycznie i cóż zostawił mnie dla innej...ja wyszłam
        z amąż mam cudowne już duże dzieci,a on..sie rozpił bo ta inna go zostawiła ze
        stertą długów po 4 miesiąach małżenstwa.
    • Gość: rezonesans Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 80.51.254.* 22.09.06, 15:34
      ...ale to suka była.... najpier w podstawówce się kochaliśmy wzajemnie, potem
      spotkałem ją w Krk gdzie razem studiowaliśmy ale juz wtedy miała gacha...zimne
      bydle...zaprosilem kiedyś na kawe to nawet nie odpisała, a niech ją szlag...a
      tak sie w niej kochałem.
      • Gość: pao Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:37
        moja szkolna tez nigdy na smsy nie odpisuje...
        • Gość: ona Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:47
          byliśmy najładniejszą parą w szkole... Minęło 12 lat... mama do niego nr tel.
          ale nie odważyłam sie nigdy zadzwonić... Często o nim myślę...
          • Gość: lunka Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.man.czest.pl 22.09.06, 17:01
            ja też z sentymentem wspominam swojego byłego. To był krótki, burzliwy związek,
            ale było super. Ciekawe, czy nadal mieszka w Zawierciu...........
    • Gość: sentymentalna Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.man.czest.pl 22.09.06, 17:10
      Co za zbieg okoliczności. Mnie też śniła się dzisiaj moja szkolna sympatia.
      Ciekawe co u niego słychać.To już chyba jakieś 10 - 14 lat... Ech, kiedyś byłam
      bardzo zakochana:)) Pozdrawiam
      • Gość: ON Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:19
        No też czasami sie zastanawiam co u mojego ...... Często o nim mysle ale nie mam
        odwagi sie do niego odezwać , jaka szkoda :(
        • Gość: emeryt Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:59
          Ja tak ale to rok 1957.Uwielbiam wszystkie Basie do dzisiaj.
          • Gość: marcin_r Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.21.pl 22.09.06, 20:00
            Ja lubię Basie i Moniki. Na razie mam same miłe odczucia do dziewczyn o takich
            imionach.
            • Gość: Basia Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.prenet.pl 22.09.06, 23:22
              Ja mam sympatię do Marcinków... :)
    • Gość: karola Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:05
      jak tam czytam sobie co napisaliscie to zastanawiam sie czy te zbede wspominac
      swja pierwsza miłosc...mam nadzije ze nie...bo Wy ja troche wyidealizowaliscie
      napewno a w rzeczywistosci nie byłoby tak kolorowo... a może warto sie odezwac
      i przypomniec??jescze wszytsko może sie zmienic??lepiej cos zrobic i byc pewnym
      niz załowac ze sie czegos nie zrobilo:) Kto wie może ta sympatia te zmysli??
      wspomina??a moze nie ale warto wiedziec:) pozdr
    • Gość: jfk Kaśka gdzie jestes IP: 212.160.86.* 22.09.06, 21:26
      Kaśka Rozpondek gdzie bywasz
    • Gość: jfk Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 212.160.86.* 22.09.06, 21:28
      przynajmniej mily temat a nie jakies glupie i ublizajace dyskusje
    • anna.scott Re: pamietacie szkolna sympatie :) 22.09.06, 21:31
      Nie chcę wiedzieć, nie chcę wspominać, nie chcę mieć kontaktu.
      Nie mam potrzeby wracać do tamtych wspomnień.
      To były inne emocje, inna "poetyka" relacji damsko-męskich.
      Szczeniackie uczucie, które się teraz idealizuje (bądź nie).
      Nie wyobrażam sobie takiego telefonu po np. 20 latach:
      - Cześć, jestem Ania X, obecnie S. Pamiętasz mnie jeszcze? Może wyskoczymy
      gdzieś na lody, powspominamy stare dzieje?
      A odezwie się żonaty, dzieciaty i mazgaty facet:
      - Dzień dobry. To pomyłka. Nie znam żadnej Ani. Żegnam.

I po co by mi to było? ;))
      • Gość: aciki Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:54
        Pamiętam, bo takich rzeczy się nie zapomina. 4 lata w liceum, kiedy to świata
        nie widziałam i w nikim innym nie umiałam sie zakochać, bo wszystkich
        porównywałam do NIEGO. A po liceum zdarzyło się nam 'zapoznać' nieco bliżej i
        WSZYSTKO MI PRZESZŁO. Taki był do niczego. I bardzo dobrze. Zostałam
        uzdrowiona.
        • Gość: tak mnie naszlo Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.09.06, 22:33
          O widze ze nie tylko "mnie naszlo" na wspominki :))) Ja z moja sympatia z
          liceum sie nie ozenilem i chyba dlatego ja wspominam jako najwspanialsza
          kobiete na swiecie............ :))) Normalnie tak jakos wyszlo, ze do dzis nie
          wiem dlaczego nie zostalismy razem.
          Dzisiaj mam piekne dzieci i zone, ale tamtych lat nie zapomne nigdy...
          Pozdrawiam serdecznie i zycze milej nocki..............moze dzis tez sie
          przysni :)))))))
          • paulinka1303 Re: pamietacie szkolna sympatie :) 22.09.06, 23:11
            Ja mam nadzieje ze za kilkanascie lat też będę mogła sobie tak powspominać...
            Piękne dzieje:)
    • Gość: K2 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:15
      Oj Bernardetto jak ja cię kochałem :)
    • Gość: kolarz Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.realestate.net.pl 22.09.06, 23:32
      Justysia gdzie jesteś ???
      • Gość: Kasia Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:27
        A ja wspominam moją pierwszą miłość z podstawówki. Trwało to jeszcze kilka lat.
        Wyprowadziłam się. Przez moją głupotę więcej się nie odezwał. Chciałabym tylko
        wiedzieć, gdzie mieszka i czy jest szczęśliwy. Gdybym miała syna, miałby na
        imię Krzysztof, jak on. To było bardzo dawno temu...
        • Gość: Geronimo Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:41
          I mnie wzięło na wspomnienia...
          Tez się zastanawiam co robi moja szkolna wielka miłość. Z tą różnicą, że kilka
          lat byliśmy razem, później rozdzieliły nas inne plany życiowe, ale wspomnienia
          zostały.
          Dzisiaj mam juz ustabilizowane życie, ale z sentymentem ją wspominam...
          Where do you go my lovely?:)
    • Gość: xx Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 80.54.171.* 24.09.06, 17:00
      Mnie się wydaje,że lepiej jest pamiętać taką twarz jaką się pamięta ze szkolnej
      ławki. Wiedz jedno ,że czas robi swoje. Jedne osoby się mniej drugie więcej
      zmieniły.A to trochę przykre - no ale takie jest życie i na to nic nie
      poradzimy.
    • Gość: ona Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.man.czest.pl 25.09.06, 14:15
      Niestety pamiętam. Wciąż pamiętam a tak bardzo chciałabym zapomnieć. Minęło
      tyle lat a ja wciąż pamiętam ten dzień, w którym On złamał mi serce buuuuuuuuuuu
      • Gość: oona Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:19
        Faceci łamianie kobiecych serc maja we krwi!!! Dla nich to wielka frajda!!!
        • Gość: jfk Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 212.160.86.* 06.11.06, 16:39
          az tak zle
        • Gość: P Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:37
          chyba zawsze coś nam zostaje,cięzko po latach nazwac to miłoscia,ale do dzisiaj
          kiedy Ją widzę przeszywa mnie jakiś dziwny dreszcz...
        • Gość: SoR Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 07.12.06, 20:52
          Już tak nie uogólniaj :( Nie wszyscy faceci to szczeniaki (całe szczęście).

A odnośnie głównego tematu, oczywiście że pamiętam, teraz czasami się widzimy na
          uczelni, rozmawiamy. Długo nie mogłem się pogodzić z tym co się stało, ale życie
          i tak jest piękne i nie ma się co załamywać ;-)
    • Gość: xxl Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:50
      Ja pamiętam pierwszą miłość, chodź nieodwzajemnioną. Miała na imię Kasia,
      chodziła zawsze z jasnowłosą koleżanką (Nina jej chyba było), mieszkała w
      wieżowcu przy Iwaszkiewicza... a było to wszystko ponad 14 lat temu. Do dziś
      pamiętam jej twarz, jej uśmiech. Ciekawe co teraz robi ?
    • Gość: zzz Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 212.160.86.* 06.11.06, 16:54
      fajny temat, ciekawe co u dzieczyn z tamtych lat slychac ;)
    • boozar Re: pamietacie szkolna sympatie :) 06.11.06, 18:14
      Ja tam wiem gdzie mieszka moja szkolna milosc :)
      Dzwonie do niej czesto, odpisuje na SMS'y ..... i nawet widuje sie od czasu do
      czasu:))))

Chyba duzy wplyw ma to, ze to moja zona jest obecnie ;)

pozdrawiam i zycze udanych milosci pierwszych, drugich .... wszystkich ;)
      • Gość: zuzka Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: 80.54.173.* 06.11.06, 18:35
        Ja pamiętam pewnego chłopaka z mojej klasy z podstwówki, w którym byłam
        szaleńczo zakochana, ale pomimo jego sympatii udawałam, że wcale mnie do niego
        nie ciągnie :) dziewczyny czasem bywają głupie... ale do dzis nie zapomnę róży
        pozostawionej pod moimi drzwiami...Często jeszcze zdarza mi sie o nim mysleć,
        ciekawe czy jemu o mnie tez?!
        • ania19610 Re: pamietacie szkolna sympatie :) 25.05.07, 23:50
          Gość portalu: zuzka napisał(a):

> Ja pamiętam pewnego chłopaka z mojej klasy z podstwówki, w którym byłam
          > szaleńczo zakochana, ale pomimo jego sympatii udawałam, że wcale mnie do niego
          > nie ciągnie :) dziewczyny czasem bywają głupie

Muszę tom potwierdzić i żałuję do dziś, choć minęło mnóstwo czasu.
    • Gość: karla Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:49
      pamiętam, pamiętam odprowadzał mnie co dzień pod samą klatkę a wieczorami
      machaliśmy sobie przez okno bo mieszkał w bloku na przeciwko achhh co to była za
      miłość..... do dziś jak się tylko spotkamy to się śmiejemy z tego :))))
      • Gość: carmen Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.inds.pl 06.11.06, 19:17
        ja mialam bardzo wiele szkolnych sympatii,w wielu chlopakach bylam szalenczo zakochana,ale wiekszosc z nich nawet o tym nie wiedziala...szybko mi milalo.nie utrzymuje z nimi kontaktu,tylko z jednym -jest teraz znanym sportowcem,odnosi sukcesy w sporcie.jak tylko przyjedzie do cz wy zawsze gadamy
    • Gość: jfk Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.gre.pl 18.11.06, 18:01
      pamiętam
    • Gość: zakochana Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:04
      oczywiscie ze pamietam byl cudowny spotkalam g w 1 kl liceum milosne
      uniesienie ktore....trwa do dzis!!!!!ponad 7lat(7.5i pare dni):)
    • Gość: uczen szkoły nr.41 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:19
      Pewnie że pamiętam, do mojej klasy chodził Andrzej Gawin, zakochany bez
      opamiętania w Iwonie Szewczyk - straszna i tragiczna miłość
    • Gość: uczen szkoły nr.41 Tak pamietam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:26
      Pewnie że pamiętam, do mojej klasy chodził Andrzej Gawin, zakochany bez
      opamiętania w Iwonie Szewczyk - straszna i tragiczna miłość. Ich miłość
      przypominała książkę "Trędowata", tak pamiętam Andrzej z bardzo bogatej
      rodziny, a Iwona z biednej rodziny zato ich miłość była wielka. Po powrocie z
      Kanady dowiedziałam się że Andrzej odebrał sobie życie w starszliwy spodób i
      zostwiał swojaukochana z dwójką dzieci. tak swoja ukochana bo wiele razy byłam
      świadkiem jak obiecywał jej sielankę i to że nigdy jej nie opuści. Ot życie!,
      jak byliśmy nastolatkami było takie piękne!!!
    • Gość: curry-curry Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:56
      noooooo,pamieta sie.z sp.39-ROMAN PEŁKA,KRZYŚ MUCHA i DOMINIK MARCINOWICZ:)
    • Gość: a taka jedna Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:58
      mateusz baryła i patryk hamala.to bylo cos....na łączniku w sp.50....piekne
      lata:)pozdrawiam chlopakow:)
      • Gość: carmen Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.246.inds.pl 02.12.06, 09:15
        i jeszcze łukasz rak...lacznik sp.50 rulezzz
        • Gość: amerie1 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:03
          z łukaszem do klasy chodzilam:)teraz juz biedaczek łysieje:(
      • Gość: k. Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:30
        patryk hamala??? byl slodziutki! nie chodzilam do sp 50 ale potem jezdzilismy
        czasami razem autobusem nr 24 do naszych liceów i zawsze na siebie zerkalismy. :)
        fajny temat wreszcie na tym forum:)
        • Gość: amerie1 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:15
          hihih...pewnie ze byl fajny.4 lata z nim bylam:)pozdrawiam goraco:)
          • Gość: k. Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:26
            heh to chyba wiem kim jestes. no przynajmniej z widzenia. a teraz to patryk
            chyba juz nie wolny? tak tylko z ciekawosci pytam :)
            • Gość: amerie1 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:31
              :)no juz od kilku lat zajety ponownie:)chyba nie powinnam rozmawiac o jego
              zyciu na forum.moze sobie tego nie zyczyc.pozdrawiam serdecznie:)
              • Gość: k. Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:34
                no jasne, sorki nietakt z mojej strony. pozdrawiam :)
                • Gość: amerie1 Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:43
                  nie,nie:)no co Ty:)tylko pewnie moooooooooooooooocno by na mnie krzyczal:)hihhi.
                  (wole nie ryzykowac;))
            • Gość: hogata Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:29
              jacuś odezwij się
    • Gość: iwa Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.centertel.pl 03.12.06, 00:09
      Oj tak... Pamiętam juz przeszło 30-ci lat i wydaje mi sie jakby to było
      wczoraj.Szkoła podstawowa przy ul. Okólnej .Wspaniałe czasy.
      • Gość: jfk Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.gre.pl 04.12.06, 00:12
        cos wiecej ktory rocznik moze razem bylismy w jednej klasie ur,1965
    • marcelmilau Re: pamietacie szkolna sympatie :) 03.12.06, 00:23
      Gość portalu: tak mnie naszlo :) napisał(a):

> Dzisiaj mi sie snila moja szkolna milosc :))))))))) Ciekawe co u Niej????
      > Nawet nie wiem gdzie mieszka, z kim, czy ma dzieci jest szczesliwa????? Ale
      > mnie na wspomnienia wzielo, to chyba pierwsze oznaki starosci :)))
      > Pamietacie swoje pierwsze milosci ze szkolnej lawki. Utrzymujecie kontakt?
      > Ach, jakie to byly czasy......................................................

człowieku pierwsza sympatia przedszokole młodsza grupa ona wiesz na imprezkach
      przebrana za baletnicę ja baaa za kowboja lub zorro miała na imie Kinga
      zajebiście:)...
      W podstawówie:) no to w sumie tyle tego było :) hhehehehehe
      Liceum no to już inne czasy.
      Nie utrzymuję kontaktu bo po co :) pfff mam to w nosie
      • Gość: Naszamilosc Re: pamietacie szkolna sympatie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 03:15
        No byla to milosc pierwsza i moja i jego.
        Chodzilismy 4 lata i wszyscy uwazali nas za pare.
        Ostatni wspolny wypad to moja studniowka.
        Czesto na zabawach, gdzie szkoly meskie prosily szkoly zenskie "przemycalam" go
        na zabawy z legitymacja kolegi.
        Wwspolne wypady do kin, teatru filharmonii, sylwestry prywatkowe w domach
        naszej paczki.
        Super wspomnienia.
        A potem nasze osobne zwiazki z innymi patrnerami i wspolne spotkania "doroslej"
        juz paczki z naszymi pociechami.
        Teraz my juz dziadki, ale nasze dzieci sie znaja i my rzadziej ale tez sie
        spotykamy, lub dzwonimy
        Milo wrocic do mlodzienczych wspomnien.

Sympatyczny watek taki cieply..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka