Gość: Raków S92 IP: *.21.pl 10.10.06, 20:06 Czy sa na tym forum jacys Hoolsi z RAKOWA ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:44 Własnie, ja mam do Was drodzy Panowie pytanie. Dlaczego huliganicie? Skąd w Was taka agresja, złość, nienawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakow Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:22 Marna prowokacja s92... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:28 jestes smieszny zadajac takie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: 10.10.06, 22:32 Hihihihi. Wycinaja go po nickach to prowokuje Storime nagimi IP:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita13 Re: HOOLSI IP: *.os1.kn.pl 10.10.06, 22:34 bylam kiedys na meczu rakowa i jadlam hallsy mietowe extra strong. czy o to chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: HOOLSI 10.10.06, 22:41 Gość portalu: jowita13 napisał(a): > bylam kiedys na meczu rakowa i jadlam hallsy mietowe extra strong. czy o to cho > dzilo? Chyba tak:) Chodzilo o to czy byly to czystopolskie hallsy czy tez na jakies tam amerykanskiej licencji:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: HOOLSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:55 Zapamietaj dziewczyno sobie ze RAKÓW piszemu z duzej litery!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: HOOLSI 10.10.06, 23:01 Gość portalu: ja napisał(a): > Zapamietaj dziewczyno sobie ze RAKÓW piszemu z duzej litery!!!!!!!!!!! A extra-strong czy tam inne. Z duzej czy z malej? Skoro uczysz ja to badz konsekwentny. Wyjasnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loe Re: HOOLSI IP: *.inds.pl 10.10.06, 23:01 a jak ktos napisze z małej, to co sie stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rAKÓW Re: HOOLSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:51 Gość portalu: ja napisał(a): > Zapamietaj dziewczyno sobie ze RAKÓW piszemu z duzej litery!!!!!!!!!!! rAKÓW, rAKÓW, rAKÓW HAHAHAHAHAAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz HOOLSI z RAKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:13 Napisz że raków jest do du..y to od razu się odezwią hoolsi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: HOOLSI z rakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 09:06 Wpoadamy z chłopakami z sekcji w sektor tych śmiesznych huliganów i bijemy ich na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: HOOLSI z rakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 09:49 Zapraszamy kamilku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: HOOLSI z rakowa IP: 212.87.244.* 11.10.06, 10:33 Subkultura kibicowska, tak zwany ruch "hools", dotarł do Polski w latach osiemdziesištych (chociaż i wcze�niej tworzyło się co� podobnego), to jednak dopiero w tym okresie można powiedzieć że stało się to co stać się musiało. Po Anglii, Francji, Włoszech, Niemczech i kilku innych krajach Europy (i nie tylko), przyszedł czas na Polskę, aby i w niej powstał ruch kibicowski zwany "hools" - skrót od hooligans. Nazwa ta pochodzi od nazwiska jednej z rodzin angielskich (Hooligan), która swymi wybrykami i zachowaniem dała poczštek tejże subkultury. Jeżeli chodzi o polskich chuliganów to należy najpierw powiedzieć o co w tym wszystkim chodzi. Hool, jest to nazwa człowieka który uważa się za kibica - chuligana. Przychodzi on na mecze swojej ukochanej drużyny na swój stadion oraz je�dzi na wyjazdy, nie tylko po to by obejrzeć piłkarskie (lub inne sportowe widowisko), ale również po to aby się poawanturować z kibicami innych drużyn. A oto co uważajš kibice - chuligani (hools), za priorytet w swojej dziedzinie, bycia chuliganem i jakich zasad przestrzegajš (lub też nie). Na Rakowie nie ma takich ludzi!! heh.. są Tylko pseudo hools (czytaj - waleczni nieskuteczni ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koteczek Re: HOOLSI z rakowa IP: *.czest.enion.pl 11.10.06, 12:35 Czy w Polsce tak jak w Anglii hool's walczą o prestiż? Chodzi o to że każda drużyna miała swoich, a oni niezażeleznie od wyników piłkarskich walczyli o prestiż swojego grupy w wiadomy sposób. Jak jest z tym u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Re: HOOLSI z rakowa 11.10.06, 14:01 czy som tu jacys ludozercy? nie, wczoraj zjadlem ostatniego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: H IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 11.10.06, 15:29 nie,tylko Włokniarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwitter1 Re: HH 11.10.06, 16:18 Nie ma zadnych Hoolskow ani Hooligansow bo Storima zabronil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiak HOOLSI z RAKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:10 HOOLSI z Tysiaclecia góra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś