Gość: Ullleeen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:41 Czytaliscie nowy e-tygodnik??? Ciekawy artykuly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:09 moze byc przynajmniej zaangazowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:05 Nowy tygodnik- ha,ha ha. Pisemko Wrony wydawane na okolicznoSC zemsty na Giżyńskim.Samemu mu nie wypadało już nic wydać, więc użył do tego jakiegoś lekarzyka,który startuje z jego listy.Niejaki Domagała.Może ktoś wie,gdzie on pracuje? W artykule używa sformułowania, że Kaczyński miał zawsze słabość do Giżyńskiego.Właśnie tego najbardziej zazdrościł mu Wrona.Jego żebranie o poparcie PiS-u nic mu nie dało,więc teraz...dintoyra. Atak naprawdę wypowiadają sie tam anonimowe osoby,które zostały wydalone z PiS-u za zdradę i złamanie statutu partii.Pewnie dlatego nie chcą podawać swoich nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: www.e-tygodnik.pl IP: 82.160.78.* 31.10.06, 07:15 Widzę, że pisanina jest ciekawa. Ostanio odbyło się spotkanie wyborcze z Arturem Gawrońskim i jak widać tych co pisali te brednie nie było. Tak łato jest kogoś zmieszać z błotem bez mozliwości polemiki jak nie znacie telefonu to podam 0602-819-608 Mieszkaniec Północy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria G Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:23 Właśnie tam byłam i widziałam jak posrani Ludwin i inni z ekipy Wrony pienili się ze wściekłości, że mogą już nie pracować na swoich stanowiskach.Słyszałam,jak zadawano pytania kandudatom na radnych.Pytali o rzeczy, których sami nie zrobili będąc ważnymi urzędnikami, a wymagają,żeby kandydaci już mieli to za sobą. Jak zawsze wydaje im się,że znowu stanie się cud, bo mieszkają w duchowej stolicy Polski. Tego samego dnia wcześniej widziałam,jak Pani Kaczor i Pawłowska zrywały plataty Giżyńskiego na Placu Biegańskiego. Czy one się nie wstydzą? Odpowiedz Link Zgłoś
e-tygodnik.pl Re: www.e-tygodnik.pl 31.10.06, 08:26 Drogi xxx, e-tygodnik.pl nie jest pisemkiem tylko portalem internetowym. Na pewno nie jest też własnością Wrony i nie jest wydawane na żadną okoliczność. To że e-tygodnik.pl wystartował akurat w czasie rozpoczynającej się kampanii wyborczej jest dziełem przypadku. Ten projekt był przygotowywany od czerwca bieżącego roku. Fakt, iż umieszczony został baner Tadeusza Wrony, czy Wojciecha Domagały o niczym nie świadczy. Banery Wrony widziałem też na dwóch innych częstochowskich portalach. Na e-tygodnik.pl w części, gdzie są teksty znajduje się również baner kandydata z Platftormy Obywatelskiej. Gdyby zwróciło się do nas SLD to również byśmy takowy baner umieścili. Kapitał nie ma poglądów i wychodzimy z założenia, że w przyszłości e-tygodnik.pl ma stać się również przedsięwzięciem komercyjnym. Drogi xxx czytaj proszę uważnie i nie pisz, że (w domyśle Domagała) używa sformułowania... Autorką artykułu jest Magdalena Bujalska. Celowo umieszczamy pod każdym tekstem parę informacji o każdym z autorów, po to, aby czytelnicy wiedzieli coś więcej o autorach. Portal działą od trzech tygodni i w tym czasie został odwiedzony blisko 2800 razy. Tworzymy go jako forum otwarte, gdzie każdy co ma coś ciekawego do przekazania może przysłać na redakcyjnego maila swój tekst. Jeśli temat będzie ciekawy to na pewno go opublikujemy. Niezależnie od tego kogo będzie wychwalał lub ganił. Zapraszamy do współpracy. Twoje zdanie jest dla nas ważne. Tomasz LIpski www.e-tygodnik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: www.e-tygodnik.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:21 A gdzie mozna wysylac artykuylu do e-tygodnika, widac ze macie tam same mocne tematy a i ja mam kilka iekawych informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś