Dodaj do ulubionych

Superman na ścianie "Żeromskiego"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:26
Gratuluję pomysłu i wykonania. Więcej takich.
Obserwuj wątek
    • Gość: bilder Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: *.dclient.hispeed.ch 27.09.06, 05:47
      Ale on z USA to nic dobrego nie przyniesie...
    • Gość: dido Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:48
      ciekawe czy kupili prawa autorskie do wizerunku supermena i logo (trójkącić z
      literą "S"), bo jeśli nie to właściciel praw poprosi o opłatę. Powodzenia w
      płatnościach.
    • Gość: suipertemat Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: 212.87.241.* 27.09.06, 11:20
      Dziennikarzowi gratuluje prędkości malowidło to widziałem już lipcu. Nie
      piszcie nic i widzie UM bo funkcjonuje juz od dawna
      • Gość: szcz Re: Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: *.czestochowa.agora.pl 27.09.06, 11:29
        Gość portalu: suipertemat napisał(a):
        > Dziennikarzowi gratuluje prędkości malowidło to widziałem już lipcu.

Gdybyś uważnie przeczytał tekst, to dowiedziałbyś się, że malowidło powstało
        na początku wakacji, a tekst mówi, że dopiero teraz oficjalnie je odsłonięto.
        • Gość: dziefcynka ECH.......... ;// IP: *.prenet.pl 27.09.06, 14:44
          odsłonięte było cały czas. TAKI WSTYD!!!!! Aż STRACH PRZYZNAC SIE żE CHODZI SIę
          DO TAKIEJ SZKOłY.... Z TAKIMI NIENORMALNYMI POMYSłAMI.... ;/ NAPRAWDE
          TOLEROWALABYM JAKIEś NORMALNE MALOWIDłO, NAWET TE PTAKI Z GASTRONOMA, A TO??
          SUPERMAN?? JA PIERNICZE!! TO JEST STRASZNE!! ZABIłABYM NAJCHęTNIEJ Tą IDIOTKE CO
          WYMYśLIłA TEN MOTYW! WEź SIę DZIEWCZYNO ZASTANóW! NAMALUJ SOBIE NA śCIANIE DOMU
          COś TAKIEGO A NIE NA PORZąDNEJ SZKOLE!! ACHA I JESZCZE CHCIAłAM NAPISAć żE MAMY
          TAK FAJNEGO DYREKTORA, A ON ZGODZIł SIę NA TAKIE DEBILSTWO..... BRAK SłóW.
          TOTALNA KOMPROMITACJA ;//
          • Gość: ;/ Re: ECH.......... ;// IP: *.sc.czest.pl 27.09.06, 16:59
            popieram w 100& slowa mojej przedmowczyni!!!!
          • Gość: absolwent Re: ECH.......... ;// IP: *.bg.ajd.czest.pl 28.09.06, 15:01
            nic dodać nic ująć, porażka
          • Gość: autorka Re: ECH.......... ;// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:51
            sluchaj dziewczynko to ze superman ci sie nie podoba to twoj problem. a jak
            chcesz wyskoczyc na solo to smialo. wez sobie jakies leki bo emocjonalnie to
            raczej zrowowazona nie jestes!
            • Gość: pomocnik:) Re: ECH.......... ;// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:54
              Popieram z calego serca :D
            • Gość: ech..... Re: ECH.......... ;// IP: *.prenet.pl 30.09.06, 10:38
              o konkursie nic nie wiedziałam. nikt tego publicznei nie ogłaszał. widocznie
              było wysłane jedynie do takich szkół z jakiej jesteś. a poza tym superman jest
              bardzo ładny, nie mówię że nie. Tylko nie na szkole średniej!!!!!!!!!!!!!!
              Uważam że to przesada, Tobie sie w głowie kobieto miesza.... Z takimi pomysłami
              to do przedszkola!!!!! To nie ja mam problem z emocjami, lecz Ty.
              Najprawdopodobniej rodzice w dzieciństwie zabronili Ci oglądać kreskówek lub
              przebierać się w supermana i teraz musiałaś jakoś odreagować i wyrzucić z siebie
              to wszystko i prosze- zniszczylaś wizerunek szkoły! dzieki. Szkoda że Cie nie
              znam osobiście bo mogłybyśmy powymieniać argumenty. byłoby ciekawie ;p Naprawde
              dziwie sie dyrekcji że sie zgodziła na takie coś..... ;/ i nie tylko ja tak
              uważam lecz większośc uczniów żeromskiego ale i nie tylko..... Czasem mi przykro
              słysząc innych wysmiewających się z tego i krytykujących. No i jak tu sie nie
              złościć? pozdrawiam autorkę pomysłu :D
              • Gość: autorka Re: ECH.......... ;// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 16:54
                co do ogloszenia konkursu to dziwne ze nic nie wiedzialas bo byly tez projekty
                osob z zeromskiego... poza tym pretensje o wybrany projekt to nie do mnie-
                jestes chyba sama idiotka skoro myslisz ze ja wybralam ten projekt! nie mam
                takich uprawnien dziefcynko czy jak sie tam wabisz! argumenty- wow chyba
                nauczylas sie nowego trudnego slowa :) brawo!
                • Gość: dziefcynka Re: ECH.......... ;// IP: *.prenet.pl 03.10.06, 15:22
                  heh wasze komenty są czasem zadziwiające. A co do autorki to ja uważam że
                  supermen jest bardzo ładny tylko nie w takim miejscu...!!! pozdrooo
          • Gość: Ika Re: ECH.......... ;// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:38
            Nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komu podoba- dla mnie może być.
          • Gość: Wścieklizna Re: ECH.......... ;// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:47
            Konkurs na sciane był otwarty dla wszystkich. Skoro ktos miał lepszy pomysł
            nikt nie broni mu wyslac swoich projektów. Większość ludzi nie robi nic tylko
            krytykuje pomysly innych!!! WEŹ SIE DZIEWCZYNKO DO ROBOTY ALE PODEJRZEWAM ZE
            POTRAFISZ TYLKO MALOWAC PAZURY...
          • Gość: Kopytko Re: ECH.......... ;// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:55
            Co wypowiedzi dziefcynki: "Autorka projektu malarstwa ściennego zburzyła świat
            nastolatki wykonując na ścianie szkoły do której uczęszcza postać bohatera
            komiksu. Tu cytuje-"to niemozliwe supermen na takiej szkole??? przecież ja już
            miesiączkuje!!!"
          • collage Re: ECH.......... ;// 01.10.06, 19:24
            "ZABIłABYM NAJCHęTNIEJ Tą IDIOTKE CO
            WYMYśLIłA TEN MOTYW! WEź SIę DZIEWCZYNO ZASTANóW! NAMALUJ SOBIE NA śCIANIE DOMU
            COś TAKIEGO A NIE NA PORZąDNEJ SZKOLE!!.."
            Właśnie wystawiasz dziefcynko swoimi słowami owej "porządnej" szkole
            świadectwo jakości. Degeneratka z ciebie i tyle. Projekt i wykonanie super -
            oby więcej takich pomysłów. Gratuluję Autorce oraz Współtwórcom :)
    • Gość: ;) Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:10
      Chodzę do tej szkoły ze sławnym Supermanem. Pomysł genialny i wykonanie także.
      Spójrzmy większość Czestochowskich szkol wyglądają jak obskórne budynki a nasz
      jak się rewelacyjnie prezentuje. Mam nadzieje że nikt nie pojdzie w nasze ślady
      i tego pomyslu nie zgapi .. pozatym wyobrażacie sobie Sienia z supermanem :D
      Ciesze się ze moge chodzić do tej szkoly jest ona niczym biały kruk ;) i na tle
      innych szkoł prezentuje sie jak kwiat na bagnie ;)
      • usser Re: Superman na ścianie "Żeromskiego" 27.09.06, 19:12
        eejjj, no raczej, ze nikt nie pojdzie w wasze slady!! dla mnie to porazka!!
      • Gość: :) Re: Superman na ścianie "Żeromskiego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:46
        chdze do tej szkoly i moge spokojnie powiedziec ze w koncu wyglada jak szkola a
        nie jak obdrapany kawalek betonu
        • zwitter1 Re: Sperman na ścianie "Żeromskiego" 28.09.06, 18:35
          A mnie się Sperman bardzo podoba :)
          Lubie ta pozytywna postac :)
    • Gość: Batman Do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:44
      Jak w temacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka