Dodaj do ulubionych

Firma KAMEX

IP: *.inds.pl 03.10.06, 12:45
uwazajcie na takie firmy jak "Kamex" Czestochowa, ktora daje ogloszenia o
prace i tylko mydli oczy ludziom, to nic innego jak zwykla akwizycja...
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:04
      zgadzam się!!! piszą, że zatrudnia ekspedientki, magazynierów - jedziesz na
      rozmowe a tam okazuje się ze nic innego jak tylko akwizycja. aha a czy na
      Warszawskiej 109 tez jest firma zajmująca się akwizycją??? prosze o odpowiedź
      • Gość: Edyta Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:26
        Byłam kiedyś na Warszawskiej, nie pamiętam jaki numer, ale to było w budynku
        dawnego ERG, na przeciwko przejazdu kolejowego. Tragedia!!! Niby chodziło o
        hurtownię, a wywieźli mnie zdezelowanym polonezem, wręczyli dwie ogromne torby z
        książkami....I tu się okazało, że akwizycja. Wkurzona wróciłam do domu, nie
        miałam nawet sił wrócić do tej niby firmy, żeby zadymić.Czesto widzę ogłoszenie
        w Wyborczej i być może, to właśnie milka o nich piszemy
    • Gość: s Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:24
      czy ta firma jest na wolnosci 33 i co oni niby kaza sprzedawac bo ja tez mialem
      tam isc
    • Gość: milka Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:55
      noo a ja mam iśc na Warszawska, kiedyś juz tam byłam ale sie rozczarowałam. nie
      pamietam dokładnie adresu;/
      • Gość: POMPOLINA Re: Firma KAMEX IP: 195.189.52.* 03.10.06, 15:13
        ja tez poszłam na rozmowe kwalifikacyjną do firmy Kamex. Były etety do magazynu,
        do biura tylko nagle sie okazało ze tam trzeba miec dziwne kwalifikacje a do
        sprzedazy jakos nie trzeba. Do akwizycji przyjmowali z otwartymi rekami. Wkurza
        mnie to bo tak ogoszenia sa pisane ze nie wiadomo o co chodzi. A tu oczywiscie
        akwizycja. PARANOJA!!!!!!
    • Gość: milka Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:37
      a był ktoś moze na Dąbrowskiego 17??? praca w sekretariacie???
    • Gość: . Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:27
      .
      • Gość: Agusia:) Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:06
        Warszawska 109 i Wolnosci 33 to akwizycja.Na wolnosci przepracowalam rok temu
        dwa miesiace:)
    • Gość: Lili Re: Firma KAMEX IP: *.sfc.pl 27.10.06, 08:33
      wy durnoty to nie jest akwizycja a zreszta szkoda gadac wystarczy mi to ze
      zarabiam prawie 3 000 na miesiac z palcem w d...
      • Gość: m Re: Firma KAMEX IP: *.prenet.pl 28.10.06, 09:24
        tez mi nowina - kazda prostytutka zarabia 3000 z palcem w dupie, a czsem nawet z
        czyms innym i nie koniecznie w dupie
        • Gość: ania Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:03
          To jest akwizycja.Byłam widziałam, nie warto!
        • Gość: MOP Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:36
          Ej mnie to sie wydaje ze ciebie do tego kamexu to nie przyjeli...bo takich
          chmow to tam odpalaja od razu...chyba ci sie cos nie udalo w zyciu..przykro mi
          ale uszanuj baranie prace innych ludzi ktorzy ciezko pracuja i zarabiaja kupe
          kapuchy...tez gdyby mnie nie bylo stac to bym marudzil...jak chcesz to ci
          pozycze prare zlotych hehehhehehhe..nie ponizaj sie...zal mi ciebie...!!!
    • Gość: mimi Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:33
      jakis czas temu zostałam zaproszona na rozmowe na Warszawska 109;/ nawet nie
      wchodziłam zapytać jaka to firma. nie warto;/
    • Gość: qq Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:31
      sss
    • Gość: akwizytor/ka Re: Firma KAMEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:47
      Co to dla ciebie jest akwizycja???nie bardzo chyba rozumiesz ten termin...Wiesz
      nie wazne jest jak to nazwiesz wazne jest czy zarabiasz...a ty dzis byles na
      szkoleniu osoba ktora pokazywala ci prace zarobila ze 100 a ty jako osoba
      bezrobotna wrociles na chate..nie wiem czy to powod do dumy..!!!A ja mysle ze
      takich firm trzeba po prostu szukac bo daja mozliwosci mlodym osobom...szkoda
      ze nie masz sie szansy o tym przekonac..ale spoko..nie martw sie moze w
      biedronce na kasie zwolni sie jakas miejscowa za 400 zeta na miesiac..;/!!!
      tylko nie zrob manka bo ci odlicza...hehehhe!!!na jeden wieczor w donie ci
      starczy-jak bedziesz oszczedzal..heheehheheh
      • Gość: Ewa Re: Firma KAMEX IP: 195.116.125.* 02.11.06, 22:54
        No wiesz rzeczywiście masz być z czego dumny/a w porównaniu do tych setek
        biednych bezrobotnych którzy nie mają ochoty na bieganie po mieście i wciskaniu
        pasty do zębów przechodniom- Ty to dopiero jesteś Pan!! A mnie Ciebie żal
        wiesz?? Bo oni choć bezrobotni pójdą spać spokojni, że za dzien, dwa znajdą
        normalną pracę w któej ich będą szanowali i oni sami się będą szanowali, nie
        będą żerować na niewiedzy naiwności społęczeństwa i nie będą przez całe życie
        wmawiać sobie że wciskanie ludziom jakiś durnych rzeczy jest warte tych
        zarobionych pieniędzy. Musisz innych przekonywać, że to taka świetna praca, żeby
        samej,mu w to uwierzyć. Pożałowania godne!!
        • Gość: qwe Re: Firma KAMEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:16
          czytam i sie smieje smieszni jestescie .... ktos byl i zrezygnowal - czyli ma
          slaba psychike i sobie nie poradzil a moze testu nie przeszedl nawet <lol> za
          siedzenie w domu kasy nie ma :) 2. najpierw zrozum slowo akwizycja - pozniej
          mow ze to akwizycja 3. pierwsze dni moga byc troszke meczace ale pozniej sama
          przyjemnosc z pracy i kasa mega no chyba ze ktos woli w makro za 800 zl
          pracowac :) firma daje duze mozliwosci duza kase ale trzeba chciec byc
          komunikatywnym :) takze dalej proponuje uzalac sie i szukac tej waszej
          wymazonej pracy ja tymczasem zajme sie "akwizycja" <lol> buahahah JUICE JUICE
          JUICE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka