dudi_82 03.10.06, 16:50 Wie ktoś gdzie w Częstochowie zrobić kurs access'a? Za odpowiedzi typu "poszukaj se na google" serdecznie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
segel Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 03.10.06, 17:55 http://www.pf.pl/portal/YPSimpleSearch?countByOffer=33&searchInResults=&cats=2510%2C2485%2C2465%2C2420%2C3155%2C2645%2C3117&pageNumber=0&resultsPerPage=10&gbDistrict=0&toolbar=0&countByName=1&gbCity=0&letter=&keyword=kursy&gbVoivodeship=0&sortBy=0&categoryId=2510&city=Cz%C4%99stochowa Kategoria: kursy w Panoramie Firm - jest tego ze 4 strony, przejrzyj, może coś Ci podpasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 03.10.06, 22:46 Z tych 4 stron tylko jedna pozycja ma swoją stronę www i to akurat Aeroklub. Dzwoniąc do pozostałych firm z pytaniem czy mają accessa wydam majątek:/ Poza tym Panoramę Firm przeszukiwałem zaraz po Google. Chodzi mi raczej o konkrety, o namiary na sprawdzone firmy. Ale dzięki za zainteresowanie:) P.S. Jedną firmę znalazłem ale biorą 50zł/h a potrzebowałbym ok 30h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:44 Polecam tanio i kazde krok jest udokumentownay zdjeciem helion.pl/ksiazki/ac23ku.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:11 Adam oprócz wiedzy potrzebny mi certyfikat, że ukończyłem kurs, więc książki odpadają. Gdyby chodziło tylko o wiedzę to na necie kursów access'a nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:16 Heh...gdzie w tym kraju wymaga się takich papierów? Dla pracodawcy powinna sięliczyć wiedza i umiejętności. Wiem z praktyki, że niektóre osoby z certyikatami mogą sobie ich użyć zamiast velvetu. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 04.10.06, 14:19 Oczywiscie nie mówię o wszystkich certyfikatach. Ważne dla pracodawcy mogą być na przykład certyfikaty językowe lub bardzo specjalistyczne, wymagające udokumentowania swej wiedzy trudnym egzaminem. Ale papiery ze znajomości accesa to chyba jest przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 05.10.06, 13:47 Za kurs płaci mój pracodawca więc chyba normalne, że wymagają jakiegoś dowodu, że kurs faktycznie ukończyłem a nie wziąłem pieniędzy dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.cn.com.pl 04.10.06, 20:15 www.ecdl.com.pl/ Umow sie z jakims egzaminatorem z Czestochowy i bedziesz mial papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.czest.enion.pl 05.10.06, 15:04 Po co Ci kurs tego knota? Żadna powazniejsza baza w firmie na tym nie chodzi, no przynajmniej nie powinna jeśli ktoś ma trochę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie IP: *.21.pl 05.10.06, 16:58 Poważna baza w firmie chodzi prawie zawsze na MS SQL Server, Oracle itp. Access może mu być potrzebny, tak jak i mi, do np. analizy danych sprzedażowych czy innych. Wspaniale się w tej kwestii sprawdza, patrząc na ograniczenia samego Excela (ograniczenie do 256 kolumn i 65535 wierszy w arkuszu, co się zmieni w wersji 2007). Dla pytającego chciałbym jeszcze powiedzieć, że oprócz znajomości samej "klikologii" w Accessie przydałby się solidny kurs SQL-a. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Kurs Accessa - gdzie w Częstochowie 05.10.06, 21:28 Ludzie skończcie z dawaniem mi rad, o które nie prosiłem. Rozumiem, że odczuwacie potrzebe pochwalenia się swoją wiedzą i gadanie o swoich gustach ale odbiegacie od tematu. Firma "każe" mi zrobić kurs Accessa, dokładnie Accessa, samego Accessa i tylko Accessa. Więc proszę - skończcie z "knotami" i "SQL'ami". Nie wiecie jaka firma może mi pomóc? Nie wypowiadajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś