Gość: Mysza IP: *.dhcp.jncy.ks.charter.com 22.09.06, 21:03 Czy ktos slyszal o tym? Czy ktos juz probowal? Jak efekty? Gdzie mozna znalesc w naszym miescie areobick w wodzie? Jakie ceny? Ile trwaja zajecia? Z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: aerobick w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:59 aerobik w wodzie jest bardzo efektywny !! polecam. Ale w Cz-wie nie wiem gdzie mozna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: aerobick w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:32 A ktoś chodził na basen KB ?? Czy warto tam iśc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: aerobick w wodzie IP: *.inds.pl 23.09.06, 14:35 Chodziłam z przyjaciółką, do Sp nr 2 i 48. Zajęcia trwały 60 minut. Karnet na 4 wejścia kosztował koło 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: aerobick w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:46 hej! jest w sienkiewiczu,2 razy w tyg.po 45 min.jednorazowo kosztuje 12 zl.sa tez karnety,ja bylam 4 razy,ale mnie sie to zabardzo nie podobalo,wole chodzic poplywac,nie pamietam w jakie dni ale wisi tam ogloszenie z nr. telefonu,prawdopodobnie wtorek i czwartek o 19 .30 .najlepiej sprawdz pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: aerobick w wodzie IP: *.dhcp.osbh.mo.charter.com 23.09.06, 20:00 dzieki za wszystkie odpowiedzi. Wkrotce sie wybiore i sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: aerobick w wodzie IP: 212.160.86.* 23.09.06, 22:22 w Sienkiewiczu jest potwierdzam 2 razy w tygodniu po 45 min wtorek i czwartek o 19.30 .Polecam mi osobiście sie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: aerobick w wodzie IP: *.prenet.pl 23.09.06, 22:41 witam, ja też chodzę do sienkiewicza na aerobik w wodzie,mnie bardzo odpowiada.Dobrze sie po nim czuję i jestem sprawniejsza. poza tym mam zawsze super samopoczucie;-)można sie zrelaksować, a przy okazji zadbać o figurę i kondycję.Polecam .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: aerobick w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:47 A czy tylko o godz 19.30 jest arerobik? Czy nie ma możliwości bycia na tych zajeciach o innej porze? O ktorej sa zajecia na KB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta1 Re: aerobick w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:29 na kb w poniedziałek 20,15 jednorazowa 15 zł, w karnecie chyba 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: aerobick w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:27 W poniedziałki, chyba ok. 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: aerobick w wodzie IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 25.09.06, 01:11 my na to mówimy aqua aerobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: aerobick w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:17 a trzeba umieć pływać?? bo ja niezbyt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: aerobick w wodzie IP: *.prenet.pl 25.09.06, 21:20 cześć, nie trzeba umieć pływać, mozna ćwiczyć na nieco płytszej wodzie.Ja chodze na aquaaerobik na basen do Sienkiewicza.Zaczęłam od marca i tak sie przyzwyczaiłam,że przez wakacje mi tego bardzo brakowało.tam zajecia już ruszyły w e wtorki i czwartki 0 19:30 sie zaczynają.Sympatyczne kobitki tam chodzą, fajna muzyka, i zawsze jakiś nowy element w ćwiczeniach sie pojawia.W czwartki np ćwiczymy z deskami do pływania-jak dla mnie super-polecam.Kto ma ochote niech spróbuje, w końcu kto nie sprawdzi się nie dowie jak jest.A jest fantastczne samopoczucie po takich ćwiczeniach.No to do jutra Rybeńki.Renia Odpowiedz Link Zgłoś