Gość: Niezdecydowany IP: 62.29.160.* 03.10.06, 20:41 Czy moze ktoś z Was polecić lub odradzić naukę Angielskiego metodą Callana w szkole "College"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: "College" - Angielski, Callan IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.10.06, 20:43 jesli to ta na dekabrystow to chodzilem do niej ,mnie bylo ok ale co uczen to opinia,rozne kraza opinie na temat tej metody. sprawdz sprobuj i przekonaj sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "College" - Angielski, Callan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:19 po to są lekcje próbne, żebyś spróbował - może ci się spodoba a może nie - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: "College" - Angielski, Callan IP: 212.87.234.* 05.10.06, 10:03 Ja rok czasu chodziłam na Nowowiejskiego było ciekawie,lektorzy fajni, weseli i cierpliwi, grupa 5- osobowa jeszcze fajniejsza aż szkoda , że przyszły wakacje i trzeba było przerwać naukę. Teraz planuje iść na Kopernika, ale coś cieżko mi się zebrać samej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: "College" - Angielski, Callan 05.10.06, 10:34 Gość portalu: ona napisał(a): > Ja rok czasu chodziłam na Nowowiejskiego było ciekawie,lektorzy fajni, weseli i > cierpliwi, grupa 5- osobowa jeszcze fajniejsza aż szkoda , że przyszły wakacje > i > trzeba było przerwać naukę. Teraz planuje iść na Kopernika, ale coś cieżko mi > się zebrać samej. jak się nazywa ta szkoła / kurs ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: "College" - Angielski, Callan IP: 212.87.234.* 05.10.06, 13:34 na Nowowiejskiego,Liberty school of english, www.liberty.edu.pl, a na Kopernika Biker school of english using the callan method www.biker.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś