Gość: rekin IP: *.trustnet.pl 05.10.06, 22:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norbert Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:16 Redakcjo, trzeba próbować skontaktować się z Januszem Śniadkiem, bo z Jerzym będzie ciężko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:40 Co Solidarnosc zrobiłą dobrego dla nas Polaków?? Wie ktos moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tajne interesy szefów "S" 06.10.06, 02:01 Gość portalu: Janosik napisał(a): > Co Solidarnosc zrobiłą dobrego dla nas Polaków?? > Wie ktos moze?? Ktora "Solidarnosc"? Bo to juz powinienes wiedziec. Obcokrajowcy wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.dclient.hispeed.ch 06.10.06, 07:39 Tak miala prezydenta nieroba nieuka i analfabete i wszyscy ida w ich slady.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:10 Człowieku !!! Nie oceniaj w tak kretyński sposób . ten człowiek wiecej przezył , zrobił dlatego kraju niz twoja cala rodzina w myslach. Nie jest bez skazy, ale robił to co mógł i na co mu pozwolono. Nie siedział przed kompem i nie opoweiadal glupot. Wiecej szacunku dla przeszlości dla histori tego kraju . Strach pomysleć, kim Ty6 bedziesz w przyszłości !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:06 No tak... ktoś coś wreszcie robi dla młodych bezrobotnych... no to kij mu w oko... braaawo... to takie polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abz Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:54 Solidarność- takie numery - nie do wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:55 A Cichoń to od Wrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 01:41 Cichon jest związkowcem od czasów gdy Wrony nie było na świecie. Państwo redaktorzy - sposób na sprawdzenie ile zarabiaja na czynszu jest prosty: prosze zapytac posła Giżyńskiego ile płaci tam za czynsz. poseł musi powiedziec ile bo to publiczne pieniądze. jesli nie bedzie chciał to bedzie mozna sprawdzic w sejmie.... jakie to proste, tylko sledczych w Gazecie nie ma.... albo oni nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 02:16 no i redaktorzy sie boją.... a takie to odwazne jak przyjdzie im napisac cos zlego o wronie Odpowiedz Link Zgłoś
politykier5 Słyszałem o kamerach które rejestrują wszystko w S 06.10.06, 01:43 Ktoś mi powiedział, że mają niezłe materiały filmowe o użytkownikach budynku należącego do S. A czy tam nie wynajmuje pomieszczeń Giżyński? Odpowiedz Link Zgłoś
mirlo W tym samym budynku mieści się PIS?? 06.10.06, 01:52 SKOK,PIS,Solidarność,jeszcze tylko BOŚu brakuje,dlaczego gdy jakaś afera się pojawia,to prawie zawsze można znaleźć, te trzy nazwy funkcjunujące,lub jakoś zależne od siebie. Może ktoś wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz62 Tam widziałem też tego z afery złomowej...Warzochę 06.10.06, 01:54 Kiedyś gazeta pisała że Artur Warzocha dużo złomu biedaczek załadował...i sprzedał a przynajmniej faktury posiadał a dzisiaj jest Wicewojewodą. To kolega Giżyńskiego a wniosek jest taki: zeby być Wojewodą trzeba złom 3-4 wagony od babci otrzymać i być kolegą Giżyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: To wina PO nie dajmy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 06:39 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: To wina PO nie dajmy sie IP: 195.116.125.* 06.10.06, 07:58 ci członkowie zarządu to kto?Może po nazwiskach-niech wreszcie wszyscy wiedzą kto tak dobrze dba o pracowników w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman rott Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 09:33 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:47 Cos mi sie zdaje ,że ktos ma na chetkę na niezła rozpierduche z której komus ma cos skapnąc? Niewazne "kto ukradł rowr" wazne ,ze jest temat i komus trzeba przypieprzyc! Kto miesza czy z tego artykułu mozna się dopatrzec op co chodzi?Panowie redaktorzy do dzieła sledczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorcerer Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:24 Uhahaha, no to mamy fajną manipulację informacją. Z tego co mi wiadomo (a trochę mi wiadomo, nie chwaląc się) to donod (tak, nazwijmy to po imieniu, donoc) jest w prokuraturze gdzieś tak od czerwca. Biorąc więc pod uwagę, że mamy dziś październik, to _dziennik_ Wyborcza (dodatek częstochowski) spóźnia się z wiadomościami tak ze 3 miechy ? Może wakacje mieliście? co? Tak samo ciekawi mnie, dlaczego nikt się nie spytał kto złożył doniesienie do prokuratury. A, już mówię: z tego co się orientuję, to złożył je Pan Stanisław Cichoń. Tak, ten sam, który BYŁ członkiem zarządu CZIP-u i jednym z jego założycieli. A za co go wywalono? Za niepałcenie sładek CZIPowi. ah, wspomniałem o składkach? tak? to dobrze, bo CZIP jest stowarzyszeniem non-profit (członkowie NIE CZERPIĄ Z NIEGO ZYSKU) Wobec tego, to co jest napisane w tym artykule i co twierdzi Pan Cichoń jest zwyczajnym _K_Ł_A_M_S_T_W_E_M_. Acha, Panie Stanisławie, jak tam zyski które Pan czerpał gdy był Pan jeszcze w stowarzyszeniu? :D Gwoli wyjaśnienia: CZIP zarabia, ale nie przynosi zysku, to znaczy całe pieniądze, które są przez niego wypracowane muszą zostać wydane na cele statutowe (statut pewnie jest gdzieś do dostania - może na stronie czip). Napisano również, że, cytuję "(inkubator) nielicho zarabia na majątku wszystkich związkowców". Rozumiem więc, że inkubator wysysa szmal od związkowców? A niby w jaki sposób? Jakieś dowody? I KŁAMSTWEM jest też, że zarząd Inkubatora zarabia 1800 (no chyba że pan Stanisław jest wyjątkiem, o, przepraszam, był :>). Pan Mirosław Kowalik powiedział pani dziennikarz Monikce Jaremko-Siarskiej w rozmowie telefonicznej, że średnie wynagrodzenie PRACOWNIKA NSZZ "S" Cz-wa wynosi 1800 zł. Dowód? A proszę: www.solidarnosc.org.pl/czest/rozmowa.wav Miłego słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielny lolo Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 14:57 tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielny lolo Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 15:29 ble ble ble oco tu chodzi solidarność jaka gdzie skoro brak solidarności w solidarności to jakaś kpina ble wstyd mi ble związek ludzi sfrustrowanych a gdzie solidarność chyba w podręcznikach nie szargajcie świętym słowem bo ludzie się od was całkiem odwrócą ble ble i będziecie sami płacić te kredyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:04 jeśli chcecie usłyszeć jak dzienikarze Gazety wyborczej zbierają materiały i co znich "płodzą" to sobie wejdzcie na stronke solidarnosci www.solidarnosc.org.pl/czest i sciagnijcie plik z nagraną rozmową - zobaczycie wtedy jaka to "prawdowmówna" i profesjonalna jest nasza tzw prasa niezależna - już nie wspomnę o braku podstawowej chęci bycia żetelnym przejawaijącym się niedoczytaniem jak na imię ma przewodniczący największej centrali związkowej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:16 no tak w zasadzie wolałbym aby nasi dziennikarze byli bardziej rzetelni w tym co robią (sorki z błąd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tecia Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 212.87.240.* 06.10.06, 20:04 A co to jest ta Solidarność? Czy to następna kupa pomerdanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 195.189.52.* 06.10.06, 23:07 To sprawa rozwojowa. Może się wyjaśni kto pośredniczył w zakupie posesji dla Solidarności? Kim był poprzedni właściciel? Jak manipulowano Walnym Zebraniem ? Ot taka lokalna rozgrywka - rozrywka. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysłuchałem Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:05 Bardzo dobrze ,zę na stronie " S' zamieszczono nagraną rozmowę telefoniczną pana Kowalika z dziennikarką Gazety jak mniemam bez jej wiedzy. Jakże pysznie on wypowiada sie o frustratach w Solidarności na POlitechnice, w hucie. Jakze obraża niejaką panią Kopacką czy inne osoby, które śmiały się mu przeciwstawić. Mam nadzieję ,ze po wysluchaniu tych inwektyw podadzą go do sadu za zniesławienie. I o finansach "S": " mamy straty ale bez inkubatora byłyby trzy razy większe". Nawet słuzbowego seata biedaki oddali bo nie mieli pieniedzy na jego utrzymanie. Ha, ha . Gratuluję, częstochowskiej Solidarności takiego wodza, a Prawu i Sprawiedliwości siedziby w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.net.stream.pl 03.05.13, 09:44 Ekonomia się kłania, taniej wynająć i wrzucić w koszty niż dbać ( czyli ciągle dokładać do przeglądów ubezpieczenia, eksploatacja itp). Widać szefostwo nie ma ochoty dla prestiżu utrzymywać służbowego grata z kierowcą. Jak POTRZEBA to się zamawia odpowiednią usługę i PO SPRAWIE. Zawsze też można swoim samochodem jechać a koszty rozliczyć. Towariszcz poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniżony Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.org 07.10.06, 21:08 Pan Kowalik i "Spóka" powinni już siedzieć dawno za kratkami, a przynajmniej nie reprezętować Związku. Ale po manipulacjach przed wyborem delegatów na Walne udało "Im" się na nowo ulokować w w Zarządzie Regionu. Ja z bólem serca po 26 latach działalności w NSZZ "S" odeszłem ze związku, ponieważ Ci Panowie przysłali na mnie paszkwil poniżający moją godność na ręce mego pracodawcy by Ten wyciągnął w stosunku do mnie konsekwencje.Do dziś nie doczekałem się odpowiedzi Komisji Rewizyjnej na me pisma , ani odpowiedzi od Komisji Krajowej , dlatego postanowiłem opuścić szeregi NSZZ "S: Smutne ale prawdziwe szkoda że nikt nie reagował gdy był na to czas , Kopie Paszkwili drogą służbową otrzymałem w każdej chwili je mogę udostępnić. Myślę o złożeniu dokumentów do Sądu , ale narazie szukam w Polsce najlepszego adwokata. Tym Panom Zyczę parę lat za kratkami. Wygrali wybory bo manipulowali zebraniami na których wybierano delegatów na Walne , by nie dopuścić tych co mogliby się sprzeciwić ja miałem jechać jako Elektor na wybory do Regionu , ale po tych opisanych sytuacjach i braku interwencji Komisji Rewizyjnej Zarządu Regionu Częstochowskiego , oraz braku reakcji KK postanowiłem definitywnie roztać się ze Związkiem>. Jako człowiek uczciwy nie muszę szukać pomocy w Związkach, raczej całe 26 lat pomagałem społecznie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss2 Re: Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:32 Jak zwykle wszyscy wiedzą najlepiej co jest prawdą i wyrok już wydano. A ci co uważają się za najbardziej pokrzywdzonych mają najwięcej na sumieniu. ( nikt nie jest święty) Sprawiedliwość w naszym państwie nie dość że jest ślepa to do tego jeszcze przekupna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław K Re: Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:52 Witaj "kolego" Zenku Jasiński ze spółdzielni "Północ", prawda jak łatwo słać anonimy i oskarżać chowając się za psełdonimem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tajne interesy szefów "S", ortografia!!! IP: 195.189.52.* 17.10.06, 22:38 Panie Mirku! To Częstochowianka wygrała "Dyktando" - - a Pan jak pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 To nie jest już ta sama "solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 06:51 Jestem prawicowcem ale "solidarności" nie popieram dlatego że zostali sie tam sami karierowicze, a nawet dawni cisi członk0owie PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: To nie jest już ta sama "solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:47 napisałem z małej "solidarność" bo na duże "S" nie zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielny lolo 2 Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 08:25 ble ble fiu fiu a rozkradajcie tę naszą polskę i patrzcie oj patrzcie co będzie z nami TRZECI ŚWIAT jak wam nie wstyd SOLIDARNOŚĆ to wielkie słowo a wy ble ble ble jesteście jak te marne żuczki albo gotki które mają za nic HONOR wstyd mi bo kiedyś SOLIDARNOŚĆ to było wielkie słowo wszystko zepsuliście i nie mówcie że takie jest życie bo to ludzie są kreatorami rzecywistości ALE WY JESTEŚCIE MALI MALI MALI i małomiasteczkowi w tym złym znaczeniiu wstyd NSZZ ROZWIĄŻCIE LEPIEJ TEN PSEUDOUKŁAD ALE JUŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzos andrzej Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 08:38 A za co panowie stowarzyszeni bierzecie te 1800 złotych zaco przeciez śolidarność to działalność społeczna wy i tak macie niezłe pensyjki związkowe ale za co a może tak odebrać wam te przywileje oj spieprzali byście z tej ł odzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:04 Ciekawe jaką rolę odgrywa w tm wszystkim niejaki pan tzw.prezes Sławomir z TRW .Prawdopodobnie jest tylko pionkiem, ale zdalnie sterowanym.Drugi pionek- pan Jerzy w pośpiechu wyprowadzał się z budynku CziP-u wraz ze swoją konkubiną Ewa, z która zamieszkiwał tam od kilku lat. Kiedy na ten temat wypowie się Jeziorowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Jeziorowski Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 217.96.15.* 09.10.06, 13:20 W odpowiedzi na zadane pytanie jaką rolę ,,odgrywa tzw.prezes''zapraszam do zapoznania się ze stroną stowarzyszenia www.czip.org.pl. Za pracę w stowarzyszeniu nie otrzymuję i nigdy nie otrzymywałem wynagrodzenia,jest to praca społeczna. Pracuję w Firmie TRW w której otrzymuję wynagrodzenie za pracę i to jest jedyny mój dochód. Jeśli ktoś twierdzi że jest innaczej po prostu kłamie.Nie będę komentował obelżywych,anonimowych wpisów.Uważam że już niebawem po kontroli biegłego księgowego z prokuratury który przeprowadza kontrolę dokumentów finansowych stowarzyszenia,Gazeta Wyborcza sprostuje odpowiednim artykułem swoje nieprawdziwe informacje jakie umieściła w piątkowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 09:34 panowie panowie polska rzeczywistość jest brutalna niekedy. Niekiedy coraz częściej. Wkrótce sprawa zamilknie ; ludzie zajmą się tym co do garnka włożyć , młodzi bezrobotni wyjadą z Polski.większość rodaków zajmie się wyborami i aferami ogólnopolskimi.Tylko niesmak ,jakiś dziwny kac pozostanie.Tylko nieliczni przypomną sobie czym ten psychiczny dyskomfort jest spowodowany.A gazeta codzienna będzie pisać o kolejnych sukcesach NSZZ.Ludzie są zmęczeni iSUKCES jest jak katharsis.Człowiek PRAWY w obliczu skandalu odchodzi przepraszając za błędy i wypaczenia które w jego otoczeniu zaistniały ,bo to jego otoczenie ,jego środowisko.Ale niesolidarność w solidarności to nie tylko językowy paradoks.Kto tym paradoksem przewodniczy!!!!!!..............! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:57 Autor: Gość: Dr Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 19.08.06, 09:32 Szanowna STORIMO, od pewnego czasu przyglądam się Twoim popisom na tym forum. Biorąc pod uwagę ciągłośc Twoich zachowań i reakcji na inne posty, można postawić tezę, że cierpisz na specyficzny rodzaj schizofrenii. Obiawami osiowymi (wg. Bleuera) są u Ciebie rozszczepienie osobowiści, czyli: ambiwalencja (dwuwartościowość) sądów, ambisentencja, ambiwalencja uczuć, ambiwalencja dążeń, ambitendencja - zaburzenia toku i treści myślenia, równoczesne występowanie przeciwstawnych zjawisk. Przez większość czasu trwania mojej obserwacji Twojego epizodu psychotycznego trwającego minimum jeden miesiąc obecnych jest przynajmniej kilka z objawów. 1. Słyszenie echa swoich myśli, 2. Neologizmy, przerwy lub wtrącenia w tok myślenia powodujące niespójność i mówienie nie na temat. 3. Zachowanie katatoniczne, takie jak podniecenie, 4. Utrzymujące się urojenia innego rodzaju nieuzasadnione kulturowo i zupełnie niemożliwe Wniosek" cierpisz STORIMA na schizofrenię paranoidalną bowiem spełnione są kryteria ogólne schizofrenii. Występują też urojenia takie jak urojenia prześladowcze, odnoszące, wielkościowe, posłannicze. Można też zaryzykować twierdzenie, że jest to schizofrenia hebefreniczna (zdezorganizowana), której jedną z objawów jest wyraźne zdezorganizowane myślenie, ujawniające się bezładną, chaotyczną i niespójną mową (pisaniem). Ale jest też plus: A Obuchowicz pisze: – Głąb nie rozchoruje się psychicznie. Trochę to przejaskrawiam, ale coś w tym jest, że jeśli jesteś głąbem i masz niskie IQ, to choroba psychiczna ci nie zagrozi. Ona wisi nad ludźmi o duszach artystów, nad ludźmi wrażliwymi – mówi. I to ostatnie zdanie jest na pocieszenie naszej STORIMY, która robi na tym forum za wrażliwego artystę i człowieka renesansu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angiela Braun Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 37.157.196.* 02.05.13, 16:43 Minęło ponad 5,5 roku odkąd francuski pacjent pcholetz wymknął się spod kontroli i napina wielofakultatywne posty w rzewnych wątkach na różnych forach GW. forum.gazeta.pl/forum/w,55,49856109,49973545,Re_Tajne_interesy_szefow_S_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 12:23 W nawiązaniu do opinii doktora gościa muszę posłużyć się terminem Pana Kieślowskiego ;PIERDU PIERDU PIERDU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:40 bzdury wypisujecie ,jak ktos mysli po gospodarsku to na niego i afera.A TU jasno wynika ze paru zawistnych co ich nie wybrali a wrecz wywalili ,robi zawieruche.WSTYD panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riposter Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 09.10.06, 10:54 wstyd to kraść i coś jeszcze PANOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:41 Coś wiesz, tylko nie do końca. Na Walnym nie pozwolono Cichoniowi nic wyjaśnić, nie dopuszczno do głosu innych z Komisji Rewizyjnej. Nikt z nich nie kandydował i nikogo nie wywalono. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK. W. Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:02 na razie to nikt nikomu NIC nie udowodnił, poczekajmy na prokuraturę. To że "ktoś" robi krecią robotę to widać, A OCZERNIANIE innych jest KARALNE I RADZę O TYM NIE ZAPOMINAC. (jeśli krzykacze wolą rozrubę to powinni sobie zrobić własne igrzyska zamiast wciągać w nie ludzi i robić im mętlik w głowach).MYśLę żE "KTOś "WYKAZUJE DUżO INICJATYWY BY PODWAżYć ZAUFANIE DO ZWIąZKU.( A nagrania wysłuchałem i radzę każdemu to zrobić a zadomowionych na tym forum paru pieniaczy po prostu ordynarnie olać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:21 Napisaliście wszystko i wszystko co wiecie lub słyszeliście a gdzie jest prawda ?????? zapewne po jednej lub drugiej stronie wypowiedzi zwolenników i przeciwników obecnego zarządu jest wiele a jaka jest prawda ????????????????? zapewne zostanie wyjaśniona oby jak najszybciej takie opini enikomu zadowolenia nie przynoszą ani jednej ani drugiej stronie OBY TAK BYŁO ????????? SOLIDARNOŚĆ ZAWSZE BĘDZIE SOLIDARNOŚCIĄ PRZYNAJMNIEJ w MOIM SERCU POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 212.160.86.* 11.10.06, 07:40 Po co komu teraz Solidarność.Spróbujcie założyć związek w firmie której pracujecie, to wywalą was od razu.Jeśli pójdziecie do Solodarności to pomoże wam? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j...it A w TRW odstraszają związki zawodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:00 Na stołówce został wydrukowany i rozłożony artykół GW żeby wszyscy którym marzy się zapisanie do związku porzemyśleli to dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś