Dodaj do ulubionych

Andrzej Szewiński - warty polecenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:22
co o nim sądzicie?? moim zdaniem jest warty polecenia i oddania na niego
głosu... jak narazie zauwazyc mozna ze tylko dzieki niemu w naszym miescie
powstanie nowoczesna hala sportowa, jak i wiele obiektow ktore pomoze miastu
jak i nam...
Obserwuj wątek
    • Gość: kaspijski Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:44
      nawet nie mieszka w Częstochowie...
      • Gość: gość Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: 80.48.49.* 29.10.06, 17:12
        mieszka nie mieszka . senatora ludzie wybrali z Czeladzi .
        A.Szewiński jest dobrym kandydatem z kilku powodów :
        - nazwisko jednak robi swoje
        - pomijając nazwisko ma dużo kontaktów i znajomości
        - nie obiecuje ludziom pieniędzy z nieba
        - chce zająć się konkretnymi sprawami np. budową hali sportowej
        • Gość: ted Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.sfc.pl 29.10.06, 17:56
          Mieszka w Konopiskach
          • Gość: qwert Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.eranet.pl 30.10.06, 19:39
            a w Konopiskach budują stadion
          • Gość: Jan Anders Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:36
            Dziwię się niektórym internautom,ze tak dogryzaja P.Andrzejowi.Ja od 1968r.
            mieszkam w Zielonej Górze , natomiast jestem rodowitym konopiszczakiem /
            mieszkałem tam prawie 20-lat/.Pamietam Konopiska z lat 50,60-tych i widzę je
            teraz kiedy przyjeżdżam na groby moich rodziców. Widzę zatem te przemiany które
            predestynują Konopiska do jednej z lepszych gmin w Polsce .Nie zdajecie sobie
            sprawy jaką odczuwam satysfakcję z tych przeobrażeń.Podobno Pan Andrzej został
            wybrany do sejmiku wojewódzkiego i to bardzo dobrze . Jego mama jest przemiłą
            kobietą z którą już kiedyś / na wczasach w Pobierowie / miałem okazję się
            zapoznać.Wierzę , że P.Andrzej doskonale zda egzamin w wywiązywaniu się z roli
            radnego sejmiku na czym napewno skorzystają oprócz Częstochowy i
            Konopiska .Zatem nie zazdroście Mu tego i nie obrzucajcie go inwektywami.Im
            wiecej znanych osób związanych jest z Konopiskami /red.Marek Przybylik -"szkło
            kontaktowe " / tym lepeiej . A moje nazwisko to co ? nie słynne ?/ ale to juz
            żarty. Pozdrawiam moje rodzinne Konopiska i Cze-wę.
        • Gość: paolo Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:32
          szkoda tylko , że nie błyszczy intelektem...
    • Gość: K2 Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:41
      Gdybym mieszkałw cze-wie to bym na niego zagłosował
      • bizon77 Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia 30.10.06, 21:38
        Bo ma na nazwisko Szewiński i jest znanym siatkarzem czy, że jest dobry jako
        polityk i ma plan....

Jak na razie każdy kandydat rzuca hasła budowy hali tylko może więcej
        szczegółów jak od strony organizacyjnej, projektowej i kosztowej sobie to
        wyobraża - mamy już w sejmie i senacie kilku znanych ludzi z
        nazwiskami.....tylko co z tego jak siedzą i za darmo moje pieniądze biorą......
        W Polsce się utarło, że jak masz znane nazwisko, ludzie to kupią - wystrczy
        przykład sławnego Big Brothera - co kraj to obyczaj - nie głosuje sie na
        człowieka tylko na nazwisko, a później płacz, że takie nieroby siedzą i nic nie
        rbią (z całym szacunkiem dla P. Szewińskiego)
        • Gość: K2 Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:33
          Wiem że to mądry i rozsądny facet od kumpla siatkarza z norwida, ale wcale nie musisz sie z tym zgadzać
          • bizon77 Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia 31.10.06, 08:36
            Ale co on zrobił dla Częstochowy - spotkałeś się z nim, miałeś okazję
            porozmawiać, wiesz jaką ma wizję dla Częstochowy - bo ja znam kilku siatkarzy i
            są to mili, mądrzy i rozsądni faceci, ale to nie oznacza, że będą dobrymi
            gospodarzami miasta......

To był kontekst mojego postu - czy głosując na znaną osobę - głosujesz bo
            wiesz, że to będzie odpowiednia osoba na to stanowisko - czy po prostu
            głosujesz na Nazwisko. Bo to, że ktoś Ci powiedział że to mądry i rozsądny
            facet - nie wystarczy - ja też jestem rozsądny a wiem że społecznik i
            samorządowiec ze mnie żaden - choć aktywnie działałem swego czasu w
            Młodzieżowej Radzie Miasta...............
    • adrian_borys Andrzej Szewiński - warty polecenia 30.10.06, 21:38
      na pewno zadbałby o infrastrukturę sportową w mieście. Do sejmiku należy
      wybierać rozsądnie bo jak znowu wybierzemy pana Marasa i spółkę to później
      możemy mieć pretensje tylko do siebie!

www.adrianborys.pl/
      miejsce 6 lista 5

• Gość: gdyja Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:48
        sport jest najwazniejszy,dlaczrgo a co weszysz dla siebie';-(((
    • Gość: robal_11 Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:29
      Niestety poza nazwiskiem ten Pan do tej pory nic swojego nie zaprezentował.
      Jeśli chodzi o sprawy klubowe czy też siatkówkę to jest tylko marionetką w
      rękach szefa Wkrętmetu Pana Klimasa i realizuje wraz ze swoim zastępcą a
      prywatnie kuzynem głownego sponsora jego politykę.
      Jeżeli tak ma wyglądać jego praca jako radnego - to dziękuję, mam nadzieje że są
      ludzie którzy poświęcą się tylko naszemu miastu, dzielnicy i mają nowe odkrywcze
      pomysły i zapał. I co najważniejsze nie są czyimś popychadłem.
      • Gość: rozsądna Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:18
        Ja wiem swoje, zaliczenia na studia dostawał bo miał nazwisko, a człowiek
        musiał "stukać". Każdy przed wyborami ma swoje wizje, plany, tylko później
        jakoś to wszystko umyka, nie wiadomo gdzie......
        • Gość: nierozsądna Re: Andrzej Szewiński - warty polecenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:59
          Nie mam zamiaru na niego głosować i powiem tak - jeśli to ma być nasz jakiśtam
          przedstawiciel gdzieśtam to ja żądam dla siebie stanowiska wicepremier.Też
          skończylam studia, w dodatku znacznie lepsze, wysławiam się o wiele lepiej,a i
          znajomości mam calkiem niezłe.
          Niech się zdecyduje czy jest prezesem AZSu czy politykiem w samorządzie,bo
          zdaje się że od nadmiaru szczęścia można się zesr... Sorry za wyrażenie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka