Dodaj do ulubionych

Tajne interesy szefów "S"

IP: *.trustnet.pl 05.10.06, 22:04
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: norbert Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:16
      Redakcjo, trzeba próbować skontaktować się z Januszem Śniadkiem, bo z Jerzym
      będzie ciężko... ;)
    • Gość: Janosik Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:40
      Co Solidarnosc zrobiłą dobrego dla nas Polaków??
      Wie ktos moze??
      • storima Re: Tajne interesy szefów "S" 06.10.06, 02:01
        Gość portalu: Janosik napisał(a):

> Co Solidarnosc zrobiłą dobrego dla nas Polaków??
        > Wie ktos moze??

Ktora "Solidarnosc"?

Bo to juz powinienes wiedziec.

Obcokrajowcy wiedza.
      • Gość: bilder Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.dclient.hispeed.ch 06.10.06, 07:39
        Tak miala prezydenta nieroba nieuka i analfabete i wszyscy ida w ich slady..
        • Gość: hmmm... Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:10
          Człowieku !!! Nie oceniaj w tak kretyński sposób . ten człowiek wiecej
          przezył , zrobił dlatego kraju niz twoja cala rodzina w myslach. Nie jest bez
          skazy, ale robił to co mógł i na co mu pozwolono. Nie siedział przed kompem i
          nie opoweiadal glupot. Wiecej szacunku dla przeszlości dla histori tego kraju .
          Strach pomysleć, kim Ty6 bedziesz w przyszłości !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Seb Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:06
      No tak... ktoś coś wreszcie robi dla młodych bezrobotnych...
      no to kij mu w oko... braaawo...
      to takie polskie
      • Gość: abz Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:54
        Solidarność- takie numery - nie do wiary
        • Gość: ooo Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:55
          A Cichoń to od Wrony
          • Gość: Rava Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 01:41
            Cichon jest związkowcem od czasów gdy Wrony nie było na świecie.

Państwo redaktorzy - sposób na sprawdzenie ile zarabiaja na czynszu jest
            prosty: prosze zapytac posła Giżyńskiego ile płaci tam za czynsz. poseł musi
            powiedziec ile bo to publiczne pieniądze. jesli nie bedzie chciał to bedzie
            mozna sprawdzic w sejmie....
            jakie to proste, tylko sledczych w Gazecie nie ma.... albo oni nie chcą
            • Gość: ff Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 02:16
              no i redaktorzy sie boją.... a takie to odwazne jak przyjdzie im napisac cos
              zlego o wronie
    • politykier5 Słyszałem o kamerach które rejestrują wszystko w S 06.10.06, 01:43
      Ktoś mi powiedział, że mają niezłe materiały filmowe o użytkownikach budynku
      należącego do S.
      A czy tam nie wynajmuje pomieszczeń Giżyński?
    • mirlo W tym samym budynku mieści się PIS?? 06.10.06, 01:52
      SKOK,PIS,Solidarność,jeszcze tylko BOŚu brakuje,dlaczego gdy jakaś afera się
      pojawia,to prawie zawsze można znaleźć, te trzy nazwy funkcjunujące,lub jakoś
      zależne od siebie.
      Może ktoś wyjaśni?
    • lekarz62 Tam widziałem też tego z afery złomowej...Warzochę 06.10.06, 01:54
      Kiedyś gazeta pisała że Artur Warzocha dużo złomu biedaczek załadował...i
      sprzedał a przynajmniej faktury posiadał a dzisiaj jest Wicewojewodą.
      To kolega Giżyńskiego a wniosek jest taki:
      zeby być Wojewodą trzeba złom 3-4 wagony od babci otrzymać i być kolegą
      Giżyńskiego.
    • Gość: Adam Re: To wina PO nie dajmy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 06:39
      jw
      • Gość: ciekawe Re: To wina PO nie dajmy sie IP: 195.116.125.* 06.10.06, 07:58
        ci członkowie zarządu to kto?Może po nazwiskach-niech wreszcie wszyscy wiedzą
        kto tak dobrze dba o pracowników w Częstochowie
    • Gość: roman rott Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 09:33
      ble ble ble
      • Gość: gaga Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:47
        Cos mi sie zdaje ,że ktos ma na chetkę na niezła rozpierduche z której komus ma
        cos skapnąc?
        Niewazne "kto ukradł rowr" wazne ,ze jest temat i komus trzeba przypieprzyc!
        Kto miesza czy z tego artykułu mozna się dopatrzec op co chodzi?Panowie
        redaktorzy do dzieła sledczego.
    • Gość: Scorcerer Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:24
      Uhahaha, no to mamy fajną manipulację informacją. Z tego co mi wiadomo (a trochę
      mi wiadomo, nie chwaląc się) to donod (tak, nazwijmy to po imieniu, donoc) jest
      w prokuraturze gdzieś tak od czerwca. Biorąc więc pod uwagę, że mamy dziś
      październik, to _dziennik_ Wyborcza (dodatek częstochowski) spóźnia się z
      wiadomościami tak ze 3 miechy ? Może wakacje mieliście? co?

Tak samo ciekawi mnie, dlaczego nikt się nie spytał kto złożył doniesienie do
      prokuratury. A, już mówię: z tego co się orientuję, to złożył je Pan Stanisław
      Cichoń. Tak, ten sam, który BYŁ członkiem zarządu CZIP-u i jednym z jego
      założycieli. A za co go wywalono? Za niepałcenie sładek CZIPowi. ah, wspomniałem
      o składkach? tak? to dobrze, bo CZIP jest stowarzyszeniem non-profit (członkowie
      NIE CZERPIĄ Z NIEGO ZYSKU) Wobec tego, to co jest napisane w tym artykule i co
      twierdzi Pan Cichoń jest zwyczajnym _K_Ł_A_M_S_T_W_E_M_.

Acha, Panie Stanisławie, jak tam zyski które Pan czerpał gdy był Pan jeszcze w
      stowarzyszeniu? :D

Gwoli wyjaśnienia: CZIP zarabia, ale nie przynosi zysku, to znaczy całe
      pieniądze, które są przez niego wypracowane muszą zostać wydane na cele
      statutowe (statut pewnie jest gdzieś do dostania - może na stronie czip).

Napisano również, że, cytuję "(inkubator) nielicho zarabia na majątku wszystkich
      związkowców". Rozumiem więc, że inkubator wysysa szmal od związkowców? A niby w
      jaki sposób? Jakieś dowody?

I KŁAMSTWEM jest też, że zarząd Inkubatora zarabia 1800 (no chyba że pan
      Stanisław jest wyjątkiem, o, przepraszam, był :>). Pan Mirosław Kowalik
      powiedział pani dziennikarz Monikce Jaremko-Siarskiej w rozmowie telefonicznej,
      że średnie wynagrodzenie PRACOWNIKA NSZZ "S" Cz-wa wynosi 1800 zł. Dowód? A proszę:
      www.solidarnosc.org.pl/czest/rozmowa.wav
      Miłego słuchania.
    • Gość: dzielny lolo Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 14:57
      tak jest
    • Gość: dzielny lolo Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 06.10.06, 15:29
      ble ble ble oco tu chodzi solidarność jaka gdzie skoro brak
      solidarności w solidarności to jakaś kpina ble wstyd mi ble
      związek ludzi sfrustrowanych a gdzie solidarność chyba w
      podręcznikach nie szargajcie świętym słowem bo ludzie się od was
      całkiem odwrócą ble ble i będziecie sami płacić te kredyty
    • Gość: pilot Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:04
      jeśli chcecie usłyszeć jak dzienikarze Gazety wyborczej zbierają materiały i co
      znich "płodzą" to sobie wejdzcie na stronke solidarnosci
      www.solidarnosc.org.pl/czest i sciagnijcie plik z nagraną rozmową -
      zobaczycie wtedy jaka to "prawdowmówna" i profesjonalna jest nasza tzw prasa
      niezależna - już nie wspomnę o braku podstawowej chęci bycia żetelnym
      przejawaijącym się niedoczytaniem jak na imię ma przewodniczący największej
      centrali związkowej w Polsce.
      • Gość: pilot Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:16
        no tak w zasadzie wolałbym aby nasi dziennikarze byli bardziej rzetelni w tym
        co robią (sorki z błąd)
    • Gość: Tecia Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 212.87.240.* 06.10.06, 20:04
      A co to jest ta Solidarność? Czy to następna kupa pomerdanych?
    • Gość: ja Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 195.189.52.* 06.10.06, 23:07
      To sprawa rozwojowa. Może się wyjaśni kto pośredniczył w zakupie posesji dla
      Solidarności? Kim był poprzedni właściciel? Jak manipulowano Walnym Zebraniem ?
      Ot taka lokalna rozgrywka - rozrywka.

Ja
      • Gość: wysłuchałem Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:05
        Bardzo dobrze ,zę na stronie " S' zamieszczono nagraną rozmowę telefoniczną
        pana Kowalika z dziennikarką Gazety jak mniemam bez jej wiedzy. Jakże pysznie
        on wypowiada sie o frustratach w Solidarności na POlitechnice, w hucie. Jakze
        obraża niejaką panią Kopacką czy inne osoby, które śmiały się mu przeciwstawić.
        Mam nadzieję ,ze po wysluchaniu tych inwektyw podadzą go do sadu za
        zniesławienie. I o finansach "S": " mamy straty ale bez inkubatora byłyby trzy
        razy większe". Nawet słuzbowego seata biedaki oddali bo nie mieli pieniedzy na
        jego utrzymanie. Ha, ha . Gratuluję, częstochowskiej Solidarności takiego
        wodza, a Prawu i Sprawiedliwości siedziby w takim miejscu.
        • Gość: tata Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.net.stream.pl 03.05.13, 09:44
          Ekonomia się kłania, taniej wynająć i wrzucić w koszty niż dbać ( czyli ciągle dokładać
          do przeglądów ubezpieczenia, eksploatacja itp).
          Widać szefostwo nie ma ochoty dla prestiżu utrzymywać służbowego grata z kierowcą. Jak POTRZEBA to się zamawia odpowiednią usługę i PO SPRAWIE. Zawsze też można swoim samochodem jechać a koszty rozliczyć.
          Towariszcz poniał?
    • Gość: poniżony Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.org 07.10.06, 21:08
      Pan Kowalik i "Spóka" powinni już siedzieć dawno za kratkami, a przynajmniej nie
      reprezętować Związku. Ale po manipulacjach przed wyborem delegatów na Walne
      udało "Im" się na nowo ulokować w w Zarządzie Regionu. Ja z bólem serca po 26
      latach działalności w NSZZ "S" odeszłem ze związku, ponieważ Ci Panowie
      przysłali na mnie paszkwil poniżający moją godność na ręce mego pracodawcy by
      Ten wyciągnął w stosunku do mnie konsekwencje.Do dziś nie doczekałem się
      odpowiedzi Komisji Rewizyjnej na me pisma , ani odpowiedzi od Komisji Krajowej ,
      dlatego postanowiłem opuścić szeregi NSZZ "S: Smutne ale prawdziwe szkoda że
      nikt nie reagował gdy był na to czas , Kopie Paszkwili drogą służbową otrzymałem
      w każdej chwili je mogę udostępnić. Myślę o złożeniu dokumentów do Sądu , ale
      narazie szukam w Polsce najlepszego adwokata. Tym Panom Zyczę parę lat za
      kratkami. Wygrali wybory bo manipulowali zebraniami na których wybierano
      delegatów na Walne , by nie dopuścić tych co mogliby się sprzeciwić ja miałem
      jechać jako Elektor na wybory do Regionu , ale po tych opisanych sytuacjach i
      braku interwencji Komisji Rewizyjnej Zarządu Regionu Częstochowskiego , oraz
      braku reakcji KK postanowiłem definitywnie roztać się ze Związkiem>. Jako
      człowiek uczciwy nie muszę szukać pomocy w Związkach, raczej całe 26 lat
      pomagałem społecznie innym.
      • Gość: iss2 Re: Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:32
        Jak zwykle wszyscy wiedzą najlepiej co jest prawdą i wyrok już wydano. A ci co uważają się za najbardziej pokrzywdzonych mają najwięcej na sumieniu. ( nikt nie jest święty) Sprawiedliwość w naszym państwie nie dość że jest ślepa to do tego jeszcze przekupna
      • Gość: Mirosław K Re: Tajne interesy szefów "S", za kratki bratków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:52
        Witaj "kolego" Zenku Jasiński ze spółdzielni "Północ", prawda jak łatwo słać
        anonimy i oskarżać chowając się za psełdonimem
        • Gość: ja Re: Tajne interesy szefów "S", ortografia!!! IP: 195.189.52.* 17.10.06, 22:38
          Panie Mirku!
          To Częstochowianka wygrała "Dyktando" -
          - a Pan jak pisze ?
    • Gość: K2 To nie jest już ta sama "solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 06:51
      Jestem prawicowcem ale "solidarności" nie popieram dlatego że zostali sie tam sami karierowicze, a nawet dawni cisi członk0owie PZPR
      • Gość: K2 Re: To nie jest już ta sama "solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:47
        napisałem z małej "solidarność" bo na duże "S" nie zasługuje
    • Gość: dzielny lolo 2 Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 08:25
      ble ble fiu fiu a rozkradajcie tę naszą polskę i patrzcie oj
      patrzcie co będzie z nami TRZECI ŚWIAT jak wam nie wstyd
      SOLIDARNOŚĆ to wielkie słowo a wy ble ble ble jesteście jak te
      marne żuczki albo gotki które mają za nic HONOR wstyd mi bo
      kiedyś SOLIDARNOŚĆ to było wielkie słowo wszystko zepsuliście i nie
      mówcie że takie jest życie bo to ludzie są kreatorami rzecywistości
      ALE WY JESTEŚCIE MALI MALI MALI i małomiasteczkowi w tym złym
      znaczeniiu wstyd NSZZ ROZWIĄŻCIE LEPIEJ TEN PSEUDOUKŁAD ALE JUŻ
    • Gość: trzos andrzej Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 08:38
      A za co panowie stowarzyszeni bierzecie te 1800 złotych zaco przeciez
      śolidarność to działalność społeczna wy i tak macie niezłe pensyjki
      związkowe ale za co a może tak odebrać wam te przywileje oj
      spieprzali byście z tej ł odzkiej
      • Gość: XXX Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:04
        Ciekawe jaką rolę odgrywa w tm wszystkim niejaki pan tzw.prezes Sławomir z TRW
        .Prawdopodobnie jest tylko pionkiem, ale zdalnie sterowanym.Drugi pionek- pan
        Jerzy w pośpiechu wyprowadzał się z budynku CziP-u wraz ze swoją konkubiną Ewa,
        z która zamieszkiwał tam od kilku lat. Kiedy na ten temat wypowie się
        Jeziorowski/
        • Gość: S. Jeziorowski Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 217.96.15.* 09.10.06, 13:20
          W odpowiedzi na zadane pytanie jaką rolę ,,odgrywa tzw.prezes''zapraszam do
          zapoznania się ze stroną stowarzyszenia www.czip.org.pl.
          Za pracę w stowarzyszeniu nie otrzymuję i nigdy nie otrzymywałem
          wynagrodzenia,jest to praca społeczna. Pracuję w Firmie TRW w której otrzymuję
          wynagrodzenie za pracę i to jest jedyny mój dochód. Jeśli ktoś twierdzi że jest
          innaczej po prostu kłamie.Nie będę komentował obelżywych,anonimowych
          wpisów.Uważam że już niebawem po kontroli biegłego księgowego z prokuratury
          który przeprowadza kontrolę dokumentów finansowych stowarzyszenia,Gazeta
          Wyborcza sprostuje odpowiednim artykułem swoje nieprawdziwe informacje jakie
          umieściła w piątkowym wydaniu.
    • Gość: antek Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 09:34
      panowie panowie polska rzeczywistość jest brutalna niekedy. Niekiedy
      coraz częściej. Wkrótce sprawa zamilknie ; ludzie zajmą się tym co do
      garnka włożyć , młodzi bezrobotni wyjadą z Polski.większość rodaków zajmie
      się wyborami i aferami ogólnopolskimi.Tylko niesmak ,jakiś dziwny kac
      pozostanie.Tylko nieliczni przypomną sobie czym ten psychiczny
      dyskomfort jest spowodowany.A gazeta codzienna będzie pisać o kolejnych
      sukcesach NSZZ.Ludzie są zmęczeni iSUKCES jest jak katharsis.Człowiek
      PRAWY w obliczu skandalu odchodzi przepraszając za błędy i wypaczenia
      które w jego otoczeniu zaistniały ,bo to jego otoczenie ,jego
      środowisko.Ale niesolidarność w solidarności to nie tylko językowy
      paradoks.Kto tym paradoksem przewodniczy!!!!!!..............!
      • Gość: Gosc Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:57
        Autor: Gość: Dr Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 19.08.06, 09:32

Szanowna STORIMO, od pewnego czasu przyglądam się Twoim popisom na tym forum.
        Biorąc pod uwagę ciągłośc Twoich zachowań i reakcji na inne posty, można
        postawić tezę, że cierpisz na specyficzny rodzaj schizofrenii. Obiawami osiowymi
        (wg. Bleuera) są u Ciebie rozszczepienie osobowiści, czyli: ambiwalencja
        (dwuwartościowość) sądów, ambisentencja, ambiwalencja uczuć, ambiwalencja dążeń,
        ambitendencja - zaburzenia toku i treści myślenia, równoczesne występowanie
        przeciwstawnych zjawisk.

Przez większość czasu trwania mojej obserwacji Twojego epizodu psychotycznego
        trwającego minimum jeden miesiąc obecnych jest przynajmniej kilka z objawów.
        1. Słyszenie echa swoich myśli,
        2. Neologizmy, przerwy lub wtrącenia w tok myślenia powodujące niespójność i
        mówienie nie na temat.
        3. Zachowanie katatoniczne, takie jak podniecenie,
        4. Utrzymujące się urojenia innego rodzaju nieuzasadnione kulturowo i zupełnie
        niemożliwe

Wniosek" cierpisz STORIMA na schizofrenię paranoidalną bowiem spełnione są
        kryteria ogólne schizofrenii. Występują też urojenia takie jak urojenia
        prześladowcze, odnoszące, wielkościowe, posłannicze. Można też zaryzykować
        twierdzenie, że jest to schizofrenia hebefreniczna (zdezorganizowana), której
        jedną z objawów jest wyraźne zdezorganizowane myślenie, ujawniające się
        bezładną, chaotyczną i niespójną mową (pisaniem).

Ale jest też plus: A Obuchowicz pisze: – Głąb nie rozchoruje się psychicznie.
        Trochę to przejaskrawiam, ale coś w tym jest, że jeśli jesteś głąbem i masz
        niskie IQ, to choroba psychiczna ci nie zagrozi. Ona wisi nad ludźmi o duszach
        artystów, nad ludźmi wrażliwymi – mówi. I to ostatnie zdanie jest na pocieszenie
        naszej STORIMY, która robi na tym forum za wrażliwego artystę i człowieka renesansu
        • Gość: Angiela Braun Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 37.157.196.* 02.05.13, 16:43
          Minęło ponad 5,5 roku odkąd francuski pacjent pcholetz wymknął się spod kontroli i napina wielofakultatywne posty w rzewnych wątkach na różnych forach GW.
          forum.gazeta.pl/forum/w,55,49856109,49973545,Re_Tajne_interesy_szefow_S_.html
    • Gość: amatpr Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 12:09
    • Gość: amator Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 08.10.06, 12:23
      W nawiązaniu do opinii doktora gościa muszę posłużyć się terminem
      Pana Kieślowskiego ;PIERDU PIERDU PIERDU
    • Gość: ciekawy Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:40
      bzdury wypisujecie ,jak ktos mysli po gospodarsku to na niego i afera.A TU
      jasno wynika ze paru zawistnych co ich nie wybrali a wrecz wywalili ,robi
      zawieruche.WSTYD panowie
      • Gość: riposter Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 80.54.172.* 09.10.06, 10:54
        wstyd to kraść i coś jeszcze PANOWIE
      • Gość: Ja Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:41
        Coś wiesz, tylko nie do końca. Na Walnym nie pozwolono Cichoniowi nic wyjaśnić,
        nie dopuszczno do głosu innych z Komisji Rewizyjnej. Nikt z nich nie kandydował
        i nikogo nie wywalono.
        Ja
    • Gość: DAREK. W. Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:02
      na razie to nikt nikomu NIC nie udowodnił, poczekajmy na prokuraturę. To że
      "ktoś" robi krecią robotę to widać, A OCZERNIANIE innych jest KARALNE I RADZę O
      TYM NIE ZAPOMINAC. (jeśli krzykacze wolą rozrubę to powinni sobie zrobić własne
      igrzyska zamiast wciągać w nie ludzi i robić im mętlik w głowach).MYśLę żE "KTOś
      "WYKAZUJE DUżO INICJATYWY BY PODWAżYć ZAUFANIE DO ZWIąZKU.( A nagrania
      wysłuchałem i radzę każdemu to zrobić a zadomowionych na tym forum paru
      pieniaczy po prostu ordynarnie olać.
      • Gość: Andrzej Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:21
        Napisaliście wszystko i wszystko co wiecie lub słyszeliście a gdzie jest
        prawda ?????? zapewne po jednej lub drugiej stronie wypowiedzi zwolenników i
        przeciwników obecnego zarządu jest wiele a jaka jest prawda ?????????????????
        zapewne zostanie wyjaśniona oby jak najszybciej takie opini enikomu zadowolenia
        nie przynoszą ani jednej ani drugiej stronie OBY TAK BYŁO ?????????
        SOLIDARNOŚĆ ZAWSZE BĘDZIE SOLIDARNOŚCIĄ PRZYNAJMNIEJ w MOIM SERCU
        POZDRAWIAM
        • Gość: gość Re: Tajne interesy szefów "S" IP: 212.160.86.* 11.10.06, 07:40
          Po co komu teraz Solidarność.Spróbujcie założyć związek w firmie której
          pracujecie, to wywalą was od razu.Jeśli pójdziecie do Solodarności to pomoże
          wam? Wątpię.
          • Gość: lll Re: Tajne interesy szefów "S" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:33
    • Gość: j...it A w TRW odstraszają związki zawodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:00
      Na stołówce został wydrukowany i rozłożony artykół GW żeby wszyscy którym marzy się zapisanie do związku porzemyśleli to dokładnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka