Gość: łukasz kot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:35 Witam, Mam pytanie - w tym tygodniu ma mnie odwiedzić kontrahent z Anglii. Zastanawiam się, gdzie mogę go zabrać na śniadanie w Częstochowie. Pozdrawiam, Łukasz Kot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:40 Ja jadam w Skrzynce, pysznie i miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydaje mi sie Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:55 moze jeszcze w Patrii , czy w Astorii na Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koperek Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:42 mała przyjemna restauracja Cafe 29 w bramie w II Aleji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:34 a moze do Stacherczaka kolo kina?tylko nie wiem od ktorej to otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 16.10.06, 19:40 Najlepsze miejsce to chyba SKRZYNKA. Pozdrawiam. "KAMILLI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz kot Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:46 Serdeczne dzięki za pomoc. Faktycznie skrzynka będzie chyba najlepsza. Mają dobre jedzenie i duży wybór. Pozdrawiam, Łukasz Kot Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 10:50 Ciekawym miejscem z bardzo dobrym jedzonkiem jest karczma na wieluńskim, albo Zagłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:52 Zaproponowałabym jeszcze Chatę. Menu w języku angielskim, różnorodność dań, super wystrój, miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz kot Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:18 chaty nie znam. Studiowałem w innym mieście i wróciłem do Czestochowy do pracy. Może więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:53 Kolacja ze sniadaniem?Czy to na pewno kontrahent:)he he Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 12:24 Chata jest w pasażu, ale ja osobiście wole jedzonko z Zagłoby. Mniam, mniam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 12:33 Jestem ciekaw Lukaszu gdzie tak namietnie "studiowales", poza Czestochowa , ze nie znasz miejscowych lokali ??? Studiowales w cudzyslowie dlatego ze studium przywatne to nie studia !!! Ale skad Ty to mozesz wiedziec !!!:):) Trzymaj sie cieplo i jak bedziesz tak negocjowal z Kontarhentami z Angli to zycze powodzenia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 12:59 Oj Danny chyba jestes "troszke" złosliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz kot Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:01 lubię te fora gazety. Człwoiek się o coś zapyta i już pretekst, żeby go powyzywać. Studiowałem politologię na państwowym uniwersytecie.Studiowałem ciezko, bo skończyłem z wynikiem bardzo dobrym, ale to już nie ważne. pozdrawiam,:) Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
jarnadu Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 13:02 Ja cię kręcę, wow! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 13:03 Jarnadu, cóz Cie tak oszołomiło??? Odpowiedz Link Zgłoś
jarnadu Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 13:04 Ocena, niewątpliwie ocena! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie 17.10.06, 13:04 No cóz nie pozostaje nam nic innego jak tylko pogratulować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:08 jaka branza sie zajmujesz? czysta ciekawosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz kot Re: śniadanie biznesowe w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:57 to strasznie trudno jest określić w jednym zdaniu. Obsługuje dotychczasowych zagranicznych kontrahentów oraz poszukuje nowych - zarówno odbiorców, jak i dostawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Do Łukasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:02 Łukasz Chata jest w pasazu handlowym w Alejach obok SEKI. Wystrój Chaty jest góralski, jedzenie bardzo dobre i trunki także. często tam jestem i jest bardzo dużo zagranicznych biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś