Gość: Tata IP: 80.54.173.* 24.10.06, 19:46 Jaki według Was jest najlepszy pediatra?Mam kilkumiesięczną córeczkę i do tej pory chodziliśmy do dr.Juruś-Rubin-niestety brak zadowolenia:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:49 DR.Wójcik z Zawodzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:14 Dmitruczuk Józef ile tak się pisze jego nazwisko , przyjmuje na Sobieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewkaa Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:17 Dr. Marek Jaszczak-zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeńka Re: Pediatra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:56 ale Dmitruczuk Józef jest ortopedą dobrym to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Pediatra! IP: 83.18.161.* 24.10.06, 23:03 Polecam - Płachecką Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Pediatra! 24.10.06, 23:10 Dr Krzysztof Wójcik - przychodnia na Olsztyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 08:25 Ja polecam pediatrę W.Drapała przyjmuje prywatnie na Oleńki i w przychodni na Zana. Chodzę do niego prywatnie z synkiem od maja tego roku jak narazie leczenie bez antybiotyku, trafne diagnozy a badanie dokładne i podejście lekarza do dziecka super. Chodziłam wcześniej do wielu lekarzy jak narazie ten się sprawdził. Wiadomo każdy chwali lekarza, który trafi z odpowiednim lekiem i dziecku pomoże, jedni polecają a drudzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Pediatra! IP: 212.160.86.* 25.10.06, 16:34 polecam dr Halkiewicza, zdecydowanie. jeżeli chcesz mieć zdrowe dziecko bez antybiotyku, bez zbędnego owijania w bawełnę, to wal śmiało. Co z tego, że niemiły dla rodziców. Ale za to jaki skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeńka Re: Pediatra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:00 polecam Anne Oleksak przyjmuje w przychodni na kopalnianej młodziutka sympatyczna a najważniejsze nie zdarzylo mi się żeby zlekceważyła cokolwiek u moich dzieci i z tego co wiem u innych też nie bagatelizuje problemów tylko szuka przyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:38 TYLKO DR JASZCZAK, REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Pediatra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:48 Zdecydowanie polecam dr. Krzysztofa Wójcika z przychodni przy ul. Olsztyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś