Dodaj do ulubionych

Tylko dla pań

IP: 212.87.240.* 24.09.06, 22:49
Czy jest w częstochowie jakieś miejsce gdzie spotykają sie panie les.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:56
      Pewnie konkretnych nie ma ale mozna sie zawsze spotkac np w parku czy normlanie
      w bare jakims :)
    • Gość: KK(hetero) Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:59
      nie wiem czy to prawda ale slyszalam ze to babie lato kolo teatru na kilinskiego
      to miejsce les. bylam ze 2 razy, same baby to fakt, ale czy lesbijki? nic nie
      zauwazylam. ostatnio np. siedzialam w sofie i byly 2 lesbijki, w sumie spoko,
      nikogo to mysle nie gorszylo. co to w sumie kogo obchodzi. pozdr
      • Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:01
        ja szukam tez kolezanki do spotkan... jezeli masz ochote to moze sie jakos
        zgramy:)? chociaz do parku... :)?

pozdrawiam
        patrycja
        • Gość: grażynka Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:04
          przesyłam swoje foto

sheendigital.com/alba/
          • Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:06
            dobre sobie :) szkoda bo ja akurat pisalas powaznie majac na mysli spotkanie,
            pozdrawiam :(
            • Gość: joleczka Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:10
              Czy Ty jesteś Murzynką, bo piszesz słabo po polsku.
            • Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:14
              nie, polka, ale czasem sie literowki zdarzaja, jak kazdemu
              • Gość: siostra Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:48
                literówki czy palcówki?
              • Gość: Alicja Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:23
                czesc AGA, ja znam fajne miejsca gdzie spotykają sie les, jesli chcesz mnie
                poznac to podaje Ci moj numer na GG 1643417
      • Gość: ja2 Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:58
        Też jestem hetero. Byłam tam kilka razy. Zdawałam sobie sprawę, że takie opinie
        chodzą. Widziałam jakieś bizneswomen na lunchu. Może od pory dnia zależy?
        • myszka600 Re: Tylko dla pań 27.09.06, 01:31
          babie lato to lokal stworzony dla pan ktore lubia spedzac ze soba czas
          niekoniecznie w towarzystwie mezczyzn.dlatego do babiego lata przychodza panie
          na kawe i ciastko i sa spokojne ze ich mezczyzni nie beda zazdrosni.
          • samotna.w.sieci1 Re: Tylko dla pań 27.09.06, 08:17
            zdecydowanie babie lato nie jest lokalem dla les

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka