Dodaj do ulubionych

Zachęcam do ignorowania II tury wyborów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:52
Giżyński się nie popisał, proponując oddać nasze głosy na pani R.
Już biegnę...Zaufałem jedynie i się zawiodłem, więc, dla czystego sumienia
proponuję wszystkim tym co głosowali na PiS zlekceważyć II turę wyborów i nie
głosować na BLIŹNIAKÓW DWUJAJOWYCH W+R=0.

Dziękujemy , bardzo dziękujemy Panie Giżyński za bierną i niefachową postawę i
kampanije wyborczą. Niech już Pan nas do niczego nie zachęca, sami zdecydujemy!

NIE ODDAMY GŁOSU NA BYLEJAKOŚĆ ! Nie idziemy na wybory.
Obserwuj wątek
    • Gość: do zdrady znów ? Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:10
      Nawołuje Giżuński ? Oddajcie swój głos na Rozpondek, a po wyborach zawiąże
      koalicje w radzie miasta z SLD lub z Wroną. Czy trudno policzyć głosy ?? 8 PO +
      6PiS =14. To nie jest większość. Do czego nas zachęcap. Giżyński? Do zdrawdy
      naszych interesów?
      • Gość: kamil2 Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:08
        A co ma zrobić Giżyński? Przecież nie dostał wystarczającej liczby głosów. Moim
        zdaniem dobrze zrobił, że chce poprzeć w II turze Respondek. Każdy kandydat
        jest lepszy od tego nieudacznika Wrony, który zaciąga gigantyczne pożyczki
        zamiast składać poprawne wnioski o dofinansowanie z UE. Przecież ten niedojda
        nie umie poprawnie napisać wniosku i całe Katowice śmieją się z nieuctwa
        Częstochowy. Jego druga kadencja będzie zagładą dla finansów Częstochowy. Jak
        możecie nie iść na wybory. Rezpondkowa może nie jest idealną kandydatką ale
        lepszą od Wrony, który zarżnie miasto na park jasnogórski i aleje. Gizyński
        postąpił słusznie i Matyjaszczyk też powinien poprzeć Rezpondek
      • Gość: kamil2 Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:08
        A co ma zrobić Giżyński? Przecież nie dostał wystarczającej liczby głosów. Moim
        zdaniem dobrze zrobił, że chce poprzeć w II turze Respondek. Każdy kandydat
        jest lepszy od tego nieudacznika Wrony, który zaciąga gigantyczne pożyczki
        zamiast składać poprawne wnioski o dofinansowanie z UE. Przecież ten niedojda
        nie umie poprawnie napisać wniosku i całe Katowice śmieją się z nieuctwa
        Częstochowy. Jego druga kadencja będzie zagładą dla finansów Częstochowy. Jak
        możecie nie iść na wybory. Rezpondkowa może nie jest idealną kandydatką ale
        lepszą od Wrony, który zarżnie miasto na park jasnogórski i aleje. Gizyński
        postąpił słusznie i Matyjaszczyk też powinien poprzeć Rezpondek
        • Gość: apeluję Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:44
          Nie bierzcie.
    • Gość: grosik Uwaga prowokacja Wroniastych, każdy dodatkowy głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:15
      oddany w II turze zmniejsza szanse Wrony.
      • Gość: LELE BERETY DO DOMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:35
        Wstyd mi , że żyję w mieście, gdzie rządzą staruszki w beretach, a jedyną
        atrakcją są spotkania człońkiń kółka różańcowego. Niestety , Tadek zaserwował
        nam taką Częstochowę.Jeśli Wrona dostanie w prezencie od Częstochowian następną
        kadencję , to za 4 lata nie będzie w tym mieście młodych ludzi.Apeluję do
        młodych: WEŻCIE UDZIAŁ W DRUGIEJ TURZE, ZAGŁOSUJCIE NA HALINĘ ROZPONDEK!!!
        • Gość: teraz głosowanie Re: BERETY DO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:05
          jest bez sensu, cała rodzina nasza nie idzie.
          • Gość: piret Każdy nieobecny także głosuje, tyle że czasmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:16
            głupio.
            • Gość: No, tak...głupio Re: Każdy nieobecny także głosuje, tyle że czasmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:44
              teraz głosować, bo nie ma na kogo.
              • Gość: Menel Kazdy inaczej mowi na Halinke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:50
                Rozpondek, Rezpondek, Respondek, Rozporek, Ropondek,
                • Gość: do "menel" Re: Kazdy inaczej mowi na Halinke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:09
                  A kto Ci tak powiedział ? No, że mówią na Rozpondek ''rozporek'' ??
                  Zdradź mi tajemnicę.
          • Gość: nioonia Re: BERETY DO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:54
            współczuję
    • Gość: maks... 3 powody aby zagłosować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:22
      1. kobiecie się nie odmawia, 2. Pani Halina Rozpondek ma stabilne zaplecze w
      Radzie Miasta i w Sejmiku (a tam są fundusze Unii Europejskiej), 3. ma gotowy
      plan dla częstochowian, żeby za 4 lata znów Częstochowa w ilości mieszkańców
      się nie zmniejszyła i dla Częstochowy aby inwestycje służyły mieszkańcom a
      nie ..
      • Gość: gaga Re: 3 powody aby zagłosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:08
        wlasnie ze pojde ,dlaczego ? aby oddac glos na pania Haline a dlaczego? hm
        • Gość: hall Re: 3 powody aby zagłosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:54
          ja też.
          • Gość: elmo Re: 3 powody aby zagłosować IP: *.realestate.net.pl 17.11.06, 17:56
            no i ja tez głosuje na Halinę! Dasz radę!
            • Gość: Jola Re: 3 powody aby zagłosować IP: 80.54.169.* 17.11.06, 20:48
              ja tez zaglosuje na p.Rozpondek bo wrona musi odejsc
    • Gość: A jak będzie taka Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:06
      jak Wrona??
      Pamiętam jej rządy, nie byłem nimi zachwycony. Jak mnie przekona, że jest OK
      kiedy nas nie raz zawiodła w swych słowach i obiecankach??
      • Gość: nie głosujemy Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:12
        bo nikomu nie wierzymy
        • Gość: andrzej Re: Zachęcam do ignorowania II tury wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:40
          na głosowanie i na obecnego prezydenta WRONA WRONA i tak jest lepszy od
          rozpondkowej czy wy tego nir widzicie
          • Gość: v Tylko Halinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:09
            Niestety nie widzę, jeżeli miasto ma się rozwijać i wyrwać z zastoju to tylko z
            Halinką.
            • Gość: ślepy i głuchy Re: Tylko Halinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:03
              Nie, nic nie widzę i nic nie słyszę, a jeszcze i nie wierzę w nikogo oprócz Pana
              Boga.
              Głos wołający o pomstę do nieba!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka