Dodaj do ulubionych

Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie

03.10.06, 16:50
Wie ktoś gdzie w Częstochowie zrobić kurs access'a? Za odpowiedzi typu
"poszukaj se na google" serdecznie dziękuje.
Obserwuj wątek
    • segel Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 03.10.06, 17:55
      http://www.pf.pl/portal/YPSimpleSearch?countByOffer=33&searchInResults=&cats=2510%2C2485%2C2465%2C2420%2C3155%2C2645%2C3117&pageNumber=0&resultsPerPage=10&gbDistrict=0&toolbar=0&countByName=1&gbCity=0&letter=&keyword=kursy&gbVoivodeship=0&sortBy=0&categoryId=2510&city=Cz%C4%99stochowa

Kategoria: kursy w Panoramie Firm - jest tego ze 4 strony, przejrzyj, może coś Ci podpasuje.
      • dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 03.10.06, 22:46
        Z tych 4 stron tylko jedna pozycja ma swoją stronę www i to akurat Aeroklub.
        Dzwoniąc do pozostałych firm z pytaniem czy mają accessa wydam majątek:/ Poza
        tym Panoramę Firm przeszukiwałem zaraz po Google. Chodzi mi raczej o konkrety, o
        namiary na sprawdzone firmy. Ale dzięki za zainteresowanie:)
        P.S. Jedną firmę znalazłem ale biorą 50zł/h a potrzebowałbym ok 30h.
        • Gość: Adam Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:44
          Polecam tanio i kazde krok jest udokumentownay zdjeciem

helion.pl/ksiazki/ac23ku.htm
          • dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:11
            Adam oprócz wiedzy potrzebny mi certyfikat, że ukończyłem kurs, więc książki
            odpadają. Gdyby chodziło tylko o wiedzę to na necie kursów access'a nie brakuje.
            • diabel_piszczalka Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:16
              Heh...gdzie w tym kraju wymaga się takich papierów? Dla pracodawcy powinna
              sięliczyć wiedza i umiejętności. Wiem z praktyki, że niektóre osoby z
              certyikatami mogą sobie ich użyć zamiast velvetu.
              • diabel_piszczalka Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:19
                Oczywiscie nie mówię o wszystkich certyfikatach. Ważne dla pracodawcy mogą być
                na przykład certyfikaty językowe lub bardzo specjalistyczne, wymagające
                udokumentowania swej wiedzy trudnym egzaminem. Ale papiery ze znajomości accesa
                to chyba jest przegięcie.
                • dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 05.10.06, 13:47
                  Za kurs płaci mój pracodawca więc chyba normalne, że wymagają jakiegoś dowodu,
                  że kurs faktycznie ukończyłem a nie wziąłem pieniędzy dla siebie.
            • Gość: l Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.cn.com.pl 04.10.06, 20:15
              www.ecdl.com.pl/
              Umow sie z jakims egzaminatorem z Czestochowy i bedziesz mial papier
    • Gość: out Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.czest.enion.pl 05.10.06, 15:04
      Po co Ci kurs tego knota? Żadna powazniejsza baza w firmie na tym nie chodzi, no
      przynajmniej nie powinna jeśli ktoś ma trochę rozumu.
      • Gość: marcin_r Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.21.pl 05.10.06, 16:58
        Poważna baza w firmie chodzi prawie zawsze na MS SQL Server, Oracle itp. Access
        może mu być potrzebny, tak jak i mi, do np. analizy danych sprzedażowych czy
        innych. Wspaniale się w tej kwestii sprawdza, patrząc na ograniczenia samego
        Excela (ograniczenie do 256 kolumn i 65535 wierszy w arkuszu, co się zmieni w
        wersji 2007).
        Dla pytającego chciałbym jeszcze powiedzieć, że oprócz znajomości samej
        "klikologii" w Accessie przydałby się solidny kurs SQL-a.
      • dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 05.10.06, 21:28
        Ludzie skończcie z dawaniem mi rad, o które nie prosiłem. Rozumiem, że
        odczuwacie potrzebe pochwalenia się swoją wiedzą i gadanie o swoich gustach ale
        odbiegacie od tematu. Firma "każe" mi zrobić kurs Accessa, dokładnie Accessa,
        samego Accessa i tylko Accessa. Więc proszę - skończcie z "knotami" i "SQL'ami".
        Nie wiecie jaka firma może mi pomóc? Nie wypowiadajcie się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka