Dodaj do ulubionych

kredyt studencki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:10
czy ktos z Was bral kredyt studencki? Jesli tak to jaki bank polecacie i czy
to sie naprawde oplaca? Czy mimo wszystko nie ma ukrytych kosztow, czy
oprocentowanie jest w miare do przezycia i warto w to wejsc? Prosze o porade
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: kredyt studencki IP: 212.87.240.* 07.11.06, 22:49
      up
    • Gość: ojciec studentki Re: kredyt studencki IP: *.apus-net.pl 07.11.06, 23:01
      W Częstochowie na dzień dzisiejszy kredyt studencki udziela tylko Bank PKO BP
      Ostateczny termin składania wniosków mija 15 listopada.Kredyt jest bardzo
      opłacalny. Oprocentowanie realne wynosi 2 % w skali roku. Na obecną chwilę
      transza została ustalona na kwotę 600 zł miesięcznie.Kredyt można brać np przez
      5 lat studiów, zaś spłaca się dopiero 2 lata po ich zakończeniu i to w
      wysokości 50% pobieranej transzy prez okres dwa razy dłuższy od pobierania tzn
      10 lat Zadnych ukrytych dodatkowych kosztów nie ma wogóle. Reszta % w różnicy
      do pozostałych kredytów spłaca w Twoim imieniu Skarb Państwa. To tyle. Nie
      zastanawiaj się, masz naprawdę bardzo mało czasu i jedyną okazję na niezależne
      utrzymanie się.
    • Gość: sylkaa Re: kredyt studencki IP: *.range81-132.btcentralplus.com 07.11.06, 23:09
      Zostały mi do spłacenia 2 lata kredytu studenckiego. Udzielił mi go bank PKO
      S.A. przy ul. Kopernika(niedaleko poczty). Spłacam kwotę udzielonego kredytu +
      50% odsetek - pozostałe 50% odsetek pokrywa państwo. Spłatę rozpoczęłam rok po
      zakonczeniu studiów - spłacam przez okres dłuższy niż brałam kredyt (to jest do
      ustalenia max - 2x dłużej niż brało się kredyt.
      • Gość: rafal Re: kredyt studencki IP: 80.54.169.* 08.11.06, 19:24
        jakie sa tam potrzebne dokumenty i ile np, wyniesie mnie rata miesieczna ,bo
        troche sie tego kredytu boje jesli mozecie napiszcie mi to dokladnie bo nie mam
        o tym zielonego pojecia z gory dziekuje
    • Gość: anka Re: kredyt studencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:54
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka