Dodaj do ulubionych

Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej

26.11.06, 23:09
Przez wszechobecne chamstwo i trollizm panujący na tym forum zostałem zmuszony
do komentarza niepełnych wyników wyborów.
Mimo iż są nieoficjalne to cieszę się serdecznie z wyniku jaki uzyskał Pan
Prezydent.Rozważam zapisanie się do PIS gdyż jest to partia Prawa i
Sprawiedliwości społecznej gwarantująca wszystkim potrzebującym to czego od
nań oczekują.
Polska sprawiedliwa to jedna Polska
Obserwuj wątek
    • Gość: yyyyyyyyyy Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:17
      Co za brednie Waćpan piszesz???
      Z tym PiS-em to chyba prowokacja? hehe
      • Gość: s Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:27
        A temu ulissesowi gdzieś się s zapodziało
        • Gość: ja Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:48
          Bo to fałszywy Ulisses
          • Gość: KAROLA Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.apus-net.pl 27.11.06, 09:19
            Gratulacje panie Wrona. Znowu ma pan przed soba 4 lata robienia długów!!!!!
            BRAWO!!!!!!
            • baba721 Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej 27.11.06, 16:49
              Tadziu spakuj manele z tego urzędu i weź się do roboty
              aaa zapomniałem Ty nie jesteś nauczony roboty
              zwolnij wreszcie ten stołek komuś bardziej uczciwemu , a przede wszystkim
              młodemu
    • Gość: m Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:34
      Czy wy naprawdę jeste?cie zadowoleni z dotychczasowych rzšdów Wrony? Z tego
      dziadostwa które panuje w naszym mie?cie? Częstochowa to całkiem duże miasto,
      ale cišgle jest odbierane jako duża wiocha mimo takich zabytków jak Jasna Góra -
      jako wiocha przede wszystkim mentalna. Mam żal do młodych ludzi, że po raz
      kolejny oddali losy Częstochowy w ręce moherowych babek. Czy je?li kiedykolwiek
      odbędzie się ogólnonarodowe referendum w sprawie aborcji czy też antykoncepcji
      za młodych Polaków znowu będš decydować ich babki, którym ksiadz nakazał tak a
      nie inaczej?
      Dzięki temu, że nie poszli?cie do wyborów Częstochowa przez kolejne lata będzie
      niszczeć i pogršżac w beznadzieji.
      • baba721 Re: Ludzie!!! 27.11.06, 11:15
        następne 4lata mamy z głowy ,ważne są tylko Aleje ,Jasna Góra i Ratusz ,to
        jest cała wizytówka Cz-wy, a wystarczy odjechać 2-3 przystanki od centrum i już
        jest szara rzeczywistość Nie ma się z czego cieszyć należy płakać
    • Gość: awizo ................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:53
      Pan Wrona odznaczył orderem zasługi dla Cze-wy Jana "warto rozmawiać"
      Pospieszalskiego - tubę propagandową kleru i LPR. Żenada.
    • Gość: wyborca Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:51
      do ulises -Gratulacje dla przeciwnika to jedna rzecz ale>.Rozważam zapisanie
      się do PIS gdyż jest to partia Prawa i
      Sprawiedliwości społecznej gwarantująca wszystkim potrzebującym to czego od
      nań oczekują.,< to już zdrada wyborców i ja uważam ,że w tej chwili powinien pan
      byś wyrzucony z rady miasta.Taką samą opinię mam o posłach,senatorach, którzy
      reprezentowali wyborców głosujących na kandydata z danej partii, a ten kandydat
      po wyborach ich zdradził -wiadomo dlaczego? dla koryta.
      • Gość: klient daj spokój IP: *.apus-net.pl 27.11.06, 11:58
        nie widzisz że ktoś ryje po Krawczykiem, podszywając się pod jego nick?
        Karmisz trolla
      • Gość: obserwator do wyborcy IP: *.realestate.net.pl 27.11.06, 12:03
        jestes kretynem wyborco
        Tego nie pisał ulisses, tylko ktoś kto sie podszył pod niego. Zauwaz, że w nicku jest napisane [ulises_czvva], a nie [ulisses_czwa]. Do tego nie ma podpisu w poście z jego stroną. Jak mamy takich tempych wyborców to nie dziwie się, że wygrtywa Wrona. Moje politowanie
        • Gość: klient ejże :) IP: *.apus-net.pl 27.11.06, 12:12
          Gość portalu: obserwator napisał(a)
          > Jak mamy takich tempych wyborców to nie dziwie się, że wygrtywa Wrona.

Ejże, ja głosowałem na Wronę, a mamy podobne spostrzeżenia, więc jak to jest?:))
          Ładnie to wyborców obrażąć od tępot?

pozdrawiam
          klient
          • harry1983 Re: ejże :) 27.11.06, 12:25
            > Ładnie to wyborców obrażąć od tępot?

A nie są tępi ? Kilka osób wyżej im tłumaczy, że to nie Ulisses tylko jakaś podróba, a ci dalej swoje.
            • Gość: klient Re: ejże :) IP: *.apus-net.pl 27.11.06, 12:34
              Wyborcy nie są tępi. Pomijając kindersztubę, dziwna to mentalność Kalego - jak głosują na mojego to są rozgarnięci; kiedy głosują na przeciwnika są ordynarnie tępi?.

A to co widać na forum to trollizm w czystej postaci. Zaczęło się wczoraj od obrażania jednego z forumowiczów. Ten sam element ma ubaw czyimś kosztem.

Nie widzę potrzeby mieszania w to wyborców.
    • Gość: ja Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:02
      No cóż uważam że wyborcy dokonali złego wybopru. Juz chyba zapomnieli za czyjej
      kadencji straciliśmy województwo i kto głosował przeciw pozyskaniu przez nasz
      miasto pieniedzy. Zamiast swojego miasta wybrał inne już nie bede wnika w
      szczegóły dlaczego... Ale większośc wybrała...
      • Gość: Andrzej Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:06
        Gratulacje dla Prezydenta Wrony i tak dalej panie Prezydencie dla wzmocnienia i
        rozbudowy Częstochowy
        • baba721 Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej 27.11.06, 16:40
          chyba kondolencje
          Częstochowa znowu dostanie w d......
          a rozbudowne zostaną może Aleje
          a co z pozostałymi dzielnicami?
          jak zwykle NIC się nie zmieni
    • Gość: Tomek Re: Gratuluję Prezydentowi Wronie wygranej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:13
      Jacku chyba zartujesz z tym PiS-em :/
      Pamietaj ze gdybys startowal wlasnie od nich bys sie nie dostal w zaden sposob
      wiesz o tym dobrze. Po co sie zapisywac gdzie kolwiek:> Z tego co wiem chcesz
      dzialac dla miasta a to mozesz sprobowac jak narazie jako bezpartyjny przy PO
    • ulisses_czwa Odpowiedź - orygnał ;) 27.11.06, 23:12
      Widzę, że dorobiłem się już kilku podróbek, ale cóż... Jak widać wiele osób ma wielką satysfakcję z tego, że może sobie popisać na mój temat, próbować się podszywać etc. To nie robi na mnie żadnego wrażenia. Osoby, które tak się zachowują, dają tylko dowód swojej obłudy i już na wstępie potwierdzają, że będą próbowały w każdy możliwy sposób zdyskredytować mnie na forum i nie tylko na forum... Zaznaczam, że oficjalne informacje na temat mojej działalności i osoby znajdziecie na www.jacekkrawczyk.pl
      Na forum pisze tylko pod zalogowanym nickiem "ulisses_czwa" z linkiem do mojej strony w stopce - reszta wpisów nie ma mojej autoryzacji np. ulises_czwa (przez jedno "s"), ulisses_czvva ( pisane przez dwa "v" -> cz v v a) etc. Niezalogowane już pomijam, bo tu wszystko jasne...

Oczywiście dementuję ten żałosny wpis - NIE przechodzę do PiS'u, (na wszelki wypadek dodam że dotyczy to także Wspólnoty i SLD). Jestem radnym klubu PO i w tej kwestii nic się nie zmieni.

Co do gratulacji - tak jak zapowiedziałem - pogratulowałem prezydentowi Wronie podczas sesji rady miasta.

Pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka