Gość: ewa IP: 80.54.169.* 24.10.06, 18:27 w jaki sposob pomogla by Pani lokatorom ze Stary Rynek 15 i 16,ktorych problemy mieszkaniowe opisane zostaly w gazecie wyborczej z dnia 7-8 pazdziernika 2006. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna60 Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 24.10.06, 18:29 co to za pytanie? a jak to jak pomoc odpowiedz prosta- dac mieszkanie a nie siedziec bezczynnie! jak urzad nie da im mieszkania wprowadzic sie do pokoi urzedowych na slaskiej. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek37 Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 24.10.06, 18:31 pamietam ten artykul , ci ludzie to nie margines spoleczny a nawet o takich sie dba. ktos nie potrafi zrobic porzadku z wlascicielem przeciesz wiedzial ze kupuje kamienice z lokatorami a nie traktowac ich jak psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sik głupie pytanie,odpowiedział już p. rzecznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: głupie pytanie,odpowiedział już p. rzecznik IP: 80.54.169.* 25.10.06, 21:19 niw wierze ,ze tak odpowiedzial pan rzecznik ,to jest troche kompromitujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej 60 Re: głupie pytanie,odpowiedział już p. rzecznik IP: 80.54.169.* 26.10.06, 19:06 naprawde nikt ta sprawa nie potrafi sie zajac , brak mi slow Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek 24.10.06, 18:44 To ja mam inne pytanie. Była mowa przed remontem Alei, że w związku z utrudnieniami w ruchu będzie otwarty przejazd dla samochodów poprzez ulicę Racławicką, która stanowi lustrzane odbicie ulicy, na której mieszkam, czyli Szymanowskiego. W związku z remontem moją ulicą odbywa się wzmożony ruch pojazdów, niektóre zreszta jeżdżą bardzo szybko, co na wąskiej i dotąd spokojnej ulicy jest niebezpieczne, zaparkować samochodu, chociaż płacę za kartę postojową jako mieszkaniec Śródmieścia, też nie bardzo mam gdzie, bo ostatnio imprez w Alejach się namnożyło i moja ulica stała sie parkingiem. Ponieważ sprawa udrożnienia Racławickiej przycichła (może tam mieszka ktoś ważny?), co Pani na to, jako kandydat na Prezydenta - ma Pani jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:09 Popieram pytanie Segela i myślę, że należałoby otworzyć nowy wątek na temat przebicia ul. Racławickiej. Też mieszkam przy Szymanowskiego i nie da się już tutaj mieszkać. Nasza ulica stała się parkingiem dla imprezowiczów p. Wrony z pl. Biegańskiego, a impreza na placu przed wyborami goni imprezę. Mam nadzieję, że ta nachalna promocja Jaśnie nam panującego przyniesie odwrotny skutek i zostanie za burtą Naszej Kochanej Częstochowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: *.vf.shawcable.net 01.11.06, 01:10 Gość portalu: gość napisał(a): > Popieram pytanie Segela i myślę, że należałoby otworzyć nowy wątek na temat > przebicia ul. Racławickiej. Też mieszkam przy Szymanowskiego i nie da się już > tutaj mieszkać. Nasza ulica stała się parkingiem dla imprezowiczów p. Wrony z > pl. Biegańskiego, a impreza na placu przed wyborami goni imprezę. Mam nadzieję, > że ta nachalna promocja Jaśnie nam panującego przyniesie odwrotny skutek i > zostanie za burtą Naszej Kochanej Częstochowy !!! A wystarczyloby postawic znak zakazu postoju i parkowania z wylaczeniem tych co maja zezwolenie. Rozwiazanie proste i populane. Szkoda, ze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 27.10.06, 13:27 nic konbkretnego szkoda ze nie ma kto odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 27.10.06, 21:11 pani posel nie odpowiada na takie pytania ,bo to ja nie obchodzi i nie dotyczy ,dupy sobie nie zawraca ,po co te nerwy ,spokojnie ,spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 27.10.06, 21:57 a lepiej idzcie do radia Maryja to wam pomorze bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek 27.10.06, 21:58 Pytanie jest co prawda do Pani Poseł, ale moge tu zapewnić, że podjęła już stosowne kroki w celu wyjasnienia tej sprawy. Skierowała pisma do odpowiednich organów, jeżeli nie będzie reakcji sprawa trafi do prokuratury. Rozmawiałem z Panią Poseł w tej sprawie, stąd orientuję się co do zadanego pytania. Zapewniam, że to co się wydarzyło na Starym Rynku nie pozostanie bez echa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pytanie do Pani Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 31.10.06, 21:32 dziekuje panu za informacje Odpowiedz Link Zgłoś