Dodaj do ulubionych

POMOCY szukam p. fotograf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:50
MAM wielką prośbę, czy ktoś ma może namiary na panią fotograf która robiła
zdięcia na płytę Renaty Przemyk ,trzy lata temu robiła sesje u siebie w domu
w okolicach ul. Szainowicza (może teraz się przeprowadziła ).SPRAWA BARDZO
PILNA!!! Z GÓRY DZĘKUJĘ ZA POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:09
      bardzo proszę może ktoś z waszych znajomych ją zna !!??
    • Gość: kasia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:39
      pomocy plisss!
    • Gość: kasia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:58
      BŁAGAM POPYTAJCIE ZNAJOMYCH !
      • Gość: lilu Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: 212.87.229.* 08.10.06, 23:14
        nie jestem pewna czy o tą samą osobe chodzi. wiem która pani fotograf
        przygotowywala okladkę plyty dla renaty ale bylo to duzo wcześniej, możliwe że
        to ta sama kobieta.
        Iza B. ale mieszka na ulicy Okólnej ( nie wydaje mi sie żeby się
        przeprowadzała). możliwe że chodzi ci o kogoś zupełnie innego

• Gość: kasia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 07:45
          wielkie dzieki ,nareszcie jakaś popocna dusza!JAK ma na nazwisko i może masz
          nr. tel???
        • Gość: kasia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 07:47
          To będzie napewno ta pani napewno !!! ,tylko jakieś bliższe dane jeśli byś
          mogła podać ! BARDZO DZIĘKUJĘ
          • Gość: x Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:16
            tak to na pewno pani iza banaszkiewiccz. robi cudne zdjecia. sama bylam u niej
            na sesji i jestem zachwycona. z tego co mi wiadomo przeprowadzila sie z ulicy
            okolnej...
    • Gość: monia Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:55
      tak napewno na ulicy Okólnej, dzisiaj noestety nie mam możliwosci
      skontaktowania sie z kumpelą ktora niedawno robila tam fotki ale jutro
      napewno . w miare możliwości jutro jak najszybciej podeśle ci tutaj numer jej
      telefonu :)
      spokojna głowa...po problemie
      • Gość: sim Re: POMOCY szukam p. fotograf IP: *.inds.pl 28.10.06, 14:41
        up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka