Gość: Wednesday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:59 Czy macie problem z pocztą na Neostradzie? Od dwóch dni próbuję się dodzwonić na 0800102102 bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:39 Z poczty, to sie korzysta z innych portalii !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:27 JA TEZ MAM PROBLEM Z OTWARCIEM POCZTY . WLACZ KOMPA ZALOGUJ NEOSTRADE I OTWORZ POCZTE POTEM OTWIERAJAC INNE PORTALE POCZTA ODRZUCA MI HASLO I WYSTEPUJE BLAD SERWERA POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:13 BO NEOSTRADA TO WIELKI SYF!! MOJA ZNAJOMA NIE MOZE SIE ZAREJESTROWAC PONIEWAZ JEST "AWARIA" W SYSTEMIE I 2TYG. JUZ NIE MOZNA NIC ZROBIC BO TE ZLODZIEJE MAJA BAŁAGAN!! NIE POLECAM TEGO SYFU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:08 Pieprzycie bez sensu ja mam neo juz z 4 lata i wszystko smiga OK jak sie nie potrafi nic samemu zrobic to tak jest. wiec poczytajcie troszke sobie albo zadzwoncie na pogotowie komputerowy bo bym sie nie zfziwil jak mascie jakiegos robla aczy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Neostrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:50 Zgadzam sie z przedmówcą. Miałem neo przez rok i zrezygnowałem tylko ze względu na rachunki. Wkurzał mnie tylko rozłączający się modem. Reszta była w porządku. A kwestię infolinii pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: Neostrada 20.10.06, 15:26 ja mam neostrade i całe szczęście że konczy mi sie umowa z tp s.a. moim zdaniem to za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś