Dodaj do ulubionych

www.e-tygodnik.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:41
Czytaliscie nowy e-tygodnik??? Ciekawy artykuly
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:09
      moze byc przynajmniej zaangazowane
      • Gość: XXX Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:05
        Nowy tygodnik- ha,ha ha. Pisemko Wrony wydawane na okolicznoSC zemsty na
        Giżyńskim.Samemu mu nie wypadało już nic wydać, więc użył do tego jakiegoś
        lekarzyka,który startuje z jego listy.Niejaki Domagała.Może ktoś wie,gdzie on
        pracuje? W artykule używa sformułowania, że Kaczyński miał zawsze słabość do
        Giżyńskiego.Właśnie tego najbardziej zazdrościł mu Wrona.Jego żebranie o
        poparcie PiS-u nic mu nie dało,więc teraz...dintoyra. Atak naprawdę wypowiadają
        sie tam anonimowe osoby,które zostały wydalone z PiS-u za zdradę i złamanie
        statutu partii.Pewnie dlatego nie chcą podawać swoich nazwisk.
        • Gość: Mieszkaniec Re: www.e-tygodnik.pl IP: 82.160.78.* 31.10.06, 07:15
          Widzę, że pisanina jest ciekawa. Ostanio odbyło się spotkanie wyborcze z
          Arturem Gawrońskim i jak widać tych co pisali te brednie nie było.
          Tak łato jest kogoś zmieszać z błotem bez mozliwości polemiki
          jak nie znacie telefonu to podam 0602-819-608

Mieszkaniec Północy
          • Gość: Maria G Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:23
            Właśnie tam byłam i widziałam jak posrani Ludwin i inni z ekipy Wrony pienili
            się ze wściekłości, że mogą już nie pracować na swoich
            stanowiskach.Słyszałam,jak zadawano pytania kandudatom na radnych.Pytali o
            rzeczy, których sami nie zrobili będąc ważnymi urzędnikami, a wymagają,żeby
            kandydaci już mieli to za sobą. Jak zawsze wydaje im się,że znowu stanie się
            cud, bo mieszkają w duchowej stolicy Polski. Tego samego dnia wcześniej
            widziałam,jak Pani Kaczor i Pawłowska zrywały plataty Giżyńskiego na Placu
            Biegańskiego. Czy one się nie wstydzą?
        • e-tygodnik.pl Re: www.e-tygodnik.pl 31.10.06, 08:26
          Drogi xxx, e-tygodnik.pl nie jest pisemkiem tylko portalem internetowym. Na
          pewno nie jest też własnością Wrony i nie jest wydawane na żadną okoliczność.
          To że e-tygodnik.pl wystartował akurat w czasie rozpoczynającej się kampanii
          wyborczej jest dziełem przypadku. Ten projekt był przygotowywany od czerwca
          bieżącego roku. Fakt, iż umieszczony został baner Tadeusza Wrony, czy Wojciecha
          Domagały o niczym nie świadczy. Banery Wrony widziałem też na dwóch innych
          częstochowskich portalach. Na e-tygodnik.pl w części, gdzie są teksty znajduje
          się również baner kandydata z Platftormy Obywatelskiej. Gdyby zwróciło się do
          nas SLD to również byśmy takowy baner umieścili. Kapitał nie ma poglądów i
          wychodzimy z założenia, że w przyszłości e-tygodnik.pl ma stać się również
          przedsięwzięciem komercyjnym.
          Drogi xxx czytaj proszę uważnie i nie pisz, że (w domyśle Domagała) używa
          sformułowania... Autorką artykułu jest Magdalena Bujalska. Celowo umieszczamy
          pod każdym tekstem parę informacji o każdym z autorów, po to, aby czytelnicy
          wiedzieli coś więcej o autorach.
          Portal działą od trzech tygodni i w tym czasie został odwiedzony blisko 2800
          razy. Tworzymy go jako forum otwarte, gdzie każdy co ma coś ciekawego do
          przekazania może przysłać na redakcyjnego maila swój tekst. Jeśli temat będzie
          ciekawy to na pewno go opublikujemy. Niezależnie od tego kogo będzie wychwalał
          lub ganił.

Zapraszamy do współpracy. Twoje zdanie jest dla nas ważne.

Tomasz LIpski

www.e-tygodnik.pl
          • Gość: Leon Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:21
            A gdzie mozna wysylac artykuylu do e-tygodnika, widac ze macie tam same mocne
            tematy a i ja mam kilka iekawych informacji :)
            • e-tygodnik.pl redakcja@e-tygodnik.pl 08.11.06, 08:45
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka