Dodaj do ulubionych

PO i Samoobrona

IP: 80.54.173.* 30.09.06, 10:16
Wiceprezes Samoobrony Stanisław Łyżwiński uważa, że jego
partia "niekoniecznie" pójdzie do jesiennych wyborów samorządowych z PiS. Nie
wykluczył, że w niektórych województwach może powstać blok wyborczy z
Platformą Obywatelską.
wiadomosci.onet.pl/1405321,11,,,,,6348,itemspec.html
Obserwuj wątek
    • Gość: bingo Re: PO i Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:22
      Dajcie juz spokoj z tymi glabami z samogwaltu jak widze te kukielki i
      marionetki to niedobrze mi sie robi,
      ludzie sie zorientoali o co chodzi i wcale na nich nie zaglosuja!
      Do widel i obornika sie nie nadaja a co tu o rzadzeniu mowic!
    • Gość: mlody_polak Re: PO i Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:22
      Jestem w 100% pewien że samoobrona starci na tym połączeniu z po prawie cały
      elektorat! Przed wyborami jak piszczał jak kszyczał ze to liberałowie ze
      złodzieje a teraz?!?!?! Zwykły oszust, wszedł w układ, poddał się, ma gdzieś
      ponad 2mln wyborców co głosowali na niego! Sądzę że ten elektorat samoobrony
      podzieli się równo pomiędzy pis,lpr i psl. Albo wogle nie pujdą głosowac. Ja jak
      byłbym na miejscu jakiegoś wyborcy który uwierzył Lepprowi to bym dosłownie tak
      go zbluzgał że naprawde. Skandal!
      • Gość: morning calm Re: PO i Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:19
        "Wszedl w uklad" hahaha xD
        Slowo "uklad" nabiera nowego znaczenia ostatnimi czasy;)
        • Gość: powiec Re: PO i Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:38
          Taką głupotę tylko bankruci z Samoobrony mogą wymysleć. Jest prikaz odgórny PO- nie wolno z Samoobroną - jasne?
        • Gość: mlody_polak Re: PO i Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:28
          Chodzi o układ okrągłego stolłu z którym wogle nie jest związany Lepper. Kaczor
          tez poniekąd w tym układzie tylko jakby powiedzieć jest takim "wyrzutkiem" czy
          skarajnym" człowiekiem przy OS i nic praktycznie nie zyskał przy tym układzie, a
          PO dużo sobie odziedźczyła po UW czy AWS. Lepper poprostu poddał się, bo
          wiedział że nie ma szans bo ma za słabe strukury i nie łączy jego parti żadna
          idea.Trudno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka