Dodaj do ulubionych

Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:56
Lewica i Demokraci zlecili przeprowadzenie sondażu niezależnej firmie badawczej i w 3 okręgach na 5 prowadzi Matyjaszczyk przed Wroną i naprzemian Rozpondek i Giżyński, w jednym prowadzi Rozpondek przed Wroną i Matyjaszczykiem i w ostatnim Wrona przed Matyjaszczykiem i Rozpondek. Ogulnie wynik dla miasta Matyjaszczyk z niewielką przewaga nad Wroną następnie Rozpondek i Giżyński. Przebadanych zostało ponad 1000 osób w różnym przedziale wiekowym. Nie wiem czemu ale wiem, że SLD chce utajnić wyniki.
Obserwuj wątek
    • adrian_borys Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu 03.11.06, 23:01
      a świstak siedzi i zawija... przypomnij ten wątek po wyborach!
      • Gość: aa Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:05
        W jakim sondazu?? Komuchowym, zgłupiałes. Matyjaszczyk nikomu nieznany prowadzi??? a kto to jest Matyjaszzyk?
        • boozar Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu 04.11.06, 17:38
          Taaaaa, Taki czerwony komuch w czerwonej pajeczynie ...... co ja z mlekiem
          matki wyssala .... ;)

Uwielbiam takie posty ....
          To one poprawiaja mi naprawde humor :)

pozdro
    • ulisses_czwa Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu 03.11.06, 23:22
      Osobiście nie wierzę w to co piszesz... Przypomina mi się od razu propaganda Gumułki, którą zacytuję:

"Towarzysze! Jeszcze rok temu stalismy na skraju przepaści! W tym roku zrobiliśmy duzy krok naprzód" :)
      • Gość: no Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:25
        Tak trzymaj Ulisses, masz mój głos
        • Gość: no Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:26
          A zapomniałem spytać, a kto to jest Matyjaszczyk?
          • Gość: Kamila Re: Matyjaszczyk przyszły Prezydent Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:04
            Pan Matyjaszczyk to przyszły prezydent Częstochowy
            • Gość: edd Re: Matyjaszczyk przyszły Prezydent Częstochowy IP: *.prio138.trustnet.pl 04.11.06, 17:11
              Kamila dzięki za poprawienie humoru dawno się tak nie uśmiałem
              • Gość: Ala Re: Matyjaszczyk przyszły Prezydent Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:23
                Haha Matyjasczyk, ten niedorajda i ta jego świta smieszne Balty, i Niesmaczne
                Zbysie buahahah paranoja!!!!!!!!!!
            • Gość: Piotr Re: Matyjaszczyk przyszły Prezydent Częstochowy IP: *.prenet.pl 04.11.06, 20:29
              Przyszły i poszły. W pi..u
            • Gość: j.w2 Re: Matyjaszczyk przyszły Prezydent Częstochowy IP: 212.87.241.* 05.11.06, 20:02
              Do Kamili : A w którym roku ,bo na pewno nie teraz!Moim zdaniem jedynie realne
              zestawienie walczących o prezydenturę w Częstochowie, to w drugiej turze :Wrona
              i Rozpondek.Zwycięzcy nie podejmuję się wytypować.
      • Gość: gość Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:37
        Za tego gomułkę maszmój głos mniej przesadziłeś chłopie trzeba wiedzić że ma
        sie konkurencje!!! A nie tylko kryyka straciłeś wyborce !!!
        • Gość: Piotrek Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.06, 20:41
          Ulisses, straciles jednego, ale zyskales innego. Forza!
      • Gość: niezorientowany Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:52
        Kto to jest Jacek krawczyk vel Ulisses. Nigdy o tym Panu nie słyszałem i mam
        nadzieję nie usłyszeć!
      • Gość: www Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.prenet.pl 04.11.06, 22:02
        Umiesz robić coś innego niż siedzieć przed komputerem? Jesteś totalnym
        kretynem. Tyle mam do powiedzenia na Twój temat. Staram się nikomu nie ubliżać,
        ale Twoich postów już nie mogę czytać. Wyłącz się choć na chwilę. Aha i nie
        jestem komuchem, ale znam Krzysztofa Matyjaszczyka. Człowieku do pięt mu nie
        dorastasz. Żeby uprzedzić Twoje słowa moi rodzice walczyli z komuną, tyle że ja
        umiem odróżnić komuchów od młodych, fajnych chłopaków. Ty natomiast nie masz o
        tym wszystkim zielonego pojęcia. Pozdrawiam
        • Gość: dyrman Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:37
          no kolego ale czy gostek nie jest z Sld ?jest i to go dyskfalifikuje
    • Gość: Piotrek Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.06, 20:39
      Jaaasne. Nie wiadomo dlaczego ale lewica chce utajnic wyniki sondazu.
      Ale na szczescie znalazl sie zawiedziony, ktory dotarl do tajemnicy komuchow.
      Dziekujemy Ci zawiedziony, za niestrudzone dazenie do prawdy.
      • Gość: no Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:13
        Nikt nie odpowiedział, a kto to jest Matyjaszczyk?
        • Gość: JAxx Re: Matyjaszczyk prowadzi przed Wroną w sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:30
          WDAC MALO SIE INTERESUJESZ I PRAWA I LEWA STRONA MIASTA,.

Wiecej wiesz o wronie a malo o Matyjaszczyku.
          No ale zeby o czyms wiedziec nie trzeba tylko patrzec w jeden punkt /mozna sie
          zahipnotyzowac/
          Trzeba tez wiedziec co sie dzieje w calymm kurniku
          I zycze Ci powodzenia

Matyjaszczyk to prezydent przyszlosci naszego miasta.

Mlodzi do wladzy
          Troche swiezosci w miasto pchac!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka