Gość: czytelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:55 dr Bohdan Dzieciuchowicz - koleś rypnij się pięścią w pierś i zadaj sobie pytanie czy ty masz czyste ręce?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Zwycięstwo NKWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:16 A dlaczego opinia publiczna nie zwalcza firmy RYDZYK kojarzacej sie ogolowi z pojeciem ZLODZIEJ? Tez wielomolionowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRU Probanta znam, bufon jakich mało szkoda, że nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:55 miał konkurencji. Wyborcy przestraszyli się NKWD ? Za 4 lata proponuję nazwę GESTAPO też będzie oryginalnie i głośno w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Zwycięstwo NKWD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:08 Teoretycznie przy frekwencji np. 70% kandydat mógłby nie dostać ani jednego głosu ważnego !!! Ale to bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Zwycięstwo NKWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:40 A dzięki nazwie NKWD Kalej stała się znana w kraju, bo mówili o nas nawet w "Teleexpressie". Można powiedzieć, że "mówili". Ale ja oglądam teleexpress i jak dla mnie właściwszym określeniem będzie "wyśmiewali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daleko od szosy Re: Zwycięstwo NKWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:49 Smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Zwycięstwo NKWD IP: *.vf.shawcable.net 04.11.06, 01:24 NKWD? Ja zapytam czemu zarejestrowano taki komitet? Skoro mozna[?} to czy nastepnym razem mamy sie spodziewac, ze pojawi sie skrot GESTAPO, NSDAP,PPR, UB, SS i podobne? CHoc dobry przyklad, ze juz wszystko sie przyjmie daje Wrona przytulajac bez skrepowania lokalnych faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś