veronica2001 26.09.06, 15:07 Część Gdzie w Czestochowie sa sklepy z odzieżą dla niemowlaków , tylko takie sprawdzone przez was i w miare tanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: odzież niemowlęca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:09 na 1-go maja jest hurtownia. W II aleii w bramie po lewej str. jak sie idzie w str Jasnej Gory jest komis z ubrankami i innymi art dzieciecymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: odzież niemowlęca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:26 super ciuszki sa w magicznej krainie na brzeznickiej, kolo takiego jakby centrum kosmetycznego, nie widzialam ich w zadnym innym sklepie w czwie. moja niunia spioszki i body od nich - fajnie sie piora i nie deformuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: odzież niemowlęca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:02 Również polecam hurtownie na 1-go maja, Nazywa się Jacke i Agatka i jest w bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: odzież niemowlęca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:13 ja widziałam duży wybór na brzeźnickiej w częstochowie. To jest z boku od dekabrystów. No i ceny też były niskie. pozdrawiam mama oli Odpowiedz Link Zgłoś
artwol1 Re: odzież niemowlęca 26.09.06, 21:37 Słabo szukane....Na północy jeden sklep na 1 piętrze w białym domku koło plusa,drugi po przeciwnej stronie obok poczty nad drogerią(1 piętro)dalej real,pózniej smykatesy na brzeznickiej,super sklep w jagielończykach"Berbeć"nad rossmanem,auchan i 5-10-15 w auchanie,tesco,na warszawskiej zaraz na roku obok jubilera"Puchatek"dalej warszawską w dół w stronę rurarza fajny sklepik i bardzo tanio(po tej samej stronie)i jeszcze kilka w alejach....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś