Gość: paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:26 Piszcie ludzie co potraficie robić, ewentualnie o waszych cechach charakteru, bo jak wam można inaczej pomóc? Jak sobie to wyobrażacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gryy Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:29 zadzwoniłam z ogłoszenia "zatrudnie ekspedientkę" i pan się pyta ile mam lat doswiadcenia w handlu, nooo bez przesady mam 22 lata, więc ile moge mieć lat doświadczenia??!! wszystkiego się trzeba nauczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:04 No niestety, ale wiele rzeczy idąc do pracy trzeba już umieć i dlatego apeluję o przedstawianie swoich kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: 80.50.214.* 25.09.06, 13:59 mam 22 lata, skonczylam policealne studium dziennikarstwa, kurs sekretarki i jestem na 3 cim roku studiow zaocznych.przez 2 lata pracowlam w handlu...czy jest dla mnie w czestochowie klub okolicach jakas sensowna praca oprocz akwizycji i matrymonialanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:06 A jak z językami obcymi ? Angielski, włoski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: 80.50.214.* 25.09.06, 15:48 angileski-podstawy, włoski w ogole i 9 lat uczyłam sie niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.prenet.pl 25.09.06, 18:16 uczylam sie to oznacza ze sie uczylas i nic sie nie nauczylas czy oznacza poziom komunikatywny (przynajmniej) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: 80.50.214.* 26.09.06, 07:33 uczylam to znaczy ze troche go umiem i w sposob nieskomplikowany sie porozumiem, oczywiscie nie na tematy filozoficzne ale jakbym sie zgubila i trafila na niemca, to raczej droge powrotna bym znalazla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:33 Hmm, ja ci akurat niestety nie pomogę, bo języki wymagane, ale myślę, że jak trochę porozsyłasz CV to może gdzieś się wkręcisz - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: 80.50.214.* 26.09.06, 08:54 Pawel dzieki.....za wsparcie...moze ktos gdzies mnie przygarnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9925 Re: Apel do ludzi szukających pracy 25.09.06, 15:21 szukam dorywczej pracy w księgowości. Może byc w weekendy lub praca w domu. Posiadam staly dostęp do internetu. Czy jest ktoś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pawła Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:24 a kim jestes że o takie rzeczy pytasz???, jakim prawem, jeszcze pracujesz w empiku??? i uczysz wloskiego, a pomysleć ze tak niedawno miales tylko zawodówke:::))), dalej podrywasz dziewczyny????, ciekawe co na to twoja zona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł ROTFL, LOL i co tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:36 Chyba mnie z kimś mylisz drogie dziecko, mam wyższe, do zawodówki nie chodziłem, nie pracuję i nie pracowałem w empiku, nie uczę włoskiego , nie podrywam dziewczyn i nie mam żony. Wyrazy współczucia. P.S. Jesteśmy z tobą, wspieramy cię - wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryy Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:23 mając 22 lata nie sposób miec 10-letnie doświadczenie!!! a co do języków to większośc pracodawcó pisze jedynie w ogłoszeniu, że wymagaja znajomości, a tak naprawde oni sami nie maja pojęcia o zadnym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:40 No jak jest firma zagraniczna i pracujesz z obcokrajowcami to niestety język jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:19 a ja szukam pracy jako hostessa i też jest ciężko...więc się nie dziwie... powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexita Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 09:25 witam, 26 lat,studentka na uniwersytecie w hamburgu-za rok pani magister, jak dobrze pojdzie... jezykk angielski i niemiecki perfekt. dwoswiadczenie: od 2002 do dzis praca w biurze turystycznym w hamburgu, licencjat od 2005 do dzis instruktor aerobiku, stepu, workout, cardiofit, power fitness, fatburner...praca w 2 klubach jak i na uniwersytecie, i niebawem szykuje sie powrot do Pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexita Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 09:37 pawle, moje zainteresowania odnosnie zycia zawodowego, jeden z fakultetow to psychologia- specjalizacja psychologia pracy, organizacji i rozwoju osobowosci, stad moje zapatrzenie o tym profilu. chcialabym püracowac w wydziale personalnym, glownie interesuje mnie HR- Human Resource, rekrutacja pracownikow, treningi, przeprowadzanie rozm. assesment center, proces transformacji, feedback 360.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Apel do ludzi szukających pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:16 A ja mam wiele pomyslow' ale niewiem jak na tym zarobic / bo teraz tj wszystko towarem . wynalazlam uniwersalny lek , ale jak go zarejestrowac ( drogo ) Mam jeszcze inne pomysly , ale na alegro niema takiej rubryki,wiec co z tym zrobic , a ludzie czekaja na to. Odpowiedz Link Zgłoś