chill_me 29.09.06, 17:50 Gdzie można zafarbować ubrania w Częstochowie? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Farbowanie ubrań IP: 80.48.49.* 29.09.06, 22:56 też by mi się przydało . może zna ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Farbowanie ubrań IP: *.e-net.pl 30.09.06, 01:44 ja wiem ale dokladnie nie pamietam jaka to ulica chyba kopernika od strony pkp, ale nie moge sobie dokladnie przypomniec Odpowiedz Link Zgłoś
chill_me Re: Farbowanie ubrań 30.09.06, 10:14 W jednej pralni powiedzieli mi że nigdzie w czwie nie farbuje się ubrań, ale sprawdze w okolice Kopernika, dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Farbowanie ubrań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:41 też chciałabym się dowiedzieć. słyszałam że ubrania farbują w takiej pralni na Focha. Dokładnie jak jest pałac ślubów to naprzeciwko jest ten placyk z pomnikiem i wdłuż tego placu stoi 4-ro piętrowy blok. Jest w nim apteka i powinna być pralnia. I tam właśnie słyszałam że farbują ubrania - bo koleżanka farbowała spodnie właśnie tam. Niestety jakoś nigdy mi nie po drodze i nie sprawdziłam. Jak ktoś sprawdzi to proszę dać znać czy faktycznie tam farbują. Pozdrawiam i powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Farbowanie ubrań IP: *.e-net.pl 30.09.06, 14:35 a moze i na Focha to bylo a nie na kopernika , jakos te okolice wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś