Dodaj do ulubionych

Jaką knajpkę polecacie???

19.11.06, 16:11
Jaką knajpkę polecacie na Biznes Centrum Czestochowa a jakiej nie polecacie.Proszę o opinie do którego PUBu można iść z dziewczyną na randkę a jaki PUB odradzacie.???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: 80.48.49.* 19.11.06, 16:16
      Bianco
      • Gość: Miś Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:21
        Ale BIANCO co?? Wyraźnie gość pisze co polecamy a co nie.Troche jaśniej trzeba go nakierować żeby chłopak był zadowolony a jego dziewczyna jeszcze bardziej.A co z Dolce Vita??? Dawno nie bylam na CBC i nie wiem co tam sie dzieje.
        • Gość: KAROLA Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.apus-net.pl 19.11.06, 22:01
          Ja polecam knajpke Lucky Saloon. Bardzo miło i przytulnie sie tam siedzi w
          szczegolnosci na dole w oknie . Polecam w sam raz na randke z dziewczyna:)))))))
          ps. pyszne grzańce piwne:))))))
          • Gość: ja Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 19.11.06, 22:42
            hej polecam dolce vita i bianco jak na randke z dziewczyna to proponuje bianco
            jest tam calkiem przytulnie no i przede wszystkim jest osobna strefa dla
            niepalacych
            • Gość: kasia28 Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.06, 01:13
              jesli chodzi o Dolce, to juz jej nie ma> Juz nie istnieje.Nie wiem czy niestety czy stety.....
    • Gość: ;) BC to sama dzieciarnia IP: *.gre.pl 20.11.06, 06:26
      to zalezy jeszcze w jaki jestescie wieku bo na BC przecietna to 17-20 lat ;) jak
      dla mnie dzieciarnia niewyzyta i BC odpada na takie wyjscie ;)
    • wed05 Re: Jaką knajpkę polecacie??? 20.11.06, 06:45
      polecam zebrano... troche male, ale klimatyczne. oczywiscie nie na BC tylko w
      III aleji
      • Gość: jula a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 20.11.06, 11:20
        niby restauracja, drogo, sztywno, snobistycznie....Przegiecie !!!
        • Gość: Piter Re: a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:51
          A ja Ci polecam Art Restaurant Stacherczak - naprawde świetna restauracja. Ładny
          wystrój, cicha spokojna muzyka a nie jak na BC gdzie trudno sie rozmawia bo
          muzyka jest za głośna. Można sie napic, zjesc, naprawde polecam na randkę z
          dziewczyną a BC to tylko z kumplami na piwo :)
          • Gość: mokka Baraonda trzymajcie sie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spidernet.pl 15.12.06, 10:00
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten temat był juz na forum wnikliwie poruszany
            kiedyś takze nie komentuje tego miejsca!!!!!!!
        • Gość: Mia Piu Re: a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:11
          No nie moge .. Na pewno w Barondzie nie jest sztywno .. wrecz przeciwnie ..
          A co do cen to sie zgadzam

Sama lubie w Bianco wypic drinka , bo smakuje i potrafia go zrobic .. Art Cafe
          za jedzenie a Zagloba jakos na Karczme nie ma zadatku , bo jest zbyt
          nowoczesnie i chyba mało klimatu.
      • Gość: donno Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.apus-net.pl 22.11.06, 12:28
        Polecam kawiarnie-pub Zebrano-miło i przyjemnie
        • Gość: karra Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 06:53
          Bylam w Zebrano wlasnie wczoraj, niby na randce:) milo i przyjemnie, puszczaja
          przerozna muzyke, milo posluchac ale czasami troche za glosno i ciezko sie
          rozmawia. Polecam rowniez Podroze Kulinarne- bardzo fajne miejsce, duzy wybor
          jedzenia, picia, desery rowniez pyszne, przemila obsluga! Polecam!
    • Gość: mile Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:59
      A gdzie dokładnie są "Podróże kulinarne"?? Ja polecam Klub Tori (wakans) jak
      dla mnie świetne miejsce na randke, a oprócz tego "Skrzynkę" i "Romeo i
      Julia"(Consoni).
      • Gość: Gosia Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: 80.54.173.* 23.11.06, 16:01
        Polecam "Skrzynke" bardzo przyjemny lokal i ma swoj klimat:)
        • Gość: karra Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:37
          Podroze Kulinarne sa przy Armii Krajowej, z miasta jakby sie jechalo to trzeba
          wysiasc przy Hali Polonia i isc wzdluz lini tramwajowej w strone Real'a,
          znajduje sie ona w tych pawilonach za Remisem, jest to ostatni lokal przed
          skwerkiem.
    • Gość: norbert Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 01:41
      na biznes kawiarnia godna polecenia to bianco, puby godne uwagi to flinton oraz lucky saloon natomiast reszta to juz taka sobie raczej nie zagladam.....ale sa lepsze miejsca na wyjscie z dziewczyną np. kawiarnie to romeo i julia, montenegro , secesja,keenedy cafe,cafe riz, cofeina, a z pubow dobre sa oslo,kongo,rue de foche,trauma,underground, natomiast lokale takie z konkretnym jedzeniem to sa dobre art restaurant,podroze kulinarne,klimaty,harnas,
      • Gość: loko Polecam Boston ale nie jest na BC IP: *.srod.spidernet.pl 15.12.06, 08:00
        j.w.
        • Gość: medalik Re: Polecam Boston ale nie jest na BC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:56
          Polecam MonteNegro na śląskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka