Dodaj do ulubionych

TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać?

IP: 80.50.214.* 15.10.06, 14:54
Witam,

może ktoś tam pracuje i mógłby powiedzieć jak się tam dostał, jakie papiery i
gdzie trzeba złożyć, chodzi o prace przy taśmie.

Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 212.87.241.* 15.10.06, 14:58
      to obóz pracy ,masz szanse go ominąć ,nie pytaj jak się tam dostac
      • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 62.29.160.* 15.10.06, 15:05
        Jasne, nie idź tam do pracy!
        Szukaj lepiej jakiegoś roznoszenia ulotek albo idz na Piłsudskiego to może
        dostaniesz zajęcie w budce z frytkami za 400 zł miesięcznie!

Jak czytam takie posty to od razu widzę ilu jest nierobów, którzy czekają aż im
        manna z nieba spadnie.

Powodzenia.
      • Gość: adam Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 80.50.214.* 15.10.06, 15:15
        Obóz czy nie obóz to mi nie przeszkadza, praca jest konkretna i konkretnie ponoć
        płacą, więc kto tam pracuje i naświetli mi troche sprawe jak się tam dostać.
        • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 62.29.160.* 15.10.06, 15:27
          Do TRW jest ciężko, juesli już to tylko przez Worker-a.
          Większość narzeka, a praca faktycznie jest konkretna, zawsze 10 każdego
          miesiąca jest wypłata na kontach, co roku każdy pracownik TRW dostaje 13
          pensję, każdego roku każdy dostaje socjalne, każdego roku każdy dostaje bony do
          wykorzystania w markecie na święta. Pracownik TRW podpisuje "umowę o pracę", a
          nie na zlecenie (nie mówię o Worker). Wszystkie świadczenia (ZUS, Zdrowotne
          itd.)
          Co roku organizowany jest piknik dla wszystkich pracowników. Organizowany jest
          dzień dziecka, dla dzieci pracowników- dostają wejściówki do np. Małpiego Gaju
          itp.
          Jeśli studiujesz zaocznie, możesz starać się o dofinansowanie do czesnego.
          Dla nowożeńców zakład funduje komplet sztućców lub inne podobne.
          Stawki produkcyjne są na dobrym poziomie (zaleznym od starzu pracownika).
          Praca, różna- są stanowiska gdzie jest wyczerpująca praca fizyczna, ale nikomu
          się nie dogodzi.
          • Gość: ? Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:31
            Super, a jakie są stawki w tym workerze?
            • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 62.29.160.* 15.10.06, 15:35
              W workerze nie ma kokosów, ale czasami warto popracować dłuższy czas bo TRW
              przejmuje pracowników Workera do siebie.
              Ci którzy się nie dostali to lenie, albo sami zrezygnowali bo pracować się nie
              chce
              • Gość: ? Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:42
                Pytam się jakie są stawki w workerze, bo mnie naprawdę nie stać, żeby zarabiać
                grosze i czekać na zmiłowanie TRW. PS. Pracy się nie boję, tylko bardzo proszę
                konkretniej z tym workerem.
                • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: 62.29.160.* 15.10.06, 15:44
                  Dowiedz się w Workerze bo tego to nie wiem.
                  Mają płatne na godzine, ale nie wiem ile.
                • Gość: l- Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:45
                  okolo 800 netto
                  • Gość: hmmm Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:21
                    A drugie 800 kradnie Ci Worker...
                    • Gość: 12.12m Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:19
                      praca przy tasmie?pierwsze słysze,gdzie to jest?
                      • Gość: kolo Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:21
                        na

Na Legionów- rolniku

• Gość: 12.12m Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:27
                          ok,dzieki cały czas myslałam o rolniczej.
                          • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:46
                            rolnicza to poduszki powietrzne, a legionow pasy bezpieczenstwa...
                            • Gość: joxkit Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:40
                              pasy bezpieczeństwa+zamki+napinacze

Jeśli pracy się nie boisz to mogę ci polecić konkretne linie gdzie się napieprzysz jak głupia :)

- skoda
                              - woldswagen
                              - 4.0 fiat
                              - j77 modus
                              - x85 clio 3
                              - ford
                              Jak już tam się dostaniesz przez tego workera to omijaj szerokim łukiem te linie, to są tgz kamieniołomy.
                              Załap sie na jakieś zameczki, napinacze praca siedząca normy niziutkie (z nudów kobitki tam wymyślają cały czas afery, plotkarstwo tam kwitnie). A wierz mi byłem na 90% lini
                              • Gość: edek181 Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:03
                                weż nie przesadzaj pracowałem na j77 i x85 i wcale tam nie jest tak strasznie
                                jak piszesz.no chyba że dla ciebie a skoro tak to pewnie zaliczasz sie do tych
                                kobitek o których piszesz i tylko potrafisz się obijać.Na w/w liniach jest
                                ciągle praca i nawet niewiadomo kiedy czas do domu w przeciwieństwie do
                                zameczków gdzie z nudów można jajo znieść!!!!!
                              • Gość: zainteresowany Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:17
                                jeśli to możliwe napisz co ma worker do powiedzenia na którą linię ma iść i co
                                zrobić aby się dostać na te łatwe stanowiska pracy???
                                • Gość: zainteresowany Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:45
                                  oczywiście oprócz tego pomysłu że trzeba wykazać się inteligencją małpy lub
                                  wyrobić sobie lewe papiery ukończenia szkoły podstawowej specjalnej ze
                                  szczególnym wyróżnieniem
                          • Gość: hyhyhy Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.bulldogdsl.com 19.10.06, 02:17
                            ty nie myślisz wogóle, po co się oszukujesz :)
    • Gość: jiiis Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:52
      Za 800 zł to można na portierni siedzieć, a nie na liniach zapieprzać
    • Gość: Harry_man Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:07
      Na czym może polegać praca "na lini" w TRW?? Kręcenie jakimiś śrubkami i
      skręcanie różnych pierdułek?
      • Gość: fak Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:37
        Praca na linii polega na ryciu beretów innym...
    • Gość: Zyzol Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.21.pl 15.10.06, 22:52
      Pierniczą trzy po trzy pracuję Moja pęsja to 1200 zł netto.Woker
      • Gość: sdf Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:56
        Na produkcji?
        • Gość: worek z 1 zmiany;) hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 05:03
          Dobry jesteś:)
          To chyba robisz 6 dni w tygodniu + jedna do dwóch niedziel w miesiącu, wtedy 1200zł weźmiesz. Ludzie ... w Worku jak rypiesz cały miesiąc bez sobót to weźmiesz max 1000zł wiem to po sobie
          • Gość: pracownik trw Re: do zyzola IP: *.man.czest.pl 16.10.06, 09:42
            1200 zł na miesiąc ??
            Chyba jeszcze robisz 4 lody w pobliskim lesie
          • Gość: ryan21 Re: hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:50
            Święte słowa - nic dodać, nic ująć.
    • Gość: kkkk Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:38
      Ja pracuje w workerze i zarabiam 800 zł. Trzeba sie ostro narobic ale kto
      powiedział za w przcy sie leży????:)
      • Gość: Hm Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.echostar.pl 16.10.06, 14:27
        No i to jest wasza wina.Jesli pozwalacie, aby płacono Wam 800 Pln za cały
        miesiąc pracy to jest to wasza wina.Lepiej nie bedzie, bo nie potraficie sie
        cenić i pozwalacie sie okradac ludzie przez taki Worker.Powinniscie zbojkotować
        Workera i żadac zatrudnienia przez TRW.Eh, tak nakrecacie ta spirale
        niesprawiedliwości i głupoty.Dodam, nie jestem pracownikiem firmy, czytam te
        posty i nie wierze, ze ludzie się na to godza.
        • Gość: Bizon Do Hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:52
          800,1000,1200......prawdziwa róznica jest w tym, że po miesiącu pracy
          przychodzi wypłata i pieniadze leżą na koncie. Mnóstwoludzi ostatnio co miesiąc
          przechodzi z Workera na etat TRW.
          Spróbuj szczęścia za minimalną u jakiegoś prywaciarza......podpisze umowę na
          pół etatu lub wogóle nie podpisze a na koniec miesiąca wygoni lub da 500.
          Szczerze powiedziawszy to mimo cięzkiej i wyczerpującej pracy masz świadomość,
          ze dostaniesz swoje pieniądze i nie bedziesz się o nie prosił.

Druga sprawa jesli Państwo daje prawną możliwość zatrudnienia poprzez firmy
          trudniące się wynajmowaniem pracowników to czemu nie ma skorzystać? Jesli ktoś
          w majestacie prawa daje Ci narzędzie zmniejszenia wydatków???
          Zanim zaczniesz pisać o spirali niesprawiedliwości i bojkotach zastanów się
          gdzie ich żródło? a nie pisz co ślina na język przyniesie.....
          Będąc właścicielem też chętnie bym korzystał z takich możliwości - płace i
          zapominam - żadnych ZUS-ów, rozliczania podatków, dodatkowej księgowości
          wszystkim zajmuje się firma leasingująca.

• Gość: joxkit Cze Bizon :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:16
            W 80% sie z tobą zgadzam tylko jest jedno ale, ja się zatrudniałem w czasach work service przeszedłem po 4 miesiącach do TRW ale więcej cierpliwości bym nie miał (w międzyczasie już szukałem innej roboty). Chyba sam się zgodzisz z tym że ludzie teraz pracują w workerze (worku) po 2-3 lata zarabiając od 200-1000zł zależy kto ile pracuje, nie wspominając o okresie wakacyjnym i przedświątecznym kiedy ci ludzi siedzą w domu niemalże cały miesiąc nie otrzymując żadnego wynagrodzenia.
            Praca poprzez firmę Work jest w zasadzie dla ludzi którzy nie mają w domu co do roboty a mają inne źródło utrzymania, w każdym razie za 500zł nie da sie wyżyć samemu a co dopiero utrzymać rodzinę.
            I nie przesadzałbym mówiąc że mnóstwo ludzi przechodzi ostatnio do TRW z Worka, w 100% są to ludzie którzy pracują już ponad 3 lata a zapewniam że niewiele jest na zakładzie osób z taką cierpliwością ;), a jakaś część tych nowych etatów to są miejsca po zwolnionych ludziach w okresie wiosenno letnim
            • Gość: Hm Worker IP: *.echostar.pl 16.10.06, 19:37
              Jednak TRW to duża i bogata firma i korzystanie z Workera jest troche nie
              fair.Jak podkreslam nie pracuje w żadnej z firm, lecz myśle,że ludzie nie
              powinni godzić sie na warunki Workera.Sami sobie robia krzywde, bo nawet pól
              roku, ale ktos Cie okrada.Takie moje zdanie.W końcu tylu ludzie wyjechało,
              pracy raczej przybywa, to powinno dac wszystkim do myslenia.
              • Gość: joxkit Re: Worker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:52
                Ale przede wszystkim jest to pracodawca prywatny, a jak to każdy pracodawca prywatny szuka oszczędności. Zresztą te 200 pracowników jest wynajętych, kiedy zakład ich potrzebuje to sobie zamawia (żaden pracodawca nie bedzie utrzymywał w pogotowiu 200 pracowników), jak nie to nie, nikt nikogo nie zmusza, chcesz to przychodzisz do roboty nie chcesz to nie przychodzisz do pracy, ludzie ci podpisują umowy i jednoznacznie godzą sie na taki los nawet gdyby mieli pracować 3 lata. A zresztą spora część tych pracowników (i tutaj sie niestety narażę swoim wspułpracownikom) nie posiada żadnych kwalifikacji (mogą pracować w zasadzie ludzie po podstawówce nie znający sie dosłownie na niczym)

.......................................
                World is a change
                • Gość: ? Re: Worker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 01:27
                  Pszepraszam, że się wtrącam, ale w Polsce kraju bezprawia nie obowiązuje prawo
                  , które móqwi,że pracując jako pracownik tymczasowy na terenie jednej firmy
                  można przepracowAć TYLKO jeden rok!!!! wIęC SKąD SIę KUR.A biorą te dwa trzy
                  lata?!!!!!
                  • Gość: Bizon Re: Worker IP: 62.29.160.* 17.10.06, 08:14
                    Jak to skąd??? Czy Ty myslisz, że prawo jest bezbłędne. Wystarczy po roku
                    otworzyć agencje córkę np Woorkeer Sp z oo i wszystko OK.

Aprops zatrudnienia przez agencje tymczasową - ja pracowałem w Work Service
                    dokładnie 3 lata i 1 dzień;-)
                    • Gość: joxkit Re: Worker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:04
                      Za jakieś 2-3 lata z workera zostanie sie tylko "wo" ;)
              • Gość: złoty Re: Worker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:53
                Ja chyba
                pójde do tego workera- tek pięknie reklamuje pracę w trw w radiu złote przeboje!
          • Gość: Michol Re: Do Hm IP: *.prio139.trustnet.pl 17.10.06, 22:24
            Spróbuj szczęścia za minimalną u jakiegoś prywaciarza......podpisze umowę na
            > pół etatu lub wogóle nie podpisze a na koniec miesiąca wygoni lub da 500

Workr i TRW to też "prywaciarze" ;-)
            • Gość: HM Re: Do Hm IP: *.echostar.pl 18.10.06, 00:45
              Akurat pracy nie szukam,dzięki.Tak tylko wyraziłem swoje zdanie o Worku.
    • Gość: Bezrobotny Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:42
      Podepne sie pod temat bo tez szukam pracy. Zaczym złoze papiery do workera to
      najpierw sprubowal sie dostac do trw bez posrednikow. I tu pytanie: gdzie nalezy
      zlozyc papiery (CV, czy cos jeszcze?)adres? czy moze mozna wyslac do nich CV
      droga elektroniczna??
      • Gość: hyhyhy Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.bulldogdsl.com 19.10.06, 02:39
        najlepiej gołębiem pocztowym.. wędrowne wyginęły w 1917..
    • tommy1982 Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? 18.10.06, 13:02
      A moja dziewczyna pracuje w TRW przez work service i ma calkiem niezle placone. Jest tzw. "inspektorem jakosci" Na poczatku 5,50 nastepnie po przepracowaniu 100godzin ma 6,50, a po nastepnych 100godzinach bedzie miala 7,50 (na reke oczywiscie). Tylko, ze tam przyjmuja tylko studentow lub osoby uczace sie. No i dostac sie nie jest latwo - wlasciwie tylko po znajomosci - tak zeby byc poleconym przez kogos, kto juz pracuje. Numeru telefonu do goscia, ktory prowadzi ten work service nie znam.
      • Gość: hyhyhy Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.bulldogdsl.com 19.10.06, 02:41
        omg, to już do kontroli worków biorą? ja pierduulę!!!!! to już tylko ilość
        idzie, dwa lata temu chociaż jeszcze pozory jakości trzymali ale teraz już widać
        że się nie pieprzą w pozory nawet..
        • Gość: rolnicza Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:35
          70 osób z workera ma ejsc do trw w listopadzie na rolniczej.
          • Gość: joxkit hehehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:44
            Gość portalu: rolnicza napisał(a):

> 70 osób z workera ma ejsc do trw w listopadzie na rolniczej.

pewnie że tak;), a ostatnio to nawet na legionów poszła bujda że pracowników bedą przenosić na rolniczom - śmiechu warte:)
      • Gość: ja2 Re: TRW - Praca przy taśmie - Jak się dostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:23
        chyba Ci się firmy pomyliły, na kontroli jakości w TRW pracuje Exact Systems a
        nie Work. Co do stawek to w Exact są rzeczywiście o niebo lepsze niż w Worku.
    • Gość: matrix Re: TRW - Praca przy taśmie - olać to IP: *.trustnet.pl 20.10.06, 15:42
      w TRW nie pracuję już kilka lat (nie worker tylko TRW), sam się zwolniłem,
      ostatnio widziałem się ze znajomą z którą pracowałem w TRW, opowiadała straszne
      rzeczy np.dziewczyna spojrzała na zegarek, zobaczył to jakiś tam kierowniczek
      podszedł i powiedział "pani wykonuje zbędne ruchy", - dziewczyna na taśmie na
      poduszkach rozmawiała z koleżanką - podszedł do niej pan P i powiedział "pani
      od jutra tu nie poracuje" - zastanawiam się czy koleżanka jaja sobie robiła ze
      mnie czy nie, obóz pracy przy TRW to pikuś, a tak na marginesie - skąd siś
      wziął ten ..y worker, kto jest jego szefem i komu w TRW daje w łapę aby taki
      system funkcjonował - przecież to ku.. wyzysk i niewolnictwo, ta sama praca
      zarobki o 1/3 niższe, tak mamią tych biednych ludzi możliwością przejście do
      TRW, - i ostatnie pytanie gdzie są związki zawodowe, dlaczego pozwalają na
      takie coś
      • Gość: grzegrzółek Re: TRW - Praca przy taśmie - olać to IP: *.bulldogdsl.com 21.10.06, 04:08
        związkek jest, ale śmiesznie mały bo się wsioki boją że stracą pracę a innej na
        100 procent nie znajdą, bo nawet do rozrzucania gnojówy na polu ich nie chcą..
        nie ma się co czarować, dopóki ludzie sobie pozwolą to tak będzie. a że polak ma
        mentalność niewolnika to nie prędko coś się zmieni..

worek był wykorzystwyany od dawna, waliło się nocki z soboty na niedzielę za
        czasów work service jeszcze i też wielkie gó.. płacili, za nockę dodatek 50gr,
        stawka godzinowa poraiw najniższa z możliwych a robota ta sama co etatowców
        biorących dwa razy tyle.

koleżanka sobie jaj nie robiła, szczególnie na rolniczej mają przesrane, chociaż
        legionów się zbliża w zastraszająco szybkim tempie do "poziomu" poduszek.
        • Gość: matrix Re: TRW - Praca przy taśmie - olać to IP: *.trustnet.pl 21.10.06, 12:59
          chyba większość ludzi tam pracujących to mieszkańcy okolicznych wiosek, za
          moich czasów była tam klika szefostwa, z którą mozna było załatwić przyjęcie do
          pracy, wtedy nie było jeszcze workera, także do pracy szło się bezposrednio do
          TRW, nie wiem czy ta klika jeszcze istnieje czy nie, zresztą szefostwo chetnie
          przyjmowało ludzi z wiosek niż z miasta, taka była tendencja - wioskowi nie
          pyskują, mają małe potrzeby i wymagania, boją się, robią wszystko co im każą,
          ale jak ja pracowałem nie było takiego reżimu, wiadomo jakaś dyscyplina musi
          być, wyobraźcie sobie żeby pozwolono na linii produkcyjnej np.palić papierosy,\
          nie żałuje wcale że się zwolniłem z tego obozu pracy

• Gość: Harry_man Re: TRW - Praca przy taśmie - olać to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 15:42
            > przyjmowało ludzi z wiosek niż z miasta, taka była tendencja - wioskowi nie
            > pyskują, mają małe potrzeby i wymagania, boją się, robią wszystko co im każą...

A przy tym nie walą tak rażących błędów ortograficznych mimo, że mają słabszy
            dostęp do edukacji.
            • Gość: hyhyhy Re: TRW - Praca przy taśmie - olać to IP: *.bulldogdsl.com 22.10.06, 09:25
              oj, mylisz się bardzo :)))
              • Gość: 12.12m Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 11:44
                beda przejscia 70 osób,na rolniczej, a jesli chodzi o przezucanie z legionów na
                rolnicza to pare osób w ten sposób przeszło.i nie wysmiewaj sie z czegos jak na
                100% nie jestes pewny,osobiscie pracuje z osoba ktora przeszła z legionów na
                rolnicza.
                • Gość: joxkit Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:34
                  ale ta osoba pracowała w TRW czy workerze, bo to że worker przeżucają to wiadomo od dawna.

......................................

Może się myliłem
                  • Gość: 12.12m Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:58
                    w workerze ale na legionów i to kupe czasu.
                    • Gość: ja Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:20
                      Heh złożyłem do workera podanie.Poszedłem na testy zdałem i worker nie zadzwonił a miałem mieć szkolenie dzisiaj albo w środe.Czyli przyjmują kogo chcą.Skoro nie zadzwonili to ściemniają.Nawet dają ogłoszenie do wyborczej
                      • Gość: spoko Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:32
                        Są przyjęcia na listonosza na poczte.Zarabia sie 1000 złoty i przynajmniej państwowa robota
                        • bizon77 Re: do joxkit 23.10.06, 17:55
                          A drugie tyle z napiwków od emerytów i rencistów i za roznoszenie paczek -
                          stawki wahają się od 50 groszy do 2 złotych ;-)

No i oczywiście raz w miesiącu możesz rąbnać torbę z emeryturami;-)

A tak na poważnie - pracy w tym momencie w bród tylko pracować nie ma kto bo
                          zarobki proponowane przez pracodawców marne i bardziej opłaca sie na czarno
                          robić lub spijać winko pod Plus-em tak jak to czyni większy procent bezrobotnych
                          • Gość: bezrobotny Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:26
                            Co do trw przez workera to wiem że oszukują a na listonoszy problemu nie ma z przyjęciem.Czekam na infrmacje bo to nie kadry tylko dyrektor decyduje a na rozmowie już byłem.Praca nie jest złą tylko trzeba umieć wykonać ją w 8 godzin a nawet mniej.Trzeba tylko chcieć
                    • Gość: joxkit Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:53
                      A więc miałem rację, a ty sie myliłeś, to że ta osoba pracowała kawał czasu na legionów nie ma najmniejszego znaczenia (BYŁA ZATRUDNIONA PRZEZ WORKER).
                      Na legionów jest cała masa ludzi wcześniej pracujących na rolniczej ale tylko i wyłącznie przez worker bądź dawniej przez work service
                      • Gość: ja Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:13
                        Mieli do mnie z workera zadzwonić i nie zadzwonili heh oszuści jak wiele innych
                        • Gość: 99999 Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:34
                          A ile dają w Workerze na godz. na produkcji? Chyba jeszcze Impel rekrutuje do
                          TRW na produkcję?
                          • Gość: joxkit Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:40
                            impel sprząta, nie pracują na produkcji
                            • Gość: 99999 Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:37
                              www.praca.net/oferowana/dane/1932_praca.htm ??
                              • Gość: ja Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:25
                                Heh zdałem testy i mieli dzwonić.Cisza do tej pory.Przyjmują kogo chcą/Miałem mieć szkolenie a tu gucio a ogłaszać sie dalej ogłaszają.Wielkaaaaaaaaa Ściema
                                • Gość: ppppppppppp Re: do joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:27
                                  up
                                • Gość: ty Re: do ja IP: *.prio138.trustnet.pl 25.10.06, 23:35
                                  jak nie dzwonia to lepiej dla ciebie;nie pchaj sie tam nie warto
                                  T* error
                                  R* ozbój
                                  W* yzysk

poszukaj czegos innego ;dobrze radze
                                  • Gość: grzegrzółek Re: do ja IP: *.bulldogdsl.com 27.10.06, 12:21
                                    ty - popieram w 100 procentach!
                                    • Gość: pracownik trw Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:46
                                      Ja tam pracuje zarabiam 1700 złoty bez dodatków.Ja tam nie narzekam.Nie wykorzystują mnie.Oczywiście nie pracuje przez workera.Fakt że trzeba sie narobić ale jest spoko.
                                      • Gość: śmich Re: do ja IP: *.sfc.pl 07.11.06, 22:58
                                        chaupnjk- 20 par cholewek dziennie po 16 zł co daje mi 320 zł na dniówke
                                        • Gość: prac. Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:06
                                          mało kto z legionów narzeka za to na rolniczej jest jeden wielki cyrk.
                                          • Gość: 05:09 Re: do .........../\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 05:09
                                            Dlatego że my mamy Pana Gorzelaka reprezentującego wysoką kulturę osobistą, a na rolniczej głównym kierownikiem jest wieśniak któremu słoma ........... wygląda

.......................

słowa ciężkie lecz prawdziwe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka