IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:59
Czy macie problem z pocztą na Neostradzie? Od dwóch dni próbuję się dodzwonić
na 0800102102 bez rezultatu.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:39
      Z poczty, to sie korzysta z innych portalii !!
    • Gość: GOSC Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:27
      JA TEZ MAM PROBLEM Z OTWARCIEM POCZTY . WLACZ KOMPA ZALOGUJ NEOSTRADE I OTWORZ
      POCZTE POTEM OTWIERAJAC INNE PORTALE POCZTA ODRZUCA MI HASLO I WYSTEPUJE BLAD
      SERWERA POWODZENIA
      • Gość: MACIEK Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:13
        BO NEOSTRADA TO WIELKI SYF!! MOJA ZNAJOMA NIE MOZE SIE ZAREJESTROWAC PONIEWAZ
        JEST "AWARIA" W SYSTEMIE I 2TYG. JUZ NIE MOZNA NIC ZROBIC BO TE ZLODZIEJE MAJA
        BAŁAGAN!! NIE POLECAM TEGO SYFU!!!
        • Gość: Marcin Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:08
          Pieprzycie bez sensu ja mam neo juz z 4 lata i wszystko smiga OK jak sie nie
          potrafi nic samemu zrobic to tak jest. wiec poczytajcie troszke sobie albo
          zadzwoncie na pogotowie komputerowy bo bym sie nie zfziwil jak mascie jakiegos
          robla aczy cos
          • Gość: pikuś Re: Neostrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:50
            Zgadzam sie z przedmówcą. Miałem neo przez rok i zrezygnowałem tylko ze względu
            na rachunki. Wkurzał mnie tylko rozłączający się modem. Reszta była w porządku.
            A kwestię infolinii pozostawiam bez komentarza.
    • tomaszek1985 Re: Neostrada 20.10.06, 15:26
      ja mam neostrade i całe szczęście że konczy mi sie umowa z tp s.a. moim zdaniem
      to za drogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka