Gość: Aga IP: 212.87.240.* 24.09.06, 22:49 Czy jest w częstochowie jakieś miejsce gdzie spotykają sie panie les. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:56 Pewnie konkretnych nie ma ale mozna sie zawsze spotkac np w parku czy normlanie w bare jakims :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK(hetero) Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:59 nie wiem czy to prawda ale slyszalam ze to babie lato kolo teatru na kilinskiego to miejsce les. bylam ze 2 razy, same baby to fakt, ale czy lesbijki? nic nie zauwazylam. ostatnio np. siedzialam w sofie i byly 2 lesbijki, w sumie spoko, nikogo to mysle nie gorszylo. co to w sumie kogo obchodzi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:01 ja szukam tez kolezanki do spotkan... jezeli masz ochote to moze sie jakos zgramy:)? chociaz do parku... :)? pozdrawiam patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:04 przesyłam swoje foto sheendigital.com/alba/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:06 dobre sobie :) szkoda bo ja akurat pisalas powaznie majac na mysli spotkanie, pozdrawiam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joleczka Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:10 Czy Ty jesteś Murzynką, bo piszesz słabo po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Tylko dla pań IP: *.net-komp.pl 26.09.06, 00:14 nie, polka, ale czasem sie literowki zdarzaja, jak kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:48 literówki czy palcówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:23 czesc AGA, ja znam fajne miejsca gdzie spotykają sie les, jesli chcesz mnie poznac to podaje Ci moj numer na GG 1643417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: Tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:58 Też jestem hetero. Byłam tam kilka razy. Zdawałam sobie sprawę, że takie opinie chodzą. Widziałam jakieś bizneswomen na lunchu. Może od pory dnia zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: Tylko dla pań 27.09.06, 01:31 babie lato to lokal stworzony dla pan ktore lubia spedzac ze soba czas niekoniecznie w towarzystwie mezczyzn.dlatego do babiego lata przychodza panie na kawe i ciastko i sa spokojne ze ich mezczyzni nie beda zazdrosni. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: Tylko dla pań 27.09.06, 08:17 zdecydowanie babie lato nie jest lokalem dla les Odpowiedz Link Zgłoś