Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer-polećcie kogoś

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:16
szukam dobrego fryzjera :) jak narazie nie jestem zadowolona ze swojej fryzury
i chciałabym to zmienić poradzcie gdzie się udać.
Obserwuj wątek
    • Gość: mandragora Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:18
      salon Wella na Bacewicz, albo na Brzeźnickiej studio urody
    • samotna.w.sieci1 Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś 28.09.06, 19:21
      chodze od jakiegos czasu do salonu na wolności 16 przypadła mi tam dziewczyna
      do gustu, jest sprytna, miła delikatna,(do róznych bab chodziłam i ato szarpała
      a to znowu ukłuła nozyczkami, juz nie wspomne o spaleniu włosów przy
      rozjasnianiu) a ta jest inna i ma na imie Karolina ,polecam!!!!
    • myszka600 Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś 28.09.06, 19:40
      znam swietna dziewczyne ktora super robi wlosy nie pracuje teraz nigdzie bo
      wychowuje dwojke dzieci ale jesli bys chciala to zrobi ci wloski.jesli chcesz
      kontakt to daj znac kasond@interia.pl
    • Gość: magwar Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:51
      ja osobiście polecam salon TRENDY na ul.Strażackiej:))
      Jeszcze nie było tak,że wyszłam niezadowolona:)
      • Gość: ania Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:45
        Kadus jest drogi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: agaf11 Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:06
      Witam!
      Jeśli lubisz odważne fryzury polecam Kadus ul.Dąbrowskiego!Tam dobiorą ci
      fryzurkę do twarzy!Ważne że zwracają uwagę jakie masz wlosy ,zeby je
      odpowiednio zciąć tak abyś nie miala kłopotu z ich układaniem.Pracują na
      dobrych kosmetykach.Wszytsko co dobre kosztuje,ale uwierz mi warto ;)!
      Pozdrawiam!
      • Gość: Agusia:) jakie ceny W Kadusie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:12
        a jakie ceny w kadusie??? Np za obciecie wloskow???
      • Gość: aga Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:42
        ja chodze od 12 lat do Pani Marzenki Sarny z Rędzin i zawsze jestem zadowolona
        ma bardzo dobre farby,swietnie obcina,a jak mam troche czasu to moge
        skorzystac sobie z solarim,czy isc do kosmetyczki ,Pani Iwonki rowniez
        swietna w swoim fachu.Wiec wszystko co trzeba tam jest:)moglby byc jescze
        masazysta,ale pewnie niedkugo:)
        pozdrawiam Pania Marzenke i jej dziewczyny z Salonu:)buzka
    • Gość: Kasia Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:03
      A gdzie dokładnie jest Kaduś , na Dąbrowskiego ile ? jest tam jakiś stylista
      który dobierze fryzurę ?
      • Gość: client Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:27
        nie Kaduś a Kadus(to takie kosmetyki), ul. Dąbrowskiego8, tel 3614487.
        ale z tego co zaobserwowałam podczas ostatnich wizyt mają znacznie szerszą gamę
        kosmetyków - joico , sexy hair
        • Gość: bingo Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 06:54
          polecam salon fryzjerski na Jana Pawla II 56/58 u Kasi Bajor
          REWELACJA
          • Gość: ela Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: 212.160.86.* 01.10.06, 19:38
            polecam salon Wella na Jasnogorskiej i fantastycznego fryzjera-styliste
            Sebastiana.Obcina naprawde profesjonalnie a przede wszystkim z pasja,ja zawsze
            wychodze zadowolona i dowartosciowana,nigdy nie spotkalam tak cudownego
            fryzjera.
            • Gość: anya Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:31
              Salon fryzur ALEX na Tetmajera - fryzjerka: Marietta i salon fryzjerski LUNA na
              ul. Focha, bliżej ul. Pułaskiego - ja chodzę na raz tu raz tu i jestem bardzo
              zadowolona, ceny umiarkowane, obydwie babeczki młode - więc nie robią z
              człowieka matrony:)
            • Gość: blanka Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:18
              Zgadzam się w 100% z Elą...
              Salon Wella na Jasnogórskiej i Sebastian!!!
              • Gość: syla Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 03.10.06, 23:06
                Czesc dziewczyny mozecie podac przykladowe ceny za obciecie i farbowanie w salonie Wella na Jasnogorskiej?dziekuje
                • Gość: oonnaa Re: dobry fryzjer-polećcie kogoś IP: 212.87.234.* 04.10.06, 09:58
                  za obcięcie, uczesanie i baleyage przed wakacjami zapłaciłam 150zł, a ostatnio
                  za samo obcięcie i czesanie 50zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka