Gość: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:39 Ktorego Notariusza polecacie? musze na dniach sprzedac nieruchomosc i zalezy mi na fachowosci, profesjonalizmie i wszystkim co najlepsze:-) prosze o opinie Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angela Re: Ktory Notariusz? IP: *.flatpla.net 26.09.06, 08:55 Katarzyna Biewald - ul. Dąbrowskiego, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Ktory Notariusz? 26.09.06, 11:06 Potwierdzam. Pani Katarzyna Biewald. Kompetencja, kultura, która nie idzie w parze z maksymalnymi cenami. Złoty środek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Ktory Notariusz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:16 a do ktorej godziny kancelaria jest czynna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Ktory Notariusz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:09 Pani Katarzyna Biewald niestety jutro jej nie ma :((((((( Ja akurat potrzebuje Notariusza na jutro! prosze zaproponujcie kogos sprawdzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Ktory Notariusz? IP: *.21.pl 28.09.06, 12:36 Pani winiarska nad dawnym wakansem na ulicy racławickiej . Ja byłem zawsze zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Ktory Notariusz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:46 OKi dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Ktory Notariusz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:29 Pani Ewa Rokowska, dąbrowskiego na przeciw sądu, ma zdolne i rzetelne pracownice, wszystko wytłumaczą - więcej sie u nich można dowiedzieć niż u nie jednego adwokata - szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś