reporterxx 19.11.06, 16:11 Jaką knajpkę polecacie na Biznes Centrum Czestochowa a jakiej nie polecacie.Proszę o opinie do którego PUBu można iść z dziewczyną na randkę a jaki PUB odradzacie.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miś Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:21 Ale BIANCO co?? Wyraźnie gość pisze co polecamy a co nie.Troche jaśniej trzeba go nakierować żeby chłopak był zadowolony a jego dziewczyna jeszcze bardziej.A co z Dolce Vita??? Dawno nie bylam na CBC i nie wiem co tam sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.apus-net.pl 19.11.06, 22:01 Ja polecam knajpke Lucky Saloon. Bardzo miło i przytulnie sie tam siedzi w szczegolnosci na dole w oknie . Polecam w sam raz na randke z dziewczyna:))))))) ps. pyszne grzańce piwne:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 19.11.06, 22:42 hej polecam dolce vita i bianco jak na randke z dziewczyna to proponuje bianco jest tam calkiem przytulnie no i przede wszystkim jest osobna strefa dla niepalacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.06, 01:13 jesli chodzi o Dolce, to juz jej nie ma> Juz nie istnieje.Nie wiem czy niestety czy stety..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) BC to sama dzieciarnia IP: *.gre.pl 20.11.06, 06:26 to zalezy jeszcze w jaki jestescie wieku bo na BC przecietna to 17-20 lat ;) jak dla mnie dzieciarnia niewyzyta i BC odpada na takie wyjscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wed05 Re: Jaką knajpkę polecacie??? 20.11.06, 06:45 polecam zebrano... troche male, ale klimatyczne. oczywiscie nie na BC tylko w III aleji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 20.11.06, 11:20 niby restauracja, drogo, sztywno, snobistycznie....Przegiecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:51 A ja Ci polecam Art Restaurant Stacherczak - naprawde świetna restauracja. Ładny wystrój, cicha spokojna muzyka a nie jak na BC gdzie trudno sie rozmawia bo muzyka jest za głośna. Można sie napic, zjesc, naprawde polecam na randkę z dziewczyną a BC to tylko z kumplami na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokka Baraonda trzymajcie sie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spidernet.pl 15.12.06, 10:00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten temat był juz na forum wnikliwie poruszany kiedyś takze nie komentuje tego miejsca!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Piu Re: a ja NIE polecam "baraondy"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:11 No nie moge .. Na pewno w Barondzie nie jest sztywno .. wrecz przeciwnie .. A co do cen to sie zgadzam Sama lubie w Bianco wypic drinka , bo smakuje i potrafia go zrobic .. Art Cafe za jedzenie a Zagloba jakos na Karczme nie ma zadatku , bo jest zbyt nowoczesnie i chyba mało klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donno Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.apus-net.pl 22.11.06, 12:28 Polecam kawiarnie-pub Zebrano-miło i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karra Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 06:53 Bylam w Zebrano wlasnie wczoraj, niby na randce:) milo i przyjemnie, puszczaja przerozna muzyke, milo posluchac ale czasami troche za glosno i ciezko sie rozmawia. Polecam rowniez Podroze Kulinarne- bardzo fajne miejsce, duzy wybor jedzenia, picia, desery rowniez pyszne, przemila obsluga! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mile Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:59 A gdzie dokładnie są "Podróże kulinarne"?? Ja polecam Klub Tori (wakans) jak dla mnie świetne miejsce na randke, a oprócz tego "Skrzynkę" i "Romeo i Julia"(Consoni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: 80.54.173.* 23.11.06, 16:01 Polecam "Skrzynke" bardzo przyjemny lokal i ma swoj klimat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karra Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:37 Podroze Kulinarne sa przy Armii Krajowej, z miasta jakby sie jechalo to trzeba wysiasc przy Hali Polonia i isc wzdluz lini tramwajowej w strone Real'a, znajduje sie ona w tych pawilonach za Remisem, jest to ostatni lokal przed skwerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Jaką knajpkę polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 01:41 na biznes kawiarnia godna polecenia to bianco, puby godne uwagi to flinton oraz lucky saloon natomiast reszta to juz taka sobie raczej nie zagladam.....ale sa lepsze miejsca na wyjscie z dziewczyną np. kawiarnie to romeo i julia, montenegro , secesja,keenedy cafe,cafe riz, cofeina, a z pubow dobre sa oslo,kongo,rue de foche,trauma,underground, natomiast lokale takie z konkretnym jedzeniem to sa dobre art restaurant,podroze kulinarne,klimaty,harnas, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Polecam Boston ale nie jest na BC IP: *.srod.spidernet.pl 15.12.06, 08:00 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Polecam Boston ale nie jest na BC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:56 Polecam MonteNegro na śląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś