Gość: Imra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:55 Co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:18 Czy zakłócają rodzinne żałoby domowe? Nie?- to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 81.15.170.* 24.11.06, 14:21 Dokładnie wiec nie ma o czym pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:26 Jest o czym pisać!!! O poszanowaniu zasad przyjetych w tym państwie a na pewno o kulturze osobistej właścicieli tego baru!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer 24.11.06, 14:29 Zasadą przyjętą w tym państwie jest to, że żałoba narodowa nie jest dekretem, ani czymkolwiek co ma moc prawną. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 81.15.170.* 24.11.06, 14:32 Mam w d*pie te zasady, co to za zasady kaczor stwierdzil, ze fajnie by bylo zrobic zalobe narodowa bo to sie niezle w telewizji sprzedaje i tym samym ograniczyl mi prawo do samostanowienia o sobie bo jak chce postepowac wg wlasnych zasad to jeden z drugim zaraz okreslaja mnie mianem bezideowca pozbawionego zasad moralnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 80.51.4.* 24.11.06, 14:35 żałoba narodowa to żałoba więc się ja powinno uszanować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:04 a co ma kaczor do zaloby ? kazdy prezydent w tej sytuacji by ja oglosil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:07 Czemu nikt nie ogłosił 5 letniej żałoby narodowej jak jeden Kaczor został prezydentem, a drugi - premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newas Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.realestate.net.pl 25.11.06, 14:07 Gość portalu: ja napisał(a): > Jest o czym pisać!!! > O poszanowaniu zasad przyjetych w tym państwie a na pewno o > kulturze osobistej właścicieli tego baru!!!!!!!!!! Nie otwieraliby baru gdyby nie było chętnych na pójście do niego. Wczoraj na polskich drogach zginęło 29 osób - proponuję ogłosić żałobę narodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobek22 Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:11 Własnie! popieram w 100 %.a kolo z genesis mogł by sobieodpuscic z 2 dyskoteki.chyba by nie zbankrutował przez to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptysia Re: bez rezerwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:14 Mam pytanie chcemy z mezem sie wybrac w sobote do genesis ale rezerwacji juz niema.Czy jesli lokal otworza o 21 to nas wpuszczą...niemusimy siedziec...prosze o odpowiedz bo niechcialabym jechac na marne..dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma zakazu! Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 212.160.86.* 24.11.06, 15:12 W Częstochowie nie ma oficjalnie wydanego zakazu organizowania imprez masowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:22 Pewno że nie ma zakazu ale przyzwoitośc jest!!! To jest wlaśnie postawa"społeczna" - mnie nikt nie zginął to mam w d... czyjeś sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:44 Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: 80.51.4.* Gość: kola 24.11.06, 14:35 + odpowiedz >żałoba narodowa to żałoba więc się ja powinno uszanować.< co nie znaczy ,że się z tym zgadzam,a ja się nie zgadzam.Protestuję to naginanie prawa prezydenckiego Jego prez. wola nie moja.I co dalej? Prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:48 a gdzie twoja przyzwoitośc????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad. ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:00 Moja przyzwoitość to szanowanie moich bliskich co nie jest równoznaczne z Twoimi bliskimi, którzy może mnie i moich bliskich mało szanują. To przypisek do szanowania wszystkich obywateli Polski równo/co ewidentnie nie jest robione/ przez ugrupowanie kaczyńskich. i robienie larum z tragedii osobistej rodzin zmarłych górników.j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:04 Sznujesz swoich bliskich - ok.A "którzy może mnie i moich bliskich mało szanują" trzeba olewać.?? Co to za mentalnośc? Zakładzsz że może cie nie szanują i dlatego nie szanujesz ich uczuć?? Mam nadzieję że takich ludzi jest mało. Radze podchodzić do ludzi z myślą"oni mnie szanują" bedzie ci łatwiej w życiu!:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad ja Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:41 Ciekawe ja,.Odejdę od tragedii rodzin górników ale do tematu żałoby,.Czy ciagle jesteś w żałobie po zamordowanych,zabitych przez amerykanów i ich płatnych najemników również z Polski irakijskich dzieciach i dorosłych,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:09 "larum z tragedii > osobistej rodzin zmarłych górników." Zginęło 26 osób - tragedia osobista rodzin. Zginęło kilka milionów ludzi- to terz reagedia osobista ich rodzin czy już narodowa. Od jakiej liczby zaczyna się twoim zdaniem tragedia narodowa warta żałoby narodowej. Wspólczuje masz mentalnośc prostaka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:32 skoro jest już żałoba narodowa po tragedii w ''Halembie'' to uwazam ze mozna odpuścić sobie jeden weekend i uszanowac pamięć ofiar tego wypadku!! Ale widac nie wszyscy to rozumieją...POZDR tych którzy mają jakieś zasady.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Re: Żałoba narodowa a imprezy w Genezis bez Przer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:12 To, czy ktoś chce przechodzić załobe to jego osobista sprawa i to od niego zależy. Co to za żałoba, skoro zmusza sie społeczeństwo do niej? Tę śmierć każdy z nas indywidualnie powinien przeżyć, i to jego sprawa czy w sobotni wieczór wyjdzie na miasto czy zostanie w domu. Jeśli ktoś nie chce, to po kiego go zmuszać? Żałobe sie nosi w sercu z własnej woli, a nie z przymuszonej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titi Jaki pan taki kram, przykład daje prezydent Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:42 któremu pęd do władzy uderzył do głowy ; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=52782273&a=52823378 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Jaki pan taki kram, przykład daje prezydent W IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.06, 14:14 codziennie ginie na drogach w Europie setki ludzi. Prawo do zaloby daje to, ze kto chce,to holduje tej zalobie.A kto niechce nie musi.Przeciez jak jest weekend i ludzie chca gdzies wyjsc,to im sie to nalezy.A co maja siedziec i sie smucic? Jak to sie mowi szkoda tych gornikow ale show must go one. Odpowiedz Link Zgłoś