Dodaj do ulubionych

do redakcji -remont drogi na polnocy

IP: 80.54.168.* 04.10.06, 13:57
zwracam sie poraz kolejny( wczesniejsze prosby kierowałem na tel. dyzurny
redakcji) z zapytaniem czy mozna wyjasnic sprawe zakazu wjazdu w aleje
wyzwolnia przy pętli??
to juz trwa ok 5 dni i jest bardzo uciazliwe dla jadacych od witosa ktorzy
chca dojechac np na parking pod "plus".
nie znajduje zadnego usprawiedliwienia dla tego zakazu.
prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: 80.54.168.* 04.10.06, 21:41
      chciałem sie przypomniec redakcji :)
      • Gość: siegrze Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: 80.54.173.* 04.10.06, 22:59
        zauwaz ze teraz na jednej nitce jest puszczony ruch w obu kierunkach. Gdyby
        mozna bylo skrecac przy petli to na Fieldorfa tworzyly by sie duze korki..bo
        wszyscy musieliby czekac jak jeden delikwent sobie skreci w lewo..Poza tym jadac
        na okolo-przez Michalowskiego nadrobisz tylko ok kilometra wiec nie jest duzo
        :).A z Witosa do Plusa spacerkiem mozna przejsc w 10 minut:).
        • Gość: adam Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: 80.54.168.* 05.10.06, 09:00
          witam
          wiem ze spac erkiem mozna, ale moja praca wymaga jazdy samochodem i musze tam
          dojechac.
          przeciez moze byc zakaz skretu w prawo i lewo jadac z obu stron Fieldorfa, ale
          dlaczego nie mozna jechac prosto od witosa przeciez to zadne zagrozenie.
          do mojego przedmowcy powyzej: tez sie ciesze ze remontują bo ten odcinek był
          tragiczny.
          pzdr
      • Gość: mały Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: *.cn.com.pl 05.10.06, 05:26
        Dobrze ze remontuja .
    • redakcja_czestochowa Re: do redakcji -remont drogi na polnocy 05.10.06, 10:19
      O remoncie jednej nitki ul. Fieldorfa i związanymi z tym utrudnieniami (zmiany
      tras autobusó MPK, zamknięcie - dla bezpieczeństwa - wyjazdu w ul. Wyzwolenia)
      już pisaliśmy. Nie ma na to innego sposobu, jak uzbroić się w cierpliwość i
      przeczekać do końca remontu. Wtedy kłopoty się skończą, a droga będzie lepsza.
      Pozdrawiamy
      • Gość: nd Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:41
        którędy będą jeździły autobusy_za_tramwaje?
        • Gość: nd Re: do redakcji -remont drogi na polnocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 08:30
          mam na myśli objazd pętli tramwajowej przy Fieldorfa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka