Gość: ona IP: *.com 30.10.06, 14:36 Poleccie dobrego lekarza przyjmującego w przychodnii na NFZ , najlepiej w centrum. Bardzo proszę też o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gnomka Re: ginekolog na NFZ 31.10.06, 18:20 dr Katarzyna Buzdygan przyjmuje w KOMEDZIE na Sobieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:41 Daj spokój z Buzdyganowom, ona jest lewa jak cholera. Chyba sama o sobie napisała te pochlebstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka25 Re: ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:49 Bardzo polecam przychodnie, przy ul. Wielkoborskiej 47 , przyjmuje tam dr Drabek - na prawde super ginekolog, jest bardzo delikatny i fachowy. Jedyny jego minus jest taki, ze nie pracuje w szpitalu...szkoda. Poza tym trzeba duzo wcześniej przyjsć żeby sie zarejestrowac i załapac w kolejke. Ale na prawde warto. Przychodnia bardzo fajna i czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog na NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:30 na kopernika Arkadiusz Blukacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: ginekolog na NFZ IP: 85.219.224.* 02.11.06, 13:28 dr całus oleksik kazimiera,na kopernika w poliklinice II piętro pn.i czwartki od 14 lub od 11,w wt.,śr.,pt. od 8-14 tel.601146090,fajna babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: ginekolog na NFZ 02.11.06, 13:30 Przychodnia Olmed - ul. Olsztyńska - dr Jarosław Wiktor - pracuje również na Parkitce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasai Re: ginekolog na NFZ IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 22:01 dr.buzdygan-odradzam wrażenie robi faktycznie dobre!ale to tylko wrażenie przez ponad rok jak do niej chodziłam nie zaproponowała mi ani razu przebadania mnie!!! ze nie wspomne juz o jakiejkolwiek cytologi(a brałam środki antykoncepcyjne) zmieniłam na dr. Maćkowiaka okazał sie robic rownież dobre wrażenie zbadał zrobił cytologie niestety nie potrafił ze zdjęcia usg zobaczyć torbiela jajnika (to przypadek kolezanki) wylądowała w niedługim czasie w szpital-torbiel po prostu sie rozlał sie. polecam za to dr Płacheckiego przyjmuje w przychodni na sobieskiego jest czysto sterylnie miła atmosfera to ta przychodnie bliżej ulicy pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulia Re: ginekolog na NFZ IP: 80.54.168.* 02.11.06, 14:13 Wielkoborska i Olsztyńska to rzeczywiście ścisłe centrum :-/ Ja polecam dr Cezarego Najmana, przyjmuje w "Naszej Przychodni" na ul. Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Olsztyńska 02.11.06, 14:16 Ścisłe centrum może nie, ale dojazd dobry i naprawdę blisko. Poza tym jest tam napisane "najlepiej w centrum", a nie że tylko w centrum. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie - anna Re: Olsztyńska IP: 212.87.241.* 03.11.06, 19:26 Nie dyskutuj z anną-scott, bo to alfa i omega(na każdy temat)i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Olsztyńska 03.11.06, 21:51 Alfy nie miałam, ale za to jeździłam omegą. Może stąd Ci się to wzięło? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: ginekolog na NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:35 Dr Romuald Górniak przychodnia przy ul. Nadrzecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ginekolog na NFZ IP: *.com 03.11.06, 19:38 ślicznie dziękuję za wszystkie propozycje ale najbardziej intresują mnie te w centrum gdyż mam małe dziecko i na dalsze wypady nie mam czasu może jest jeszcze jakiś gin.godny polecenia z przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:07 Ja tez polecam dr Katarzyne Buzdygan, bardzo miła i delikatna , co w tym przypadku ma duże znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:18 ja polecam doktora Kowalskiego przyjmuje w przychodni na Michałowskiego (dzielnica północ). Jest miły , delikatny i bardzo duzo do niego jest pacjentek trzeba przyjsc wczesniej zeby sie załapac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ile wpisów tyle lekarzy i kazdy chwali swojego:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:39 I kogo tu wybrac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: ile wpisów tyle lekarzy i kazdy chwali swojeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:09 dr. Kowalski Artur Odpowiedz Link Zgłoś
amelka410 Re: ile wpisów tyle lekarzy i kazdy chwali swojeg 20.01.14, 21:38 Witam, chciałam się zapytać który ginekolog przyjmuje na NFZ w Częstochowie, a zarazem może pracuje jeszcze na parkitce. Jestem w 16 tygodniu ciąży i obecnie chodzę do dr Witkowskiej, nie podoba mi się za bardzo ona.. Byłam kilka razy u dr Ziębińskiego, ale on strasznie leci na kase i chce abym przychodziła dość często do niego, w dodatku za każdym razem robi mi usg, co nie jest dobre dla dziecka... także 200 stówki miesięcznie musze w niego włożyc ;/ chciałabym wypowiedz kobiet które nie zawiodły się na swoim lekarzu. Z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michija Re: ile wpisów tyle lekarzy i kazdy chwali swojeg 23.01.14, 10:41 Ja również pochwalę swojego lekarza, nie będę wyjątkiem, dziwnie byłoby chwalić kogoś do kogo sie nie chodziło... ;) Jestem na podobnym etapie ciąży (18ty tydzień) z drugim dzieckiem, chodzę podobnie jak z pierwszą ciążą do dr Grzegorza Płacheckiego. Ktoś go tu już polecał, ale teraz nie przyjmuje na Sobieskiego a w przychodni na ul. Orłowskiego (dzielnica Gnaszyn), na NFZ oczywiście :) Przyjmuje tam 3 razy w tygodniu (pon - rano, śr- rano, pt- po południu), jest położna - przesympatyczna i życzliwa. W ciąży dr Płachecki zaleca wizyty co 3 tyg. i z reguły na każdej wizycie robi usg, ale dla mnie to tylko plus :) W pierwszej ciąży charakteryzującej się stanowczą nadopiekuńczością o swoją dzidzię dużo czytałam o potencjalnej szkodliwości badania usg, wiem że nie ma żadnych dowodów żeby takie badanie szkodziło.. W pierwszej ciąży miałam je robione chyba ok 12-14 razy i żadnych skutków ubocznych nie było. Jednak jesli masz inne zdanie to dr nie nalega na wykonywanie usg.. jeśli nie będziesz chciała robić go na każdej wizycie, podejrzewam że się zgodzi, dla mnie była to frajda, bo mogłam podejrzeć dzidzię :D lekarz sympatyczny, delikatny, z dobrym nastawieniem (nie martwi niepotrzebnie i tak zestresowanych ciężarówek) i wyważonym poczuciem humoru. Masz do dyspozycji jego nr tel kom, więc w razie problemu pomoże (sama dzwoniłam kilka razy i zawsze odebrał i udzielił informacji). Aha w pierwszej ciąży nie dałam ani złotówki, teraz oczywiście też nie mam zamiaru (ideologicznie nie godzę się z łapówkami) i WCALE nie czułam takiej presji.. na wizytach dr zawsze poświęcał mi tyle czasu ile potrzebowałam, cierpliwie odpowiadał na każde z moich licznych pytań :D. W szpitalu (Parkitka) co prawda nie odbierał mi porodu (chyba nie miał wtedy dyżuru, a wiem że są pod tym względem są zaostrzony rygor od jakiegoś czasu), ale podczas obchodu, a rodziłam już wtedy jakąś 8-9 godzinę (urodziłam w 13 godzinie) i miałam już silne bóle, dr Płachecki dał mi jakieś znieczulenie, coś w rodzaju "głupiego jasia", dzięki któremu mogłam odpocząć - ponad godzinę spałam, a skurcze ledwo czułam. Nie musiał mi tego dawać.. inni ignorowali moje cierpienia (dla personelu to dzień jak codzień).. a on się zlitował :) :) Także reasumując serdecznie polecam i do zobaczenia w przychodni, a kto wie może i na porodówce :) :) Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
poduszeczka7 Re: ginekolog na NFZ 31.01.14, 22:16 Bardzo polecam Dr Artura Kowalskiego prawdziwy fachowiec ,miły i uprzejmy i przede wszystkim kompetentny.Przychodnia ul.Michałowskiego na NFZ .Polecam.www.znanylekarz.pl/artur-kowalski/ginekolog-polozna-poloznik/czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś