Dodaj do ulubionych

Single około 40-stki;-))

IP: *.prenet.pl 30.09.06, 22:34
witajcie!
Może ten post, przyczyni sie do nawiązania nowych znajomości?/i single nie
będą sindlami.Piszcie o sobie,swoich sytuacjach, może wymyślimy jakieś
spotkania internetowe na czcie, albo life,gdzieś na mieście w Częstochowie?

pozdrawiam Was Single-Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: AndrzejM Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:41
      Witaj single-Beata,tu single-Andrzej...Jest co prawda ogólnopolska strona
      www.single.pl/na którą sporadycznie zaglądam ale nie aktywnie/,ale taka lokalna
      stronka częstochowska też by się przydała-moze jakieś osobne prywatne forum
      założymy...pozdrawiam singielki i singli,ciekawe czy jeszcze ktoś się
      odezwie...papa
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-))---do andrzeja M IP: *.prenet.pl 30.09.06, 22:46
        może wejdziesz teraz na forum w Czestochowie-przyjaciele?poklikamy
      • Gość: Edyta Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:47
        To dobry pomysł - popieram i jesteem z wami
        • Gość: beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 30.09.06, 22:50
          to super Edyta, moze nas będzie więcej, to jeszcze fajna imprezke zorganizujemy?
          pozdrawiam
      • Gość: koło 30-tki Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.centertel.pl 30.09.06, 22:50
        Czesc single około 40-tki!!
        A singielka około 30-tki może do Was dołączyc?
        Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplo!
        Kaska
        • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 30.09.06, 22:51
          Jasne Kaśka, ja tez jeszcze nie mam 40 latpozdrawiam
          • Gość: AndrzejM Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:55
            No to witajcie miłe foremki...na razie jestem rodzynkiem..jak
            fajnie..hihi..pozdrowionka..
            • Gość: ruryk Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:58
              mam 41 lat i jestem singlem, ale prawdę mówiąc uganiam się za
              dwudziestoparolatkami
              • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-))do ruryka IP: *.prenet.pl 30.09.06, 23:01
                No wiesz,Twoj wybór....;-))
                • Gość: AndrzejM Re: Single około 40-stki;-))do ruryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:26
                  Do Beaty: a gdziez to jest to forum Przyjaciele,sorry ale nie moge znależć,albo
                  nie kumaty jestem,jak coś to podaj linka...pozdr
                  • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-))do kumatego Andrzeja M IP: *.prenet.pl 30.09.06, 23:29
                    kurcze, pomyliłam się...chodziło mi o czat- przyjaciele, w regionie
                    czestochowa.pozdrawiam
                    • Gość: AndrzejM Re: Single około 40-stki;-))do kumatego Andrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:48
                      Tak,no jest owszem taki czat,ale jak na ironię nie moge na niego wejść,gdyż mam
                      Windowsa 98,pewnie nie mam jakichś tam Javascriptów i po prostu ta podstrona z
                      czatem w żaden sposób nie wchodzi.Mam jeszcze drugą partycję z Windowsem 2000 i
                      Mozillą to może tam spróbuję,ale to już jutro wieczorkiem...lub na GG..miłej
                      już październikowej /!/ niedzieli...Troszkę mnie nostalgia jesienna ogarnęła,że
                      to już pażdziernik...z singlowym pozdrowieniem..
              • Gość: anka Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 10:14
                hm zainteresowalaś mnie :))
    • Gość: Olga Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 10:23
      Dobry pomysł Beatko. Wiem, że we Wrocławiu i Warszawie single integrują się.
      organizują spotkania, wieczorki. To jest dobry pomysł. Należy wybrać jakiś
      lokal, dzień tygodnia oraz godzinę - uwazam, że wtedy wiele singli by tam
      zaglądało
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 01.10.06, 10:48
        Dzięki Wszystkim za odzew;-)myślę ,że nas jest trochę więcej.Dziś niedziela,
        więcej wolnego czasu, więc piszcie.Moze wspólnie coś ciekawego wymyślimy.
        Pozdrawiam Was serdeczmie Beata
        • Gość: :) Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:28
          Niedziela niedzielą, a i tak nie ma z kim wyjsc...
          • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 01.10.06, 18:17
            zgadzam się z gościem :), dlatego trzeba coś wymyśleć , by to zmienić;-)
    • Gość: ;-)) Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 01.10.06, 19:20
      ;-)tak tak
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 02.10.06, 22:49
        Czy naprawde nie ma juz Singli w wieku ok 40-stki????Zobaczcie jak pięknie
        piszą na ten temat tzw 30-stki,;-))Wymyślmy coś moze wspólnie, takie spotkanie,
        byłoby ciekawym doświadczeniem, a moze przełamaniem pierwszych lodow.....
        pozdrawiam Beata
        • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 03.10.06, 00:35
          Ja jestem koło 30 i koło 40 równocześnie. To jakoś ta samo z siebie wynika. :D
          Zorganizowałam spotkanie jakieś czas temu. Przyszła garstka odważnych, z
          którymi utrzymujemy znajomość do tej pory. Po prostu przyszli ci, którym
          zależało na spotkaniu.
          To naprawdę ciekawe doświadczenie, zwłaszcza że nie każdy z obecnych na
          spotkaniu jest singlem. Ale wyjść z domu można nawet,jak jest się w stałym
          związku. Zmiana "klimatu" czasami może działać ożywczo.
          Poza tym zawiązują się fantastyczne i trwałe przyjaźnie.

Fajny film właśnie obejrzałam. "Pojutrze". O globalnej katastrofie. Zmusza do
          przewartościowania swojego życia. Naprawdę szkoda czasu na pierdoły. Warto
          przeżywać życie maksymalnie, czego Wam wszystkim życzę.

Pozdrawiam wszystkich koło 30, koło 40, singli i niesingli.
          No i dobranoc...
          • kama9935 Re: Single około 40-stki;-)) 03.10.06, 07:46
            Witam wszystkich,ja nie do końca jestem singlem , bo co prawda mam męża , ale on
            nie ma mnie , czuję się samotna jak diabli, nie mam zbyt wielu znajomych i
            chetnie poznam nowych,może uda się zorganizować jakieś spotkanie? jestem za...
            pozdrawiam cieplutko...Kasia
            • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 03.10.06, 07:55
              witaj Kasiu...
              to smutne, ale takie jest życie. przeżyłem coś podobnego kilka lat temu. teraz
              jestem sam i nie jestem pewien czy jest mi lepiej...
              Pozdrawiam gorąco! M
          • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 03.10.06, 07:50
            witam.
            Beatka- super pomysł!
            proponuje jednak mniej słów, a więcej czynów!
            spotkajmy się wszyscy w sobotę np. w "ambarasie"
            tylko kto mnie będzie trzymał za rączkę...
            Pozdro. M.
            • Gość: ... Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.tpnet.pl 03.10.06, 09:35
              chetnie się do was w sobote przyłącze,tylko mam głupie pytanie ,gdzie jest ten
              ambaras?
              • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 03.10.06, 09:38
                Ja chętnie, ale dopiero w przyszłą sobotę...
                • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:49
                  A ja mogę się dołączyć do WAS?? :((
                  • Gość: 400 Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.hcz.com.pl 03.10.06, 11:50
                    Morzesz, ocywiździe
                    • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:52
                      Z góry dziękuję. Będę zaglądała tu aby dowiedzieć się gdzie i kiedy będzie takie
                      spotkanie "singli".
                      • Gość: 400 Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.hcz.com.pl 03.10.06, 11:53
                        zaglondaj, zaglondaj
    • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:54
      Proponuje wybrać osobę która będzie zbierała na listę chętnych......
      • Gość: 400 Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.hcz.com.pl 03.10.06, 11:56
        ja mogem na liste wpisywac ruznych ludzi
        • Gość: j.w2 Re: Single około 40-stki;-)) IP: 212.87.241.* 15.10.06, 17:37
          Najpierw naucz się pisać!....
          • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 15.10.06, 19:07
            do j.w.2-prosze jaśniej......
            • Gość: j.w2 Re: Single około 40-stki;-)) IP: 212.87.241.* 15.10.06, 19:13
              Nie rażą Cię błędy w wypowiedzi 400 ?
            • Gość: j.w2 Re: Single około 40-stki;-)) IP: 212.87.241.* 15.10.06, 19:21
              Nie rażą Cię błędy w wypowiedzi 400 ? O to mi chodziło ,a nie o to co Ty
              napisałaś .
              • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 15.10.06, 20:14
                do j.w.2:no wiesz, każdy pisze jak może.....,
                • Gość: j.w2 Re: Single około 40-stki;-)) IP: 212.87.241.* 15.10.06, 21:25
                  do Beaty : niestety.....
    • Gość: tropi Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, Stare.. IP: *.crowley.pl 03.10.06, 12:01
      jakoś nie przemawia do mnie ta ładna nazwa.. single.

W dobie walki o dobro jezyka polskiego powinniście trzymać się staropolskiego
      sformułowania: Stare Panny / Starzy Kawalerowie.
      albo ogólnie SAMOTNI.

no, chyba że lepiej wam przełknąć ten smutny fakt, że się nikogo nie ma ?:)
      • Gość: dziunia Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:04
        do Tropi. Wiesz czuję nutkę z Twojej strony.............zgryźliwości. Nie rób
        tak bo za kilka dni i Ty możesz dołączyć do tego grona... nie zapominaj.
      • anna.scott Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St 03.10.06, 12:04
        Zaraz, zaraz. Dlaczego człowiek wolny to od razu musi być "stara panna"
        albo "stary kawaler".
        Są różne sytuacje w życiu, w których ludzie zostają sami. To niekoniecznie musi
        oznaczać "staropanieństwo" czy "starokawalerstwo".
        • Gość: dziunia Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:05
          Anna brawoo:))
          • synsama666 Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St 03.10.06, 12:07
            Ja to bym napisał "Stare Pryki" Hahahahahahahaaa!!!
        • Gość: tropi Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.crowley.pl 03.10.06, 12:07
          a jaka jest Twoim zdaniem różnica pomiędzy "staropanieństwem" a
          byciem "singielką" ?
          • anna.scott Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St 03.10.06, 12:09
            A taka, że można być: rozwódką albo wdową.
            Dotarło coś pod berecik? ;P
            • Gość: tropi Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.crowley.pl 03.10.06, 12:14
              ja tutaj nie widze analogii..
              idąc zresztą tym tropem to wystarczy ująć to jednym słowem "samotni" a
              nie "single". Chyba, że chodzi tylko o słowo, aby było "trendy", "jazzy".. itp.

> Dotarło coś pod berecik? ;P
              oj. proszę Cie tylko nie obniżaj lotów dyskusji..;)
              • anna.scott Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St 03.10.06, 12:15
                Chciałam lekko zażartować, bo zrobiło się straaasznie poważnie.
                I wcale nie zależy mi, żeby być "trendy", "jazzy" czy jakoś "cool".
                Uraziłam? Przepraszam.
                • Gość: tropi Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.crowley.pl 03.10.06, 12:17
                  nic nie szkodzi..
                  ja po prostu szukam innego poglądu, pkt. widzenia, może sam zmienię swój pogląd
                  na tą sprawę..
                  dlatego pytam :)
          • Gość: dziunia Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:11
            Nie jestem starą panną...................... kapujesz??? a czy że jest ktoś
            samotny to jego wina???? przemyśl to
            • Gość: tropi Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.crowley.pl 03.10.06, 12:14
              tutaj właśnie zaczynamy lądowanie.

tej Pani dziękuję :)
              • synsama666 Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St 03.10.06, 12:16
                A może ramole?
                • Gość: dziunia Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:31
                  Tropi uważaj przy lądowaniu abyś podwozie wysunął:)) haha
        • Gość: ja2 Re: Dlaczego nie piszesz Samotni, Stare Panny, St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 01:43
          Dla mnie "Stara panna" to określenie bardzo pejoratywne! Już w nim tkwi nuta
          zgryźliwości. Gdyby tak we wszystkich sprawach chcieć się trzymać form
          staropolskich... Słowniki podają pewne wyrażenia jako "przestarzałe". Po
          drugie, gdyby opierać się na dawnych czasach, to może i wychowanie byłoby inne,
          i moralność...
    • Gość: Maria Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:28
      Mam pytanko - czy ja też mogę do Was dołączyć - jestem po 50-ce ?
      • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 03.10.06, 14:39
        Czyli około czterdziestki, prawda?
        :D
        Zapraszamy (o ile mogę mówić w imieniu innych; jeszcze mnie wezmą za
        uzurpatora ;)))).
        • Gość: ktoś Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:37
          A czy ktoś koło 25 też może dołączyć? dokladnie ma 25 latek i czuje sie bardzo
          samotny
          • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:12
            Więc wpisujcie się samotni, single czy jak nas zwią a będzie biba na całego:)
            • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 03.10.06, 21:22
              poszli już spać dziuniu... sami ;-)
              • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:29
                No to zostałam znów sama:(
                • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 03.10.06, 21:30
                  sorki... a ja to niby co?!
                  • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:32
                    ...... och ale wpadka nie chciałam Cię urazić............. to już nas jest sfora:)
    • Gość: dziunia Re: Single około 40-stki;-)) poszły lulu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:37
      W takim razie i ja idę spac wszystkim zyczę słodkich snów.
      • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) poszły lulu IP: *.inds.pl 03.10.06, 21:45
        papatki dziuniu...
        jesteś mi winna kawę! ;-)
        • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 03.10.06, 21:51
          Część Wam wszystkim, ciesze się,że założyłam tego posta, bo wygląda na to,że
          coś z tego będzie-może nawet fajna imprezka?Więc jak? sobota????
          piszcie, kto będzie-a z tą listą , to był fajny pomysł i te pomarańczowe
          branzoletki, też mi sie spodobały(mój ulubiony kolor) Pozdrawiam
          • kama9935 Re: Single około 40-stki;-)) 03.10.06, 23:59
            jak sie umowicie dokladnie co do miejsca i godziny, to chetnie dolacze, jakis znak rozpoznawczy by sie przydal, zeby kazdy sie poznal , ze z forum...
    • Gość: .... Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.tpnet.pl 04.10.06, 11:31
      czekam z niecierpliwoscia, jak sie uda organizacja spotkania...
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.bud.pcz.czest.pl 04.10.06, 12:06
        Z tym znakiem rozpoznawczym, to chyba dobra by była ta pomarańczowa branzoleta
        na ręce(mnie odpowiadałoby to), a co do dnia to chyba miała być sobota?Ustalić
        trzeba jeszcze lokal i godzinę z przedziałem 15 minutowymdla spóźnialskich)
        Czekam na propozycje:
        na liście jest już
        1. ja-Beata
        2. Gość....?
        3..........?
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.bud.pcz.czest.pl 04.10.06, 12:07
        lista:
        3.kama9935
        4.....
        • kama9935 Re: Single około 40-stki;-)) 04.10.06, 12:14
          Beata,dzięki za wpis , mam na imię Kasia, pozdrawiam, do soboty, chyba?
          • Gość: Lucky Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:24
            Lucky tez sie dopisuje
    • Gość: Olga Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:51
      ja też proszę o wpisanie mnie na listę.
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.bud.pcz.czest.pl 04.10.06, 14:05
        widzę,że lista sie powieksza.Dopisujcie się,może wyjdzie z tego całkiem fajna
        imprezka:
        Obecna lista:
        1.Beata
        2.Gość..?
        3.kama9935-Kasia
        4.Lucky
        5.Olga
        dalej niech każdy kto chce sie dopisze, ale jeszcze pomyślcie o lokalu i
        godzince,ja w tym Wam nie pomogę, bo nie chodze po lokalach, wiec Wy
        pomyślcie.Pozdrawiam Beata
        • Gość: ... Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 04.10.06, 20:36
          ...
        • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 04.10.06, 21:29
          i cóż Beatko? Impry chyba nie będzie... Mało Nas :-(
          6- alien
          • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 04.10.06, 21:48
            Ja bym się chętnie przyłączyła, ale dopiero w przyszłą sobotę. W tę mam
            przemeblowanie.
            Poza tym dzisiaj jestem na cenzurowanym, więc wolałabym już w tym tygodniu
            nikomu nie podpaść hihihi
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko. :D
            • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 04.10.06, 21:59
              może potrzebna pomoc anno-scott?
              • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 04.10.06, 22:29
                Nie, dziękuję, alien.
                Ze wszystkim sobie dzisiaj dałam radę. Mimo wszystko ten dzień zamknę
                optymistycznie, z pozytywnym przesłaniem wyciągniętym z dzisiejszych
                doświadczeń.
                Ale nie omieszkam zapamiętać. Dziękuję bardzo za propozycję! :D
                Pozdrawiam cieplutko.
                • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 04.10.06, 22:39
                  innej odpowiedzi się nie spodziewałem... dziękuję i również pozdrawiam.
                • Gość: alien Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.inds.pl 04.10.06, 22:40
                  innej odpowiedzi się nie spodziewałem... pozdrawiam również anno.scott
                  • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 04.10.06, 22:49
                    No proszę... Czyli że jestem łatwa do przewidzenia... :P
                    • Gość: doąwiadczona Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:09
                      Nawpisuje Wam sie dziesiatki osób, a przyjdą dwie trzy.Jak dobrze pójdzie.
                      • kama9935 Re: Single około 40-stki;-)) 05.10.06, 01:00
                        nieraz tak jest,ze coś wypadnie albo zwyczajnie ktos zrezygnuje,bo czuje sie nie tak i już.A co do lokalu ,to moze gdzies w mieście,łatwiej znależć ,przynajmniej mnie, bo też nie chodzę i nie znam, pozdrawiam cieplutko, Kasia
                        • Gość: ....,.. Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.tpnet.pl 05.10.06, 14:32
                          chyba marnie to wygląda....mało chętnych , a narzekają , że samotni , mówią ,
                          że chętnie kogoś poznają i co? cichutko,marniutko, obudżcie się, sobota tuz,
                          tuz......
                          • Gość: p.p Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.tpnet.pl 05.10.06, 16:25
                            up
                            • Gość: .... Do Beaty IP: *.tpnet.pl 06.10.06, 07:35
                              Beatko, i co , spotkania nie będzie?
    • synsama666 Re: Single około 40-stki;-)) 06.10.06, 10:34
      To jest ta impra czy nie ?
      • kama9935 Re: Single około 40-stki;-)) 06.10.06, 11:41
        impreza chyba nie wyjdzie, ale może chociaz mała kawka?
        • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 06.10.06, 11:55
          A może w przyszłą sobotę????
          BO JA NIE MOGĘ. :))
          • Gość: .. Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.tpnet.pl 07.10.06, 00:08
            najwidoczniej młodszym lepiej to wychodzi ,takie spotkania , sa bardziej otwarci i mają mniej oporów,a my....??
            • Gość: pruchno Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.man.czest.pl 07.10.06, 05:46
              My to stare dziadki jesteśmy...
              • Gość: singiel z męzem Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:17
                przesada bardzo szkodzi pamiętaj a wiara czyni cuda pamiętaj
                • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 07.10.06, 18:54
                  No i co kochani, myślałam,że samotność Wam bardzo doskwiera,ale widzę,że każdy
                  z Was ma masę zajęć-skoro nie możemy jakoś wspolnie zorganizować spotkania, czy
                  choćby małej kawy(jak króreś z Was proponowało).A szkoda chyba;-(
                  Jeśli coś wymyślicie-piszcie w tym poście-może następnym razem się uda(po kto
                  nie próbuje ten nic nie ma-prawda?)Pozdrawiam serdecznie Beata
                  • Gość: Lucky Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:53
                    Up
    • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 11.10.06, 20:46
      Oj....widzę ,że klapa na całej linii-chyba nie potrafimy się zorganizować.....a
      może nie chcemy????/
      • anna.scott Re: Single około 40-stki;-)) 11.10.06, 20:53
        Beata, zabierasz się za to od d.py strony.
        Daj na siebie jakiś kontakt, nie wiem, mail albo numer gg. Jedna osoba musi to
        koordynować. I niech Ci wszyscy chętni zostawiają tam swoje namiary.
        Wtedy ze spotkania coś wyjdzie, a tak będziecie tylko ględzić, jak to trudno
        się spotkać. I nic.
        • Gość: starydziad Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.man.czest.pl 14.10.06, 09:00
          Robimy imprezę?!
          • nova70 Re: Single około 40-stki;-)) 14.10.06, 19:10
            Hej!
            Dopiero dzisiaj zobaczyłam to forum,wpisuję się na listę do Was.Jestem przed 40
            i jestem samotna,nie,nie samotna a raczej samodzielna!Jestem za tym aby się
            spotkać,choćby na kawie narazie.
            • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 14.10.06, 19:14
              Witaj nova40, to ja założyłam ten post, myślałam ,że więcej jest takich Singli-
              samodzielnych osob w Częstochowie.Chciałam, byśmy nawiązali ze sobą kontakt,
              może znajomość, a może nawet coś więcej, ale jak widzisz,chyba nic z tego nie
              będzie-zbyt małe zainteresowanie.Jak proponowałam spotkanie w zeszłą sobotę-to
              wyszło na to ,że każdy ma coś na głowie-zbieg okoliczności, czy lęk przed
              realnym spotkaniem????nie wiem. Pozdrawiam Beata
              • nova70 Re: Single około 40-stki;-)) 14.10.06, 19:20
                Witaj Beata
                To jak nikt nie chce to ja mogę na kawę iść z Tobą,może razem coś wymyślimy?
                • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 14.10.06, 19:27
                  Jasne, dobry pomysł,;-)
    • Gość: Lucky Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:10
      Idę z Wami na kawę tylko podajcie gdzie, o ktorej i kiedy.
      • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 15.10.06, 19:09
        do Lucky:ok, jeśli ustalimy termin, damy znać, myślę,że bedzie to niedziela lub
        sobota, bo wtedy raczej każdy z nas ma wiecej wolnego czasu.Pozdrawiam
    • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 15.10.06, 20:16
      To nawet jest śmieszne.....
      • nova70 Re: Single około 40-stki;-)) 15.10.06, 22:25
        Hej!Wpadłam na chwilkę.
        Beata nie bądż taka pewna,że w sobotę czy niedzielę to każdy ma czas,bo ja
        naprzykład pracuję,a wogóle to jest strasznie daleko do soboty,czy
        niedzieli.Daję propozycję:moze wtorek lub środa po południu.Mozemy się spotkać
        naprzykład pod redakcją gazety wyborczej albo w środku,bo jest zimno i kazdy
        może mieć pomarańczę ze sobą-to znak rozpoznawczy.Może przyjdzie parę osób,a jak
        nie to bedziemy dwie...CO wy na to?Proszę o propozycję godziny,ja się
        dostosuję,a może coś lepszego wymyślicie,czekam...
        • Gość: Beata Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.prenet.pl 15.10.06, 23:02
          do nova70, sorki za decyzje o sobocie, albo niedzieli-faktycznie myślalam pod
          swoim kątem.Ja niestety w tygodniu nie dam rady;-((
          • nova70 Re: Single około 40-stki;-)) 16.10.06, 10:36
            hej!No to niech będzie ta sobota,od 15.oo jestem wolna,niedziela nie bo
            pracuje.Mamy cały tydzień więc mam nadzieję,ze coś z tego wyjdzie.Jestem za...
            Chcę poznać nowych ludzi,jestem otwarta na nowe kontakty,bo dawne z różnych
            powodów się wykruszyły.Mam nadzieję ze zbierze się parę osób,zeby się spotkać na
            kawie w sobotę po południu.Ludzie dajcie znać o sobie,rzucajcie jakieś
            propozycje spotkania,bo nigdy to nie dojdzie do skutku.
            pa,pa
            • nova70 Re: Single około 40-stki;-)) 19.10.06, 11:02
              HEJ!
              Do Beaty:no to co z tą kawą w sobotę po południu?
    • Gość: mlodziak Re: Single około 40-stki;-)) IP: *.man.czest.pl 15.10.06, 21:04
      Walcie sie zgredy!
      • Gość: iskierka Re: Single około 40-stki;-)) do młodziaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:21
        coż za intelekt młodzieńcze:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka