Dodaj do ulubionych

"College" - Angielski, Callan

IP: 62.29.160.* 03.10.06, 20:41
Czy moze ktoś z Was polecić lub odradzić naukę Angielskiego metodą Callana w
szkole "College"?
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: "College" - Angielski, Callan IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.10.06, 20:43
      jesli to ta na dekabrystow to chodzilem do niej ,mnie bylo ok ale co uczen to
      opinia,rozne kraza opinie na temat tej metody. sprawdz sprobuj i przekonaj sie sam
    • Gość: mm Re: "College" - Angielski, Callan IP: *.eranet.pl 04.10.06, 08:50
      UP?
      • Gość: ja Re: "College" - Angielski, Callan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:19
        po to są lekcje próbne, żebyś spróbował - może ci się spodoba a może nie -
        pozdrawiam
    • Gość: ona Re: "College" - Angielski, Callan IP: 212.87.234.* 05.10.06, 10:03
      Ja rok czasu chodziłam na Nowowiejskiego było ciekawie,lektorzy fajni, weseli i
      cierpliwi, grupa 5- osobowa jeszcze fajniejsza aż szkoda , że przyszły wakacje i
      trzeba było przerwać naukę. Teraz planuje iść na Kopernika, ale coś cieżko mi
      się zebrać samej.
      • marcelmilau Re: "College" - Angielski, Callan 05.10.06, 10:34
        Gość portalu: ona napisał(a):

> Ja rok czasu chodziłam na Nowowiejskiego było ciekawie,lektorzy fajni, weseli
        i
        > cierpliwi, grupa 5- osobowa jeszcze fajniejsza aż szkoda , że przyszły
        wakacje
        > i
        > trzeba było przerwać naukę. Teraz planuje iść na Kopernika, ale coś cieżko mi
        > się zebrać samej.
        jak się nazywa ta szkoła / kurs ?
        • Gość: ona Re: "College" - Angielski, Callan IP: 212.87.234.* 05.10.06, 13:34
          na Nowowiejskiego,Liberty school of english, www.liberty.edu.pl, a na Kopernika
          Biker school of english using the callan method www.biker.edu.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka