Dodaj do ulubionych

Poznam dziewczyne..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:48
Witam. Chyba dopadła mnie jesienna depresja, nie wiem co mam robić, na dworze
ciemno, niedługo zapewne i zimno, dziewczyny nie ma.. Chciałbym to zmienić.
Chciałbym poznać jakąś dziewczynę, która wzbudziłaby moje zainteresowanie.
Wystarczy żeby była normalna, miała jakieś pasje, hobby. Żeby można było
wyjść na spacer, pogadać, spędzić miło czas.. A nie tylko szkoła, internet i
praca.. Dlatego jeśli jesteś zainteresowana i podobnie odczuwasz te
listopadowe dni proszę o odpisanie.. Może akurat będzie miło. I proszę nie
pisać żadnych bzdur, po prostu jeżeli jest okazja, aby sobie tutaj o tym
pogdybać to myslę, że można to jakoś wykorzystać. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:21
      napisz cos o sobie:)
      • Gość: Gość portalu 19 Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:31
        Coś o sobie w jakim sensie?;0 Wygląd, charakter??;0
        • Gość: kwiatek Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:04
          hej ja sie chętnie z tobą wybiore na kawe albo piwko co ty na to?
          podaj gg to sie zgadamy albo maila.
          Mnie tez jest smutno i strasznie mi sie nudzi
          i jestem w twoim wieku:)
          Pozdr
          • Gość: kwiatek Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:04
            sorry nie wiem ile masz lat:)
            • Gość: wredny trol Re: Poznam dziewczyne.. IP: 217.153.246.* 16.11.06, 21:08
              pewnie 19 ale nie jestem pewnien;) pozdrawiam i życzę miłego flirtowania:)
            • Gość: Paolo Re: Poznam dziewczyne.. IP: 217.153.246.* 16.11.06, 21:08
              gosc portalu 19 a wiec zapewne 19 lat...
              • Gość: Gość portalu 19 Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:27
                Masz 39 lat i aż takie poczucie humoru? Nic tylko pogratulować.
                • Gość: kwiatek Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:58
                  ktoś sie podał za mnie ... jakis kretyn:(
                  wiec jak chcesz pogadac podaj gg
            • Gość: kwiatek Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:10
              bo ja mam 39lat i wymiary 120/110/115 :)
              • Gość: kwiatek Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:11
                ludzie troszkę kultury:)
          • Gość: Adonis Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:35
            Kwiatku ja spełniam wszystkie Twoje wymagania i pójdę chętnie z Tobą na piwko,
            albo kawę, co wolisz. Odezwij się:)
            • Gość: On Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:32
              Nie wierze, że nie ma tu żadnej takiej??
      • Gość: gosia Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:25
        hej mozesz cos napisac o sobie ile mas lat ja tez jestem samotna kobieta wiec
        moze sobie popiszemy i potem sie spotkamy
        • Gość: Gość portalu 19 Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:48
          Jak sama nazwa Gość portalu 19 wskazuje, mam 19 lat;0 Coś więcej o sobie.. CO
          konkretniej??
          • Gość: yhy Re: Poznam dziewczyne.. IP: 195.205.171.* 18.11.06, 16:57
            A co kolwiek. Zacznij już pisać to więcej osób się podłączy i może wreszcie
            zacznie być fajny klimat...
          • Gość: yhy Re: Poznam dziewczyne.. IP: 195.205.171.* 18.11.06, 16:57
            A co kolwiek. Zacznij już pisać to więcej osób się podłączy i może wreszcie
            zaczniej być fajny klimat...
            • Gość: yhy Re: Poznam dziewczyne.. IP: 195.205.171.* 18.11.06, 16:58
              sorry.
          • Gość: Gość portalu 19 Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:56
            A więc mam 19 lat, jestem wysokim brunetem o niebieskich oczach, wiadomo, że
            każdy ma inny gust, więc jednym się mogę spodobać, a innym nie, z charakteru
            raczej spokojny, miły.. interesuje się sportem, muzyką, turystyką i polityką.
            Lubię spędzać czas z przyjaciółmi, wychodzić gdzieś itp. Może teraz coś o
            Was??;0
            • mrucus Re: Poznam dziewczyne.. 18.11.06, 18:12
              Gość portalu: Gość portalu 19 napisał(a):

> A więc mam 19 lat, jestem wysokim brunetem o niebieskich oczach, wiadomo, że
              > każdy ma inny gust, więc jednym się mogę spodobać, a innym nie, z charakteru
              > raczej spokojny, miły.. interesuje się sportem, muzyką, turystyką i polityką.
              > Lubię spędzać czas z przyjaciółmi, wychodzić gdzieś itp. Może teraz coś o
              > Was??;0

Witam.Jakbys miał za duzo kandydatek do pójścia na kawę,a co za tym idzie popblem z wyborem tej jedynej to z chęcią Ci pomogę. Brunet,178cm,zadbany i przystojny(chyba) :) Pozdrawiam.
              • Gość: yhy Re: Poznam dziewczyne.. IP: 195.205.171.* 18.11.06, 19:27
                też Cię polityka interesuje? :)
                • Gość: Gość portalu 19 Re: Poznam dziewczyne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:15
                  Oczywiście:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka