Dodaj do ulubionych

Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przerwy,

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:55
Co o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:18
      Czy zakłócają rodzinne żałoby domowe? Nie?- to o co chodzi?
      • Gość: Rad Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 81.15.170.* 24.11.06, 14:21
        Dokładnie wiec nie ma o czym pisac
    • Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:26
      Jest o czym pisać!!!
      O poszanowaniu zasad przyjetych w tym państwie a na pewno o
      kulturze osobistej właścicieli tego baru!!!!!!!!!!
      • diabel_piszczalka Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer 24.11.06, 14:29
        Zasadą przyjętą w tym państwie jest to, że żałoba narodowa nie jest dekretem,
        ani czymkolwiek co ma moc prawną.
        Chyba...
      • Gość: Rad Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 81.15.170.* 24.11.06, 14:32
        Mam w d*pie te zasady, co to za zasady kaczor stwierdzil, ze fajnie by bylo
        zrobic zalobe narodowa bo to sie niezle w telewizji sprzedaje i tym samym
        ograniczyl mi prawo do samostanowienia o sobie bo jak chce postepowac wg
        wlasnych zasad to jeden z drugim zaraz okreslaja mnie mianem bezideowca
        pozbawionego zasad moralnych
        • Gość: kola Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 80.51.4.* 24.11.06, 14:35
          żałoba narodowa to żałoba więc się ja powinno uszanować
        • Gość: red Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:04
          a co ma kaczor do zaloby ? kazdy prezydent w tej sytuacji by ja oglosil
          • Gość: mrt Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:07
            Czemu nikt nie ogłosił 5 letniej żałoby narodowej jak jeden Kaczor został
            prezydentem, a drugi - premierem?
      • Gość: newas Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.realestate.net.pl 25.11.06, 14:07
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Jest o czym pisać!!!
        > O poszanowaniu zasad przyjetych w tym państwie a na pewno o
        > kulturze osobistej właścicieli tego baru!!!!!!!!!!

Nie otwieraliby baru gdyby nie było chętnych na pójście do niego.

Wczoraj na polskich drogach zginęło 29 osób - proponuję ogłosić żałobę narodową.
    • Gość: jobek22 Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:11
      Własnie! popieram w 100 %.a kolo z genesis mogł by sobieodpuscic z 2
      dyskoteki.chyba by nie zbankrutował przez to?
      • Gość: ptysia Re: bez rezerwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:14
        Mam pytanie chcemy z mezem sie wybrac w sobote do genesis ale rezerwacji juz
        niema.Czy jesli lokal otworza o 21 to nas wpuszczą...niemusimy
        siedziec...prosze o odpowiedz bo niechcialabym jechac na marne..dzięki
    • Gość: nie ma zakazu! Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 212.160.86.* 24.11.06, 15:12
      W Częstochowie nie ma oficjalnie wydanego zakazu organizowania imprez masowych!
      • Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:22
        Pewno że nie ma zakazu ale przyzwoitośc jest!!!
        To jest wlaśnie postawa"społeczna" - mnie nikt nie zginął to mam w d... czyjeś
        sprawy.
      • Gość: . Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:44
        Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 80.51.4.*
        Gość: kola 24.11.06, 14:35 + odpowiedz

>żałoba narodowa to żałoba więc się ja powinno uszanować.<
        co nie znaczy ,że się z tym zgadzam,a ja się nie zgadzam.Protestuję to
        naginanie prawa prezydenckiego Jego prez. wola nie moja.I co dalej? Prawo.
        • Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:48
          a gdzie twoja przyzwoitośc?????????????
          • Gość: ad. ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:00
            Moja przyzwoitość to szanowanie moich bliskich co nie jest równoznaczne z Twoimi
            bliskimi,
            którzy może mnie i moich bliskich mało szanują.
            To przypisek do szanowania wszystkich obywateli Polski równo/co ewidentnie nie
            jest robione/ przez ugrupowanie kaczyńskich. i robienie larum z tragedii
            osobistej rodzin zmarłych górników.j
            • Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:04
              Sznujesz swoich bliskich - ok.A "którzy może mnie i moich bliskich mało szanują"
              trzeba olewać.?? Co to za mentalnośc? Zakładzsz że może cie nie szanują i
              dlatego nie szanujesz ich uczuć?? Mam nadzieję że takich ludzi jest mało.
              Radze podchodzić do ludzi z myślą"oni mnie szanują" bedzie ci łatwiej w życiu!:}
              • Gość: ad ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:41
                Ciekawe ja,.Odejdę od tragedii rodzin górników ale do tematu żałoby,.Czy ciagle
                jesteś w żałobie po zamordowanych,zabitych przez amerykanów i ich płatnych
                najemników również z Polski irakijskich dzieciach i dorosłych,?
            • Gość: ONA Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:09
              "larum z tragedii
              > osobistej rodzin zmarłych górników."
              Zginęło 26 osób - tragedia osobista rodzin.
              Zginęło kilka milionów ludzi- to terz reagedia osobista ich rodzin czy już
              narodowa.
              Od jakiej liczby zaczyna się twoim zdaniem tragedia narodowa warta żałoby
              narodowej.
              Wspólczuje masz mentalnośc prostaka!!!!!
              • Gość: Ktoś Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:32
                skoro jest już żałoba narodowa po tragedii w ''Halembie'' to uwazam ze mozna
                odpuścić sobie jeden weekend i uszanowac pamięć ofiar tego wypadku!! Ale widac
                nie wszyscy to rozumieją...POZDR tych którzy mają jakieś zasady....
                • Gość: mrt Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:12
                  To, czy ktoś chce przechodzić załobe to jego osobista sprawa i to od niego
                  zależy. Co to za żałoba, skoro zmusza sie społeczeństwo do niej? Tę śmierć każdy
                  z nas indywidualnie powinien przeżyć, i to jego sprawa czy w sobotni wieczór
                  wyjdzie na miasto czy zostanie w domu. Jeśli ktoś nie chce, to po kiego go
                  zmuszać? Żałobe sie nosi w sercu z własnej woli, a nie z przymuszonej!
    • Gość: titi Jaki pan taki kram, przykład daje prezydent Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:42
      któremu pęd do władzy uderzył do głowy ;
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=52782273&a=52823378
      • Gość: driver Re: Jaki pan taki kram, przykład daje prezydent W IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.06, 14:14
        codziennie ginie na drogach w Europie setki ludzi. Prawo do zaloby daje to, ze
        kto chce,to holduje tej zalobie.A kto niechce nie musi.Przeciez jak jest
        weekend i ludzie chca gdzies wyjsc,to im sie to nalezy.A co maja siedziec i sie
        smucic?
        Jak to sie mowi szkoda tych gornikow ale show must go one.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka