Gość: Zainteresowany... IP: 62.29.160.* 03.10.06, 20:29 Cześć, bardzo proszę o konstryktywne wypowiedzi na temat kursów j. angielskiego prowadzonych w Empiku, czy warto i jaką metodą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja24 Re: Empik - Angielski dla dorosłych... IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 03.10.06, 22:20 Hej nie wiem czy warto tam chodzic ja chodzilam tam ponad rok na kurs angielskiego,teraz moge powiedziec ze stracilam tylko kase bo kurs do najtanszych nie nalezy dodaj do tego jeszcze ksiazki...Poza tym nauczyciele wiekszosc rzeczy tlumacza po polsku wiec w ten sposob ciezko sie czegos nauczyc, ja sama jestem teraz w anglii i jak tu przyjechalam bylam dopiero po tym kursie i w ogole nie rozumialam co do mnie mowia ludzie i czego ode mnie chca!!!Tutaj nauczylam sie jezyka w 3miesiace poszlam jeszcze teraz dodatkowo do angielskiego collegu ktory jest za free tutaj i musze przyznac ze dogaduje sie teraz bez problemow,Jak juz cos to polecalabym prywatne korki i rozmawianie na nich wylacznie po angielsku bo to jest jedyna metoda zeby sie tego jezyka nauczyc. Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistka Re: Empik - Angielski dla dorosłych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:38 A na jakim byłaś poziomie koleżanko? Jeżeli na podstawowym lub średnim to niestety jest to za niski poziom aby wszystko tłumaczyć w języku angielskim, zwłaszcza zawiłości gramatyczne. Zajęcia w grupie są moim zdaniem lepsze i w perspektywie tańsze niż korepetycje (przeliczając liczbę godzin). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +-+ Re: Empik - Angielski dla dorosłych... IP: *.eranet.pl 04.10.06, 08:52 UP? Odpowiedz Link Zgłoś