Dodaj do ulubionych

Zdrowy inwalida?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:02
Od kilkunastu miesięcy jeden z mieszkańców Spółdzielni Metalurg przy ulicy
Boh. Katynia 13 przywłaszczył sobie parking dla inwalidów. Miejsce parkigowe
ma oznaczenie "Dla inwalidów" ale jest zamknięte na kłódkę. Informowałem o
tym dyrekcję Spóldzielni bez skutku. Niestety muszę szukać często wolnego
miejsca by zaparkować, a miejsce oznaczone " Dla osób z problemami poruszania
się" puste- podkreślam od kilku miesięcy nie widziałem tam żadnego samochodu.
Czy jest na to jakaś rada?
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: Zdrowy inwalida? 25.11.06, 18:04
      Zadzwoń na Straż Miejską.
      • Gość: Maniek Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 01:45
        Może prezes Spółdzielni Metalurg sprzedaje po kawałku parking?
    • barone Re: Zdrowy inwalida? 26.11.06, 01:56
      Jeżeli to miejsce jest na terenie spółdzielni,
      to uderzaj do niej.

Straż Miejska niewiele tu pomoże.
      • Gość: miś Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 02:07
        Rozwal łomem zabezpieczenie, a Spółdzielnie Metalurg olej. Podaj dokładnie
        gdzie to jest a zrobje to za ciebie.
    • Gość: goop Re: Zdrowy inwalida? IP: *.prenet.pl 26.11.06, 08:49
      skoro miejsce jest przeznaczone dla inwalidów to ma bys dla nich. nawet jeśli
      nikt tam nie parkuje. Chcesz tam stawiac auto?? Utnij sobie noge, zachoruj na
      stwardznienie rozsiane itp. wtedy to miescje będzie TWOJE.
      • Gość: Piotr Re: Zdrowy inwalida? IP: *.prenet.pl 26.11.06, 10:06
        A skąd wiesz, głąbie,że gosciu nie jest inalidą, skoro się tym zainteresował to
        z pewnocią jest, tylko się z tym nie afiszuje na tym forum. Twój nick powinien
        brzmiec głup, ofiaro giertychowej matury.
        • Gość: Blek Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:06
          Dziękuję.
          • Gość: "Miki" Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:19
            Tak się składa, że wiem kto blokuje bezprawnie od prawie dwóch lat, a może i
            więcej miejsce dla osób mających do tego prawo. Co więcej ten człowiek to znany
            pieniacz, on nie jest inwalidą, ani nie ma problemów z poruszaniem się. Panie
            Ryśku daję ci czas na usunięcie blokady do końca tygodnia. Po tym czsie podam
            twój adres i nazwisko. Liczę, że osoba która ma prawo korzystać z
            uprzywilejowanego miejsca parkowania będzie ci wdzięczna.
        • Gość: goop Re: Zdrowy inwalida? IP: *.prenet.pl 26.11.06, 18:42
          wal sie
          • Gość: ABC Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:40
            Ja też wiem o kogo chodzi. Kiedyś wypisał ten "inwalida" swoje numery. On jest
            napewno niesprawny ale inaczej.
            • Gość: Loty Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 07:55
              To nie prawda "sprawny inaczej" pan Rysiu mieszka nie w bloku Metalurga, ale
              Hutnika.
              • Gość: zygo Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:02
                Takich cwaniaków jest wiecej.Dobrze ze ktoś wkońcu pokaże ich palcem. A swoją
                drogą Straż Miejska mogła by kontrolować zasadność znaków przyklejanych na
                szybach samochodów. Szczególnie "Inwalidów".
                • Gość: Red Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 07:33
                  Widziałem ten zabarykadowany parking. To śmieszne jest miejsce parkowania dla
                  osób z problemami poruszania się i nie można na niego wiechać. Skandal.
                  • Gość: jr Re: Zdrowy inwalida? IP: *.is.net.pl 30.11.06, 11:16
                    proponuje nakleic takiemu delikwentowi cos takiego
                    images1.fotosik.pl/266/f575bc4a8e0ac08d.jpg
                    na samochod
                    • Gość: Blek Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:27
                      Problem w tym, że od kilku miesięcy nie widziałem na tym miejscu parkingowym
                      tego "niesprawnego inaczej"- jego samochodu.Dzięki za radę.
                      • Gość: Zdrowy Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 05:15
                        Wątek podsunął mi pewne rozwiązanie. Istnieje pilna potrzeba wyznaczenia
                        stałych miejsc parkowania dla osób urawnionych do naklejenia na swoim
                        samochodzie znaczka informującego o ich inwalidztwie. Przy dzisiejszym
                        zatłoczeniu na parkingach osiedlowych, takie stałe dobrze oznaczone miejsce to
                        wyjście na przeciw tej grupie ludzi.
                        • Gość: xxx Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:42
                          Rysiu czas tyka...tyk tak ...
                          • Gość: bbbbb Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:02
                            Tyle złośliwości wśród ludzi.Co się dzieje w tym narodzie.
                            • Gość: aaa Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 07:28
                              Pomóc można wróżny sposób, zaszkodzić na sto sposobów. Ten"zdrowy inwalida"
                              szkodzi, tylko dlaczego? Jeśli chce mieć swoje miejsce do parkowania niech nie
                              podszywa się pod inwalidę.
                              • Gość: tere Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 05:37
                                Ico dalej?
                                • Gość: Roki Re: Zdrowy inwalida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:32
                                  A nic facet jak nie otwiera zamkniętego miejsca parkowania,tak nie i koniec. Co
                                  dziennie przechodzę koło tego prywatnego parkingu.Czekam na finał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka