Dodaj do ulubionych

Częstochowskie dyskoteki

IP: 80.51.4.* 13.11.06, 14:17
Czy w Częstochowie jest jakas porzadna dyskoteka gdzie nie szaleja
porozbierane 16? To co sie dzieje przechodzi ludzkie granice.Gdzie są
rodzice??!! Gdzie są właściciele lokalów??
Od jakiegos czasu zauwazylam ,ze na dyskotekach bawią sie wypicowane małolaty.
Mam 22 lata i czasami czuje sie jak mama :/ przy bramce prosza mnie o dowod
a takie wymalowane "lalunie"wchodza bez problemu...a potem dziwic sie ze
gwałty na nieletnich...
Obserwuj wątek
    • Gość: lolitka Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:21
      widocznie wygladasz na malolata:)
      W sklepie jak kupujesz piwo staremu to takze pytaja o dowod??
      • Gość: ja Re: Częstochowskie dyskoteki IP: 212.87.244.* 13.11.06, 14:23
        popieram J.
        • takijeden81 Re: Częstochowskie dyskoteki 13.11.06, 14:26
          takie czasy.rodzice pracują i mają to gdzieś(oczywiście nie wszyscy),właściciele
          nastwieni są tylko na zysk.pokolenie III RP,urodzone po '89.
        • tomaszek1985 Re: Częstochowskie dyskoteki 13.11.06, 14:28
          Prawda jest taka, że u nas nie ma żadnego klubu gdzie mozna sie pobawić. Jadąc
          w piatek taksówką do domu usłyszałem od taksówkarza, że Częstochowa to
          największa wieś w Polsce która posiada linie tramwajową :D W 100% zgadzam sie z
          nim.
      • Gość: J. Re: Częstochowskie dyskoteki IP: 80.51.4.* 13.11.06, 14:26
        wiesz...dla mnie to dobrze bo na starość bede mlodziej wygladac, mnie to w
        ogole nie przeszkadza mam dowod alby sie nim okazac jak trzeba...
    • mala246 Re: Częstochowskie dyskoteki 13.11.06, 14:54
      Niestety ale odnosze takie samo wrażenie nie ma normalnej dyskoteki w naszym
      mieście a burdele typu Depo i Porter niestety mnie specjalnie nie interesuja
      własnie ze względu na to co pokazuja wypicowane małolaty. NIedobrze sie robi. Z
      góry przepraszam osoby ,które chodza tam i nie identyfikują sie z takim
      napalonym młodocianym towarzystwem ale niestety sa one w znacznej mniejszości.
      • Gość: majkel Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.realestate.net.pl 13.11.06, 16:54
        Co Wy ciągle z tym Depo i Porter ??
        ProForma, Genesis, Filutek, Rura(świetne imprezy D'N'B - najbliższa w piątek),
        C4 - to są kluby w których można się fajnie zabawić.

A dla starych, sfrustrowanych pasztetów pozostaje szydełkowanie i M jak Mdli mnie...

• Gość: Witek Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:25
        Swojego czasu do Iguany wpuszczali tylko pelnoletnich i byly pustki ;)
    • Gość: gracio Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.realestate.net.pl 13.11.06, 15:18
      Gość portalu: J. napisał(a):

> Czy w Częstochowie jest jakas porzadna dyskoteka gdzie nie szaleja
      > porozbierane 16

A gdzie szaleją to chętnie się wybiorę? :)
    • Gość: trzydziestolatka Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:03
      Siódme niebo jest fajne ;-)
      • Gość: Isa Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:42
        Slyszalam ze jest tam calkiem oki ale trzeba uwazac na pewne panny ktore maja na imie "50 zł." A z boku stoja ich bodygardy. Moze to juz minelo i wyniosly sie panny, nie wiem bo szczerz mowiac to bylam tam dosyc dawno.

:)
    • Gość: luke Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:02
      majkel a w genesis to niby jak jest?...wejśćie dla panów od 21 lat..no to
      wchodzę i patrzę a tam kolesie brykają którzy nawet nie mają 18..a dziewczyny
      jeszcze młodsze chyba...muza fajna niepowiem ale ścisk taki że nie ma gdzie
      tańczyć...jak już iśc do genesis to tylko z dziewczyną bo tam nawet nie ma co
      poderwać(do jednej panny po 3 kolesi)
      • Gość: seralak Re: Częstochowskie dyskoteki IP: 212.160.86.* 13.11.06, 21:08
        ProForma Music Club jest bardzo fajny, piatki soboty spoko imprezki, bez
        lansacji, fajna muza, dwa poziomy, cool, zapraszam!

• Gość: MOże 16-nastka? Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:59
          Mam pytanie do starszych=)
          Gzie w takim razie te 16 latki mają wyjsc?
          nie opowiadajcie głupot że w takim wieku nie marzyły wam sie dyskoteki??=) Nam
          sie to akurat udaje wam niestety nie było tak łatwo... czy osoby jeszcze nie
          pełnoletnie skazane sa na przesiadywanie po klatkach,mc'donaldach czy
          ewentualnie o 20 do domu?
          jelsi przykładowo kilku miesicy brakuje mi do 18 nie skazujcie mnie na NUDE!
          Zgadzam sie ze stwierdzeniem ze wypicowane laleczki chodza do klubów ale
          przecież sa tez normalni!!
          warto o tym pomyśleć i zastanowić sie nad rozrywką w naszym miescie=)
          wybaczcie ale do baru mnie JESZCZE(czasem) nie wpuszczą a do małpiego gaju JUŻ
          nie wpuszczą...wiec gdzie mamy sie podziać?
          Pozdrawiam=)
          • Gość: gosia Re: Częstochowskie dyskoteki IP: *.man.czest.pl 13.11.06, 22:26
            ja chodze do ProFormy i nie narzekam, pomimo roznych, wielu negatywnych opinii
            mozna sie tam dobrze pobawic. sprawdzaja dowody wiec nie ma dzieciarstwa, muzyka
            fajna, jak nie na dole to na gorze, nie ma scisku ani przy barze ani na
            parkiecie. ceny przystepne, mila obsluga za barem, jest wreszcie klima wiec pot
            sie z czlowieka nie leje jak tanczy...polecam :)
            • Gość: ala Re: Częstochowskie dyskoteki IP: 80.51.4.* 14.11.06, 08:06
              do 16: moja droga..w wieku 16 lat to siedzi sie w domu i sie lekcje odrabia
              ewentualnie siedzi sie przed tv a nie na cala noc na dyskoteke...dziecko
              zastanow sie co robisz...
    • marcelmilau Re: Częstochowskie dyskoteki 14.11.06, 13:26
      Gość portalu: J. napisał(a):

> Czy w Częstochowie jest jakas porzadna dyskoteka gdzie nie szaleja
      > porozbierane 16? To co sie dzieje przechodzi ludzkie granice.Gdzie są
      > rodzice??!! Gdzie są właściciele lokalów??
      > Od jakiegos czasu zauwazylam ,ze na dyskotekach bawią sie wypicowane małolaty.
      > Mam 22 lata i czasami czuje sie jak mama :/ przy bramce prosza mnie o dowod
      > a takie wymalowane "lalunie"wchodza bez problemu...a potem dziwic sie ze
      > gwałty na nieletnich...

SUCHAR TEMAT NUDA DO WYRZYGANIA JUŻ SĄ TE TEMATY O DISCO IDZ I KU.. SPRAWDZ NA
      MIEŚCIE !
      JA PIERDZIELE A NAJLEPIEJ ZA NAUKĘ SIĘ ZABIERZ A NIE SZLAJANIE SIĘ PO TAŃC
      BUDACH !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka